Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מחפש לאישה סופר מיני עד משפחתית קומפקטית אוטומט בתקציב עד 30K.

חשוב לה בעיקר אמינות בטיחות ובידוד רעשים, כל השאר לא פקטור.

נוסעת בערך כ20K ביום.

חשבתי על פיאט בראבו 2012 שאפשר למצוא בלוחות במחרי בדיחה עם קמ נמוך, איך הרכב מבחינת אמינות? האם ידוע על מחלות כרוניות כלשהן?

אשמח להמלצות נוסופות,

תודה! :-)

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אינני יודע לגבי הבראבו אבל מיצובישי ספייססטאר תהיה אמינה וחסכונית. אם האישה נוסעת לרוב בתוך העיר אז היא לא תסבול מרעשים חריגים (הרכב מעט רועש במהירויות גבוהות בעיקר מכיוון תיבת ההילוכים). לגבי הבטיחות אינני יודע בדיוק אך יש בפורום סיכום שימוש של כמה שנים של בחור בשם יוליאן, ממליץ בחום לחפש ולקרוא.

בהצלחה !!

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

וואו... ללכת מבראבו לספייסטאר זה חתיכת קפיצה. ולא בכיוון הטוב. היא אמנם אמינה וחסכונית, אבל די זהו. מה גם שהיא קטנה מסופר מיני, אז יוצא שהיא קטנה בקטגוריה וחצי ממה שפות"ש רוצה.

לגבי הבארבו, דווקא נחשבת למכונית אמינה מאוד ואני לא מכיר תקלות רציניות/יקרות/משביתות. סך הכל היא הייתה ונשארה מכונית שנותנת אחלה תמורה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ממה שאני חרפרתי בזמנו, לרכב אין איזה שהם מחלות מיוחדות פשוט זה לא רכב שעמיד לתחזוקה ישראלית טיפוסית, וגם שהיבואן לא הקל עליו וקבע טיפול תקופתי של 30 אלף קילומטר, מה שגם לא תרם למצב.

בו נגיד אם הדרישה זה אמינות, זה לא היה בטופ הרכבים המומלצים.

יש מודעה אחת ביד 2 שניראה שהרכב די שמור, אבל הוא דורש מחיר גבוה, ומשיחה פשוטה קיבלתי רושם שהוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת, מה שגרם לי לפסול אותו על הסף.

פורסם
וואו... ללכת מבראבו לספייסטאר זה חתיכת קפיצה. ולא בכיוון הטוב. היא אמנם אמינה וחסכונית, אבל די זהו. מה גם שהיא קטנה מסופר מיני, אז יוצא שהיא קטנה בקטגוריה וחצי ממה שפות"ש רוצה.

לגבי הבארבו, דווקא נחשבת למכונית אמינה מאוד ואני לא מכיר תקלות רציניות/יקרות/משביתות. סך הכל היא הייתה ונשארה מכונית שנותנת אחלה תמורה.

הגיר חד מצמד שלה לא מעצבן קצת?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

נסעתי ממש מעט על אחת, הגיר שם היה קצת פחות גרוע מגירים רובוטיים אחרים. שזה כמו שיהיה לך 39 חום, ממש מבאס, אבל היתה יכולה להיות לך שחפת...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עם כל הכבוד לפמיניסטיות ולשוויון וכו' וכו'

בוא, בשביל אישתי, לא הייתי חושב על רכב עם גיר שהוא לא אוטומטי פלנטרי פשוט ואמין ככל הניתן.

I10 / I20 / פיקאנטו / סוויפט וכו' .

בשביל 20 ק"מ ביום, גם BT ומולטימדיה זה פריוולגיה מיותרת, עד שיתחבר כבר צריך לחנות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • אחראי פורום
פורסם

אשתי עשתה עשרות אלפי ק"מ (כמעט 90) על בראבו, התרגלה מהר מאוד לגיר ולמעשה טוענת שזה האוטו הכי טוב שהיה לה.

אפס תקלות אך חובה למצוא אקזמפלר מטופל נכון, טיפולים זולים יחסית, אחלה חבילה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...