ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי רכב לא צעיר("נולד" באמצע העשור הקודם בערך), במצב די טוב מבחינה מכנית. אני כבר כמה זמן מחפשת לקנות רכב אחר, התכנון הוא לא להמשיך עם הרכב הזה. מחירון סביב 9-10 אלף, אבל יש לו כמה דברים שדורשים תיקון, לא זולים, ולכן מזמן לא בונה יותר מדי על המכירה שלו. הרכב אמור לעבור טסט בימים הקרובים, ולפני כשבועיים הופיע סדק גדול מאד בשמשה הקדמית. למיטב הבנתי, לא ניתן לעבור כך טסט. המשמעות היא להשקיע עכשיו סכום לא קטן בתיקונים, בטסט, ובהחלפת שמשה, ברכב שאני לא מתכוונת להשתמש בו עוד. (מחפשת בימים הקרובים רכב, הפעם באינטנסיביות ופשרות, אחרי שנה בערך של חיפוש לא אינטנסיבי אחרי רכבים שיותר קשה למצוא והתייאשתי מלנסות להשיג אותם) רעיונות / המלצות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי. הרכב במצב טוב ומגיע מידיד, אבל חושש בשל הקילומטראז. מה דעתכם? כי ממה שמפורסם לאאוטבק יששוק גם על רכבי 250א קמ...
הודעה אחרונה מאת omcorp, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני אמור לבחור רכב 7 מקומות ואני מתלבט בין סקודה קודיאק 1.5 אמבישן , פיג'ו 5008 1.6 ומיצובישי אאוטלנדר INSTYLE חשובה לי איכות הנסיעה מבחינת נוחות, שקט וביצועים, מולטימדיה וטכנולוגיה ( ניווט ומערכות שמירת מרחק ונתיב וכדומה) . אודה להמלצות מנומקות ממי שמכיר ויכול לייעץ, תודה
הודעה אחרונה מאת avi 1234, -
-
- 1 תגובות
- 504 צפיות
שלום חברים, אני שוקול לקנות טויוטה קורולה ספייס+ . איזה אזעקה דורשות חברות ביטוח? האם עלוקה וכספת מספיק? בנוסף האם יש סיכוי להוציא מהם הנחות כלשהם או שמראש עבוד? האם יש משהו על הדגם 2020 שאני צריך לדעת או שרכב משפחתי אמין? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת green, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 451 צפיות
אהלן, אני שוקל להחליף בקרוב את הרכב ומחפש אופציות אפשריות, אשמח לשמוע מנסיונכם. הרכב שאני מחפש צריך להיות: בין השנים 2014-2015 מושב אחורי מרווח (ל-2 כיסאות בטיחות של פעוטות) תא מטען יחסית גדול (שיוכל להכיל עגלת תינוק, ועוד דברים) עדיף חסכוני בדלק (עיקר הנסיעות הן בתוך העיר ולעבודה סביבות ה-17 ק"מ) לא גדול מדי (לדוגמה לאשתי קשה לנהוג על קיה פורטה) בטיחותי חברה לא צרפתית טווח מחירים 45-65 (לא מקובע אבל זה פחות או יותר התקציב) תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת agai33, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 461 צפיות
שלום לכולם, אנחנו חושבים לקנות Citroen C4 Picasso ובתקציב נכנס לנו שנת 2016. קיבלנו הצעה עבור הרכב וגם את היסטוריית הטיפולים שלו (האוטו מליסינג). האם יש משהו שקופץ לעין שצריך לחשוש ממנו? תודה רבה1580290907578_image2019-09-16-032158.pdf Sent from my GM1910 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 718 צפיות
ראשית מה ההבדל העקרוני בין 2000 +טורבו =203 כ"ס ל 2300 160 כ"ס מעבר לכוח המטורף של 2000 אגב שניהם טיטניום האם הטורבו גורם שחיקה למנוע /גיר יותר מאשר ללא הטורבו ? שמעתי על בעיות של הגיר האם זה יותר רעש מאשר המציאות ? אשמח לשמוע על תקלות נפוצות שיש ברכבים הללו , כי ממש לא בא לי לפתוח תוכנית חיסכון במוסך... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 797 צפיות
