Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה את מזלי כאן בפורום,

אני מחפש רכב קומפקטי בטיחותי וחסכוני יחסית,

שישמש לנסיעות בין-עירוניות ועירוניות עם ממוצע שימוש של 15K קילומטר בשנה.

עיקר הדברים שחשובים לי:

1. עלויות תפעול זולות יחסית.

2. אמינות.

3. בטיחות.

הסכום: עד 40K.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אם מדובר על מיני ממליץ על הספארק, מוזן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ציינת אם גיר ידני מתאים לך. אם כן, אז קליאו ידנית עם מנוע טורבו 0.9 יכולה להיות אופציה טובה, זריזה, מאובזרת היטב ואף אמינה. קראתי כמה פוסטים על כך שבגרסה האוטומטית ייתכנו בעיות עם הגיר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תודה רבה על העזרה!

לא חשוב לי במיוחד הגודל, רק חשוב שיהיה מספיק נוח בשביל נסיעות בין עירוניות (קו חיפה - תל-אביב),

רק אני נוהג ברכב אבל אסיע אנשים באופן שוטף,

לגבי ידני, גם אין לי העדפה מיוחדת,

הספארק והקליאו אמינות?

פורסם

הייךי מצרף גם את דאצעה סנדרו סטוופאי אשר לדעתי נוחה יותר וסופגת טוב יותר שיבושים.

המכלולים של קליאו אבל בפנים איכות חומרים פשוטה יותר והיא ניראית פחות מודרנית, הייתי לא רעה, הרובוטית פחות נעימה עקב הגיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה תסיע אנשים מאחורה, עדיף לך לקחת סופר-מיני.

בספארק מאחורה - צפוף.

ועל איזה סופר מיני היית ממליץ בהתאם לדרישות?

פורסם

הייתי בודק קיה ריו.

הוא מרווחת, נישבת לאמינה, בטיחות טובה לזמנה. אישית בעיר מרגישה נוקשה, הביצועים סבירים מדובר על מנוע 1.4 עם תיבה בת 4 הילוכים.

עוד אופציה היא סוזוקי סוויפט, החיסרון העיקרי תא מטען קטן ושמירת ערך טובה יותר כך שלך בתור קונה המשמעות היא של קניית רכב ישן יותר.

פורסם

ב40K תוכל לרכוש רק את הספארק היוצאת,

אם חשוב לך בטיחות, אז חשוב שתדע שהרכב קבל רק 3 כוכבי בטיחות מתוך 5, לעומת זאת חשוב לדעת שלרוב רכבי מיני לא מגיעים לל5 כוכבי בטיחות, אך יש לא מעט עם 4 כוכבים, לשיקולך.

• תוכן חדש...