ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי במידה והשיקולים הם בטיחות אמינות אבזור(יהיה נחמד, מוכנה להתפשר בנושא) האם מאזדה 2 לפני סוף 2015(תחילת 2015, או אפילו 2014) עדיין מומלצת? ברוב ההמלצות מדובר על הדגם מסוף 2015 והלאה. כנל לגבי הדגם? האם הדגם הבסיסי עדיין מומלץ?(הכוונה לאקטיב מול דינמיק) כמובן שהשאלה נובעת ממגבלות תקציב בעיקר (וגם כי את האידאלי קשה למצוא, אבל בעיקר תקציב)
הודעה אחרונה מאת מוטי28, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רכב משומש: מאזדה 3 שנת 2008 או פורד פוקוס שנת 2008 ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני עומד להתחיל עבודה חדשה, וצפויות לי נסיעות עבודה של 120 ק"מ ביום ואני מתלבט אם לקנות רכב או לקחת מהחברה- אופציה א: לקחת רכב חברה (קורולה היברידית SUN), עולה 3500 ש"ח שיורד חודשי מהברוטו (40K ק"מ בשנה לנסיעות עבודה ופרטיות). להבנתי יש להוסיף עוד 500 שקל ירידה מהקופת גמל/פנסיה ומהדמי פיטורין, ככה שבסה"כ זה 4000 ש"ח חודשי. אופציה ב: לקנות רכב יד שניה בסביבות ה 60,000 ש"ח (נניח טויוטה אוריס היברידית 2015) ולספוג הכל לבד (35K ק"מ בשנה). אשמח להמלצה ולעזרה לגבי הפערי הוצאות, בהינתן זה שיש לאשתי יש קורולה 2012, וזה יכול לחסוך גם דלק וקילומטרז' מנסיעות פרטיות. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 1 תגובות
- 447 צפיות
שלום לכולם, אני מקווה לקנות בקרוב רכב ראשון בתקציב של 20K. ראיתי מודעה ביד 2 על רכב פורד שנת 2014 והתקשרתי לבחור שאמר לי שהרכב עבר טיפול אחרון לפני 16000 ק"מ. בשיחה שחכתי לשאול אותו מתי צפויה החלפת רצועת טיימינג, קלאץ' (הרכב ידני ועבר כבר 110K ק"מ), צמיגים או בלמים, וכבר סיכמנו להיפגש ביום שישי. המחיר שרשום במודעה הוא משהו כמו מחיר מחירון, והרכב גם צפוי לעבור טסט במאי הקרוב. אני תוהה כמה קיזוז כדאי לבקש במידה והרכב צריך לעבור יישור קו כזה או אחר? אשמח מאד לשמוע את דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב בתקציב של 30K -/+ הדבר העיקרי שחשוב לי הוא האמינות, הנסיעה תיהיה יומית כ-20-30 קילומטר ביום. אני נוסע ברכב לבד. העדפה שלי היא לרכבים קטנים עם ערך מוסף לכן גם הפעם זה יהיה הכיוון. רכבים שחשבתי עליהם: - טויוטה יאריס ספורט - סוזוקי איגניס ספורט - סוזוקי ג'ימני קצת רקע, אני מחזיק היום יאריס (1.3) ו-mx5, היה לי ג'ימני שכיום אצל המשפחה ואני מכיר את הרכב. אשמח לשמוע עוד רעיונות שכן יאריס / איגניס ספורט קשה למצוא וכרגע ג'ימני בתחתית הרשימה. תודה (-:
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכולם אני מתלבט לגבי מספר רכבים שהציעו לי ממקום העבודה: [TABLE] [TR] [TD]Grand Senic Intense[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4 HDI Excl. Diesel 7 Seat[/TD] [/TR] [TR] [TD]X Trail Diesel[/TD] [/TR] [/TABLE] Outlander אנחנו 6 נפשות במשפחה, נוסעים לפחות פעם בחודש בהרכב מלא כולל מזוודות ביקרנו בסוכנויות הרכב וראינו את הרכבים והבנו שלכולם נצטרך להוסיף גגון\ארגז אחסון מבלי להתייחס לעלות החודשית, האם ישנה עדיפות לאחד מהרכבים? או מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? אשמח גם להמלצה על ארגז אחסון מתאים. תודה!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