היי לאנשים שמבחינים ברכבים בעלי ראש כלכלי, קראתי וחקרתי קצת הגעתי למסקנה שאני מתלבטת בין: קיה פיקנטו (1250) יונדאי I25 / I20 / מאזדה 2 / קיה ריו (כולם מנוע 1400) כולם בערך בסביבות שנת 2012-2013 מבחינת עליות דלק וביטוח מקיף עשיתי תחשיב מצאתי שהפיקנטו הכי זולה. (הפרש של כ-300 ₪ מאופציות בחלופה 2.) הנסיעות שלי יהיו בין ערוניות באזור המרכז , לבד(כ25-30 קילומטר לכיון) ופעם ב נסיעות ארוכות יותר של 90 קילומטר. האם הפיקנטו תספיק? מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים – איזה רכב כדאי? יכול שהעליות שהפיקנטו יותר זולה בביטוחים ודלק אבל האחזקה שלה בתיקונים יקרה יותר כך שהיא מחסה את היתרון שלה כחסכונית? למי יש ירידת ערך/פחת הכי גבוה? אם כדאי ל…
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אתמול הייתי באלבר והציעו לי טויוטה ורסו 2018 עם כ-28K ק"מ, הבדיקה שהם הציגו הכל תקין חוץ מסעיף מרכב רכב עם הפירוט: תקוני מרכב, משמעות נמוכה=סימני פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים. איש מקצוע שהתייעצתי איתו אמר שאין מה לחשוש ואשמח לשמוע מה דעתכם. עוד לא ראיתי את האוטו כי צריך להביא אותו מי-ם ומתכוון לקחת לבדיקה עצמאית שלי בכל מקרה.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי שוקל לרכוש את רכב החברה שהיום אני נוהג עליו ( קיבלתי מהעבודה ) מדובר על קיה סיד סטיישן בנזין 2017 , אם אני זוכר נכון 09/2017 אני קיבלתי אותו חדש ולא נעשה בו שימוש חוץ ממני ק"מ 19000 מבחינת מצבו ( לא ביצעתי בדיקה ולא בוצעה על ידי אלבר ) - יש שפשוף מקיר בכנף אחורית ימנית וקצת על הדלת , בנוסף מראה ימנית קיבלה בעבר מכה שטופלה על ידי הרכבה והדבקה חזרה של החלקים. אעלה תמונות בהמשך אם רלוונטי. מבקש עזרה בהערכת המחירון במקרה זה ועצות נוספות ממי שביצע קנייה כזו. ביקשתי מקצין הרכב שלי לבדוק מולם את האופציה לרכישה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברה, אנחנו שוקלים לקנות שברולט קרוז ורציתי לדעת איזה דגם עדיף... רגיל או טורבו? השיקולים שלנו בבחירת הרכב היו: מחיר זול (תקציב עד 25 אלף). רכב עד כמה שיותר חדש ביחס למחיר. רכב משפחתי ולא רכב מיני. מפואר ביחס לתקציב. חסכון בדלק (למרות שהבנתי ששברולט לא חסכונית במיוחד בקטגוריה הזאת). אשמח לקבל תובנות מהחברים פה. תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות סופר-מיני חדשה ואני מתבלט בין כמה דגמים: - Mazda 2 Dynamic - Peugeot 208 Tech - Kia Rio החדשה טורבו - Suzuki Super Swift כל המכוניות בתקציב ויש לי רק שתי דרישות עיקריות מהרכב: 1. אמינות - אני לא מתכוון למכור את הרכב אלא להישאר איתו לטווח הארוך כל עוד הוא יאפשר זאת מבחינת אמינות. 2. ביצועים - אני רוצה רכב שאפשר יהיה לנסוע איתו בעליות בכיף ולעקוף אנשים במקרה הצורך. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
