Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על ה3008 דיזל- הוא חזק, מאובזר ואם הנסועה נמוכה אז הוא יהנה מסחירות מצוינת בשוק יד שניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

א. כי הוא חסכוני משמעותית יותר מהבנזין

ב. הוא חזק יותר מהבנזין- מורגש!!

ג. הוא מבוקש יותר מהבנזין בשוק היד השניה

ד. השילוב של דיזל עם ק"מ נמוך יוצר ביקוש מנצח (ראה סעיף ג)

ה. תתפלא, אבל בידוד הרעשים מצוין והדיזל כשלעצמו כמעט וצא מורגש ואפילו רועש פחות מהבנזין תחת לחץ.

עידן

פורסם

לגבי כח, ממש לא, על מה אתה מדבר!, אני לא יודע אם אתה משווה מול ה1.2, אני בכל מקרה משווה מול ה1.6 טורבו שלא רואה את הדיזל במקרה הזה,

לגבי רעש לפחות מבחוץ, כן מרעיש, מעניין מה יקרה עוד כמה שנים עם איכות הדיזל הירודה שיש בארץ, הוא בטח יישמע כמו טרקטור.

הוא אכן חסכוני יותר, אך באותה מידה יקר יותר לאחזקה הן מבחינת טיפולים/ביטוח/טסט/מיכל אוראה, כך שאם הנסועה נמוכה אין הצדקה בכלל לדיזל,

לגבי שוק, לא נראה לי, כמה אנשים מחפשים דיזל, אנחנו לא באירופה.

פורסם

אין שום בעיה עם איכות הסולר בארץ.

רכב דיזל עם קילומטראז' נמוך ( יחסית למה שיש בדרך כלל בסוג הרכבים האלה ) מבוקש מאוד.

אני לא יודע מתי החזקת רכב דיזל, אצלי 4 רכבים קודמים היו דיזלים.

3008 דיזל לא מרעיש בתוך הרכב בזמן הנסיעה, בעמידה כן שומעים שזה דיזל, אבל זה לא מציק ( יש כזה רכב לקרובי המשפחה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי שנה וחצי עם ה3008 ממליץ לך בחום על הרכב {שלי 1.6 בנזין},עם דיזל וגיר יפני 8 הילוכים אתה תהנה מאד והרכב יהיה חסכוני בהרבה מרכב עם מנוע בנזין.

מבחינת שמירת ערך אני מציע לך לפתוח מחירון ולבדוק,ומבחינת סחירות הרכב מבוקש מאד.

פורסם

הוא אכן חסכוני יותר, אך באותה מידה יקר יותר לאחזקה הן מבחינת טיפולים/ביטוח/טסט/מיכל אוראה, כך שאם הנסועה נמוכה אין הצדקה בכלל לדיזל,

אשמח לנימוק לגבי הכתוב כאן.

כי לפחות מבחינת טסט, אני יודע שאתה טועה ומטעה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כבר איזה 15 שנים אין הבדל במחיר האגרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

^

תודה, לא ידעתי.

עדיין, תחזוקה שוטפת וטיפולים לרכב דיזל יהיו יקרים יותר וזה לא חדש, בנוסף לזה ביד 2, רואים בבירור שמחירי הדיזל הרבה יותר נמוכים מדגמי הבנזין, אני מתיחס לרוב עם קילומטראג' נורמלי, דגמי ה3008 דיזלים עם קילומטראג' נמוך אפשר למצוא סביב ה110K-115, בנזין עם קילומטראג' נמוך נעים כבר סביב ה120-125K

לדעתי, אם לא צפוי קילומטראג' גבוהה, קניית דיזל תהיה סתם בזבוז מיותר, רכבי הבנזין היום מספיק חסכוניים ויעילים ואפילו אם נשווה את הדיזל ל1.6 טורבו בנזין אז בכלל אין מה להשוות, אולי רק חיסכון בדלק ששוב כאן הוא לא כזה פאקטור עם כמות נסיעה ממוצעת או פחות, אך מקבלים רכב הרבה יותר חזק ושקט.

פורסם

הפערים שאתה מציג הם בדיוק פערי הרכישה במקור מהיבואן, אז לא הבנתי איך דיזל זה בזבוז מיותר?

רכבי דיזל עמידים יותר, נמכרים מהר יותר בממוצע (בטח דיזל שמור) וחסכוניים בדלק.

לגבי טיפולים - אני לא מכיר היום הבדלים בין עלות טיפול דיזל לרגיל, זו היסטוריה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
^

תודה, לא ידעתי.

עדיין, תחזוקה שוטפת וטיפולים לרכב דיזל יהיו יקרים יותר וזה לא חדש, בנוסף לזה ביד 2, רואים בבירור שמחירי הדיזל הרבה יותר נמוכים מדגמי הבנזין, אני מתיחס לרוב עם קילומטראג' נורמלי, דגמי ה3008 דיזלים עם קילומטראג' נמוך אפשר למצוא סביב ה110K-115, בנזין עם קילומטראג' נמוך נעים כבר סביב ה120-125K

לדעתי, אם לא צפוי קילומטראג' גבוהה, קניית דיזל תהיה סתם בזבוז מיותר, רכבי הבנזין היום מספיק חסכוניים ויעילים ואפילו אם נשווה את הדיזל ל1.6 טורבו בנזין אז בכלל אין מה להשוות, אולי רק חיסכון בדלק ששוב כאן הוא לא כזה פאקטור עם כמות נסיעה ממוצעת או פחות, אך מקבלים רכב הרבה יותר חזק ושקט.

כל הנכתב על ידך מראה על חוסר ידע מהותי שלך בתחום הרכב.

ממליץ לך להתרענן בקריאת הרבה שרשורים בפורום הנכבד - carsforum.

פורסם
לגבי כח, ממש לא, על מה אתה מדבר!, אני לא יודע אם אתה משווה מול ה1.2, אני בכל מקרה משווה מול ה1.6 טורבו שלא רואה את הדיזל במקרה הזה,

משווה תפוח לתפוח- בתקציב הנ"ל ההשוואה היא מול ה1.2T

לגבי רעש לפחות מבחוץ, כן מרעיש, מעניין מה יקרה עוד כמה שנים עם איכות הדיזל הירודה שיש בארץ, הוא בטח יישמע כמו טרקטור.

בורות ללא כיסוי- אין בטענתך שום ממש. יש לי רכב דיזל כרגע שהחליף שניים אחרים. אין בעיה של איכות סולר וצליל המנוע שונה בהחלט אך רחוק מטרקטור ושאר הגזמות.

שוב, אין פער מהותי באחזקה של הרכב ואם הנסועה נמוכה אז הוא יהיה הרבה יותר מבוקש משאר הדיזלים שנסעו הרבה.

תתפלא, רכבי הדיזל מאוד מאוד מבוקשים בשוק אל מול היצע קטן

את הבנזין ניתן למצוא המון, את הדיזל הרבה פחות

ועכשיו ברצינות, הייתי מנהל תחום קניינות הרכב המשומש של קבוצת קרסו.

דיזל אוט' עם נתונים טובים = כסף מזומן על גלגלים

ולראיה, רכשתי לאחרונה את ה3008 דיזל למרות שבנסועה שלנו גם בנזין היה מספיק.

עידן

• תוכן חדש...