הי פיג'ו 208 2016 עם 103K ק"מ מליסינג של לובינסקי טרייד. במידה והרכב עובר בדיקה /תוצאות הבדיקה מטופלות. האם יש משמעות לקילומטראז הגבוה? אם לא יהיו בעיות מיוחדות או הפתעות גדולות בחיים, הרכב יהיה אצלי לפחות 4-5 שנים כנראה. עם ממוצע של פחות מ15 אלף ק"מ בשנה, ככל הנראה. כך שאצלי צפוי להתחיל להתקרב ל200K.. בנוסף, למה חשוב לשים לב בהיסטוריית הטיפולים? מודה שעברתי עליה בלי להתייחס לתאריכים למשל אם כמות הטיפולים, אלא רק לתוכן(מה נעשה בכל טיפול). למשל רצועת הטיימינג הוחלפה ב72 אלף ק"מ, לאחר שנדלקה נורה. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת capri77, -
רכב עד 15k
מאת B3A- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 629 צפיות
אני מיואש כבר מלחפש אני צריך משהו חסכוני וזול לאחזקה ידני או אוטומט לא משנה העיקר שיסע Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 5 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אשמח עזרה בבחירת רכב, אני שובר את הראש כבר תקופה ארוכה. בעיקרון אני בטווח גיל ה-30, גר בצפון (מושבים) כך שרוב הנסיעות הן בכבישים פתוחים עם סיבובים ועיקולים כפי שמתאים לצפון היפה שלנו. לא מחפש רכב משפחתי ואין לי צורך יותר מ-2 מקומות ישיבה ברכב כולל הנהג. לא מחפש יותר מדי פוזה (למרות שה-TT מהממת) אלא יותר ביצועים והנאה. ה-GTI היא בקצה התחתון של הבחירות בגלל היכולת הארוכה יותר (זמן) להגיע ל-100. מחפש רכב זריז וכיף לנהיגה. עדיפות לאוטומט. כל הרכבים יהיו מיד שנייה 2017-2018 כך שהם באותו טווח המחיר +-50 אלף. תמיד היה לי ג'וק בראש לגבי ה-TT (דגם "קווטרו") והייתי מאוד רוצה לרכוש אותה, רק הבעיה שהרכב הוא סוף דגם ויוחלף שנה הבאה ברכב חשמלי. זה קצ…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 475 צפיות
היי מחפש רכב שלא רואה מוסך, וחסכוני בדלק קיה פיקנטו , סוזוקי אלטו לא בא בחשבון קטנות מידי האם יש דבר בתקציב של 20 אלף דבר שכזה? גם אמין וגם חסוכני? וכן, רכב עם קילומטרז פחות מ 140 אלף....
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 529 צפיות
היי, מחפש רכב משפחתי בן 3 עד 4 שנים, לכל היותר, עבור זוג מבוגרים. נסועה משוערת – 15,000 ק"מ בשנה שרובם הגדול בכביש בין עירוני, שחלק קטן ממנו הררי מתון. תקציב – 100 אלף ₪ + 10 אלף ₪ נוספים, אם יתרמו לשדרוג משמעותי. הדברים החשובים לי ברכב: 1. רכב שקט ככל שניתן בתקציב זה – רעשי כביש, רעשי מנוע, רעשי רוח. 2. רכב מרווח, בדגש על שני המושבים הקדמיים (בעיקר בכל הקשור לרוחב הכתפיים ומקום בצדדים לרגליים. גובה פחות חשוב). חשוב גם שהמושבים האחוריים יהיו לפחות סבירים עבור נסיעות נדירות של מבוגר + שני ילדים צעירים מאחור. 3. נוחות נסיעה גבוהה – בדגש על נסיעות מחוץ לעיר (מושבים, ריסון מפגעי כביש, יציבות וכו'). 4. ביצועים – נהיגה ספורטיבית פחות מד…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 557 צפיות