הי ראיתי אתמול רכב יד 3. שנתון 2013. אני מכירה את המוכרים הנוכחיים, ולכן חשבתי שיהיה יתרון בכך שאני יודעת מה עבר על הרכב מאז שהוא אצלם. אבל הסתבר לי שהרכב אצלם פחות משנה, ושהם רכשו אותו מסוחר, למיטב הבנתי, לפי הניירת שיש להם מהרכישה שלהם, כולל הרישיון של הרכב טרם העברת הבעלות אליהם. אין לי מידע על הרכב לפני כן. האם לפי הניירת המצ"ב - האם הרכב נמכר במקור כרכב 0 ק"מ? האם יש לכך השלכה על המחיר, או שמאחר והם כבר יד 3 זה חסר משמעות? הבדיקה המצ"ב היא מלפני שנה, כשהם קנו את הרכב. בגלל דו"ח הבדיקה(למשל שהוחלף מכסה מנוע), והעובדה שהרכב עבר לסוחר, נשמע לי כאילו שהרכב עבר תאונה לא קלה? האם אני צודקת? זה צריך להיות שיקול לא לקנות את הרכב? ואם לא, האם יש לזה…
הודעה אחרונה מאת capri77, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום האם מתחילת 2017 יובאו לארץ בייבוא סדיר או הזמנה מיוחדת, מיני Jcw קופה או קבריולט בגירסה ידנית ? איך הרכב מבחינת נהיגה ספורטיבית ? בהנחה שגיר ידני. הנאה מנהיגה ? כוח ? אחזקה ? איבזור ? בטיחות ? אמינות ? והאם זאת עסקה טובה ביחס מחיר עלות ? בהתחשב בכך שמדובר ברכב לא זול. ואיך הייתם משווים אותו מול הונדה סיויק טייפ r. מודל 18 ומעלה. ללא התחשבות בעניין ה 5 דלתות של סיויק. ולמי שיש עוד כוח להכניס להשוואה את המיאטה 183 כ"ס. כרגע לא קונה כלום. סתם מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה (מנהלים מקווה שבפורום הנכון )
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום,מחפש רכב שני למשפחה, נסיעה של 6000 ק"מ בשנה. נסעיה של פעם בשבוע מהקריות לתפן(42 ק"מ לכיוון+עליה בהר של 15 דקות)+מדי פעם נסעיות קצרות בעיר. יהיו 2 כסאות בטיחות קבועים מאחורה. בבאג'ז צריכה להכינס עגלה אחת לא יותר. יש אפשרות לידני למרות שפחות עדיף. חשובה לנו הבטיחות והאמינות. צריכת דלק פחות קריטי, יהיה נחמד לקבל רכב שנוח לנהוג בו. הלכנו לאיבוד עם כול הרכבים שיש בשוק היום.... חשבתי אולי על לנסר בסביבות 2011 אבל קשה למצוא רכב שמור כזה ביד 2. הלכנו לבדוק מיצובישי ספייס סטאר אבל גילינו שעם 2 כסאות בטיחות מאחורה קשה להכניס בדלת את הילדים. ממש אשמח להכוונה לכמה דגמים מתאים, תודה.
הודעה אחרונה מאת BrAvE_27, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, פתחתי פה אשכול שרציתי את הרנו או את הניסאן הלכתי לחבר שעושה בדיקות במוסכים אמר לי לא לקחת רנו בחיים שאלתי אנשים על הרנו קאג'ר אמרו עזוב כל היום אתה תראה מוסך. לגבי הניסאן מאוד אהבתי אותה מראה חיצוני צעיר מאובזרת מאוד כולל מסך ענק של אנרואיד חסכונית בדלק למרות שאני נוסע כמו מבוגר בן 80 3750 קמ בשנה. המנוע שלה מאוד חלש עשיתי נסיעה עלייה היא מאוד מתאמצת ומאוד מרעישה. ויש גם את הבעיה שכמעט כל רכב שאני רוצה אני שומע על החלפת מנוע וזה גורם לי להירתע. קראתי שהיה בעיה בניסאן וסידרו את זה רק בשנת 2018 שהחליפו למנוע 1.3 160 כוח סוס הבעיה זה לא בתקציב שלי. אני מוגבל בתקציב בין 70 - 80 אלף בלי חריגה ביטוח מקיף+חובה יכול עד 3500 בקשקאי יש את זה וידאתי את זה…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 609 צפיות
מתלבט בין שני הרכבים האלה לאישתי שנוסעת כ10-15 ק"מ ביוםף שניהם אוטומט. חשוב לה בעיקר אמינות בטיחות ובידוד רעשים. 1. קיה ריו 2012 1.4 אוט', רמת גימור הגבוהה EX , יד2 פרטי, 65K ק"מ 2. שברולט סוניק סדאן 2014, 1.4 אוט' רמת גימור נמוכה LT, יד1, 46K ק"מ. המחיר סגירה של שניהם די זהה. אשמח לחוות דעת איזה רכב עדיף. תודה.