אהלן, מתחילים לחפש רכב שני, ומאוד סקרנים לגבי הפיקאסו הנ"ל. נברתי ברשת לגבי בעיות והמלצות, אבל רוב המידע שמצאתי הוא לגבי השנתונים הישנים יותר, או ספציפית לדגמי בנזין (אנחנו שוקלים דווקא ללכת על דיזל, אבל לא מקובעים על זה) בגדול מסתכלים על משהן מהשנתון הנ"ל עם לא יותר מ60K ק"מ אשמח לשמוע האם יש גירסאות מנוע או גיר שמומלצות יותר/פחות? נקודות תורפה ידועות שששוה לבדוק ולהיזהר? טיפולים יקרים או שחשוב לוודא שבוצעו לשנתונים?קילומטראז הנ"ל? האם אפשר לדעת לדוג איזה גיר יש ברכב בלי לבדוק עם המוכר (לדוג מנועי 1.6 מגיעים רק עם מנוע רובוטי וכיו"ב)? האם יש שינויים בין השנתונים או רמות הגימור שמאוד חשוב לקחת בחשבון כגון מתיחות פנים שהן מעבר לאסטטיקה, או שידרוגים של חלקים…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 0 תגובות
- 500 צפיות
אהלן, ראיתי איזושהי מודעה ביד 2 על גולף GTI שנת 2007 עם 190 אלף בקילומטראז' ומעניין אותי לדעת האם שווה לעשות בדיקה לאוטו בקילומטראז' הזה, או שלא שווה בכלל לנסות לקנות אותו אפילו הוא במחיר יחסית סביר והוא מתחת למחירון בכמה אלפים?
הודעה אחרונה מאת Elior1, -
- 1 תגובות
- 467 צפיות
ערב טוב. חבר מהעבודה מחפש רכב חדש. נכון לעכשיו הוא נוסע על אטראז' (?) אין לי מושג איזה שנה, והוא רוצה לשדרג. הוא היה באיזה מגרש ושם עין על מיקרה (2016 אני חושב) ו קליאו (גם 2016 אני חושב) ושאל מה אני חושב... אני לא מבין הרבה אז אמרתי לו שאני אשאל כאן. זה מה שהוא מחפש : תקציב עד 50K בערך אוטומתי כמה שיותר מאובזר הוא נוסע בסביבות ה 20K בשנה הרוב בין עירוני עדיפות למנוע בנזין שיהיה חסכוני תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
רכב עד 15k
מאת Or8523-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 750 צפיות
היי חברים מחפש רכב ראשון עד 15 אלף עם אופציה לחריגה עד 20 הכיוון הוא פרייבט נסיעות יומיומיות בעיר ופעם ב מחוץ לעיר(טיולים לצפון,ירושלים וכו') כמובן חשוב לי מאוד אמינות ואם אפשר שיהיה גם חסכוני
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 519 צפיות
היי עברתי על מיני שרשורים קודמים בנושא ההשוואה בין השניים הנ"ל. על אף זאת לא מובן הפער במחירון לוי יצחק בין שני הדגמים (הסטנרד 1.6 ליטר) הטוסון (לפני שקלולים) כ 86 א' ש"ח. בעוד הספורטאז (לפני שקלולים) כ 95 א' ש"ח. האם זה בגלל אמצעי הבטיחות (כי פרט לזה נראה כי כל המפרט זהה)? או שיש אלמנטים שונים אחרים. תודה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 464 צפיות
אהלן! אני מחפש לקנות רכב משומש, אוטומט, לכיוון של מיני או סופר מיני ויש לי הרבה התלבטויות ואשמח לשמוע דעות נוספות. יש לי נסיעה לעבודה בכל יום, כמעט 20 קילומטר כל כיוון (20 דקות נסיעה) מנשר ליקנעם, ויש לי חברים ומשפחה בחיפה - אז הרכב צריך לנסוע בכביש מהיר במשך קצת זמן וצריך לעשות עליות של הר מידי יום. יש לי כמה נושאים בהם אשמח לעזרה, מוזמנים לענות גם רק על חלק: סוג הרכב - רכבי מיני חסכוניים יותר מסופר מיני, להבנתי, אבל אם יש נסיעות מחוץ לעיר וגם העיר עצמה על הר אז אולי משתלם יותר סופר מיני כי הם חזקים יותר? בסופר מיני קבלתי רושם שיונדאי I20 וסיאט איביזה הן הנפוצות ביותר, לטויוטה יאריס יש אמינות גבוהה יותר (אבל מחיר יקר יותר), מיצובישי ספייס סטאר גם נראת לי …