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 854 צפיות
שלום לאחרונה אני מחפש מאזדה 3 ספיריט בשנתון 2010-2013 ניתקלתי במס מודעות בהן רשום - מאזדה 3 דגם אקטיב מנוע 2000 שנתון 2013 משהו מוזר... הרב עם מנוע 2000, הוא רשום אקטיב ולא ספיריט, הוא ללא החישוקי מגנזיום של הספיריט שאנחנו מכירים, אלה חישוקי צלעות באלכסון,הוא ללא סאן רוף, ואין לו שליטה מההגה. מה זה הדגם הזה?
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, אשמח לעזרתכם בהתלבטות בעניין הזה. אני בן 21. (עם רשיון 4 שנים) עד לא מזמן הייתה לי שברולט קרוז 2011 אבל בגלל עניין משפחתי נאלצתי למכור. כעת מחפש רכב עד 15 אלף ואולי טיפה יותר השברולט הייתה מאוד נוחה ויחסית מפנקת אבל הגיר המעצבן וצריכת הדלק לא מצאו חן בעיני כל כך. אני לא מעוניין ברכב מיני אלא בסופר מיני או משפחתית ובכל מקרה עדיפות ל5 דלתות. הנסועה השנתית שלי לא תעבור את ה10K. סיטרואן C4 משנת 2012/13 קורצת לי בגלל המחיר ובגלל שקראתי שאין לה בעיות מיוחדות (1.6 הרגיל לא THP) אך עדיין מדובר בסיטרואן עם לפחות 120 אלף קמ... האם שווה לקחת את הסיכון? *לדעתי מדובר לרוב גם על רכבים מליסינג בנוסף אני גם משער שעלות הטיפולים גבוהה יותר - תקנ…
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 660 צפיות
אני יודע שיש שרשור דומה מאוד אבל החלטתי שלא יפה להתעלק ולהסיט אותו לצרכים שלי. עדיפות לידני מוכן להתפשר על אוטו' (אשמח לוותר על ממיר מומנט ולהרוויח הילוך שניים) צריך תא מטען בינוני+ - נוסע הרבה עם מזוודה די גדולה זוג+ ילדים מאחורה (אין צורך במרווח מיוחד לכיסאות וכדו') כבר קיבלתי כאן את העצות לשמור חלק בצד (אז בעצם התקציב פחות מ-10) לתיקונים ולחפש את מה שהכי מטופל. ביד2 ידני שאינו מיני/סופר מיני ראיתי בעיקר סקודה פאביה ספייס בנזין/דיזל. איך האמינות הכללית? מחלות? בגזרת האוטומט הזהירו אותי לקנות רק יפני/קוריאני, אני נוטה לכפור בזה, איך האירופאיות בגיל הזה? (במידה וטופלו כהוגן) ואיך הדייהולט אופטרה? אשמח לרעיונות הערות והארות.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
צריך רכב עד 10K
מאת gaga2-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים צריך המלצות לרכב עד 10K,בינתיים חשבתי ללכת על סיטרואן C4 או 3,אבל לא תהיה בעיה איתם בקיץ ? מה לגבי גולף או פולו 2004-2005 ניתן למצוא ? תודה
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מתלבט בין FR\208\מאזדה 2 דינאמיק+ שנתונים 2016-2017 חשובה לי אמינות, ספורטיביות, איבזור מכיר את תחלואות DSG ורצועת תזמון ב208. מצד שני יש איזשהי סיבה מיוחדת שהמאזדה כל כך יותר יקרה משתי הדגמים האחרים?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חברים אשמח לעזרתכם בנושא רכישת רכב. מחפש רכב קטן שינייד אותי ללימודים - בית - עבודה. בסדר הזה, חשוב שיהיה: 1) מהנה לנהיגה(!) 2) אמין. 3) חסכוני במידת האפשר. 4) מאובזר ברמה סבירה +. 5) בטיחותי. לאחר צימצום האופציות הגעתי לשתי אפשרויות והן; PEUGEOT 208 GTI 2015 FIAT ABARTH 2015 לרשותי עד 70 אלף זוזים לטובת הרכישה הנ"ל. אשמח לשמוע חוויות טובות וגם פחות טובות, עצות, ממה להיזהר, למה לשים לב ועוד. כמובן שמה שיהווה עבורי החלטה סופית יהיה נהיגה בשני הרכבים אבל אני אשמח לדעת עוד לפני שאני ניגש לנהוג. תודה רבה לעוזרים Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 975 צפיות
אהלן מחפש סופר מיני או משפחתית קטנה, עד 40K. שימושים: ביומיום, עירוני. בסופשים מטייל ונוסע בינעירוני. היחס הוא בגדול 50-50. בגלל הטיולים, חשוב לי רכב לא נמוך (נוסע בדרכי עפר מתונות) כיום יש ברשותי הונדה ג'אז 2007 ואני רוצה לקנות אחת חדישה יותר, הבעיה היא שהג'אז מתומחרת מאוד מאוד גבוה... מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת CHOOKI, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות, המשפחה עם 4 ילדים בגילאי 8-7-3-1 נסיעות בשנה של כ 20 אלף, 80 אחוז עירוני 20 אחוז בינעירוני. מחפש רכב עם אמינות גבוהה ככל האפשר ושנוסעת בסבבה את העליות לירושלים. לא אכפת לי לשלם עוד 200 שח בחודש לדלק בשביל לקבל אמינות גבוהה וכח. הרכב תישאר אצלנו כנראה שנים רבות. התקציב הוא עד 50k . אם אפשר למצוא משהו טוב בפחות מיזה אז עוד יותר טוב. אשמח לשמוע את דעתכם על ניסאן קשקאי פלוס שנת 2011. ועל עוד דגמים מומלצים. תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 4 תגובות
- 790 צפיות
מה עדיף קיה ריו 2010 עם 112000 קמ או סיריון 2010 135000קמ. היעוד לנסוע בתוך העיר הרכב שני .והאם ההגה בריו הוא חשמלי תודה
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
אינפיניטי Q50
מאת EcoLine- 6 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות את הרכב שנתון 15-16 לא כל כך מכיר את הרכב... האם אמין? מחיר הטיפולים בערך? ראיתי שגם הפסיקו להביא כאלה באתר של אינפיניטי אז מעניין למה.... האם כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 660 צפיות
קיבלתי הצעה מלובינסקי טרייד לרכב 308 סטיישן שנת 2015 עם 87,000 ק"מ במחיר של 40,000 ש"ח. אני מצרף צילום של הבדיקה והטיפולים, נראה שהרכב עבר תאונה, וב70 אלף התפורר רצועת טיימינג והוחלף. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
אהלן. אני מתעניין ב-audi a3 1.4 2013-14 מישהו יודע איך הרכב מבחינת טיפולים, הבנתי שיש המון בעיות בגיר כי הוא יבש. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Alex Milles, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתעניין ברכב שהם פרסמו. מה ידוע לחברי הפורום עליהם? תודה לכל עונה.
הודעה אחרונה מאת צפוניאא,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,426 אורחים (הצג רשימה מלאה)