הודעה אחרונה מאת Tomer Hakamati, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 636 צפיות
שלום, עוזר לגיסתי למצוא רכב, היא אמא חד הורית עם ילדה בת 6 אז חשוב שהרכב יהיה גם דיי בטיחותי למרות שרוב הנסיעות בעיר. תקציב : 20K-25K סוג : סופר מיני חשוב מאוד שהרכב יהיה כמה שיותר אמין ( ברור לי שזה יהיה רכב ישן אבל עדיין יש כאלו שמזדקנים בכבוד) וחשוב מאוד גם חסכוני ( כרגע יש לה שברולט אבאו שעושה כ400 קילומטר על 35 ליטר) אז שיהיה משהו של 1/11 כמו עכשיו זה מעולה. רכבים שאני הצעתי לה תגידו לי מה דעתכם : מאזדה 3 שהת 2009 מנוע 1600 ( נכון משפחתית ולא סופר מיני אבל גם תופס, מה כן מבחינת דלק הבנתי היא שוחטת) קיה ריו שנת 2012 ( אין לי מושג איך מבחינת אמינות והאם לקחת אחת שהייתה ליסינג ?) הונדה סיוויק 2006 ( הייתה לי אישית כזאת פעם ומאוד אהבתי אותה ) יונדאי I25…
הודעה אחרונה מאת igalkr11, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מהם האופציות למשפחתית עם טורבו ואבזור כגון הלאון fr(מועמדת עיקרית). גולף נפסלת בשל חוסר פול לד. אוקטביה יקרה מידי. ישנן עוד אופציות של חשבתי עליהן?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש עבורי רכב שאוכל להתנייד בו לעבודה. מדובר על נסיעה יומית של 100 ק"מ מחוץ לעיר. הנקודות החשובות לי: 1. חסכוני בדלק 2. אמין - מינימום תקלות - ראש שקט 3. הוא צריך להיות קטן אך מרווח יחסית מאחור יחסית למכונית מיני 4. שיהיה בטיחותי - יחסית למיני. הרכב שאקנה אמור לשמש אותי לשנים רבות - אני מעריך בין 6-9 שנים. ראיתי את שני הדגמים - יונדאי i20 החדשה ומיצובישי ספייס סטאר החדשה - 2020 ומתלבט בין שניהם. להבנתי אוכל לרכוש אחד כזה בסכום של כ73K מחברת ליסינג 0 ק"מ. ליונדאי יש שם של רכב יחסית נח, מאוד בטיחותי, אך הילוך רובוטי וזה נשמע לי קצת ריסקי. לא בא לי להיות נסיין. הספייס סטאר נחשב אמין וטיפה מרווח יותר אך הבנתי שהוא מרעיש ומטרטר. …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מחפש רכב משפחתי פשוט בשנתונים של 2010-2012 (15-20K) חשוב לי בעיקר אמינות ואולי גם חיסכון בדלק ופחות ביצועים. קיבלתי המלצות על יונדאי אקסנט וניסאן טידה . אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הי טוב האישה החליטה שנמאס לה (הספייס ורסו למכירה) והיא רוצה רכב שיסחב יותר טוב ושיהיה יותר שקט ומעודן. כמות הנסועה בממוצע 24K לשנה, לא צריך משפחתית אבל גם אני צריך לנהוג מידי פעם (2.00 מטר וגדול), השאיפה היא אמינות כמו הטויוטה זאת אומרת כלום למעט הטיפולים (בלי עין הרע). האם האירופאיות ידעו לתת זאת (מחזיק רכב 3-4 שנים)? מה עדיף מהרשימה למעלה ? ( אפשר למתוח את התקציב ל55K אבל אז אין לישור קו) השאיפה היא שנתון 15 ומעלה יד ראשונה פרטית בלבד. או אולי לחפש דאסטר דיזל אוטומטית? טנקס.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 513 צפיות
היי. אני מעוניין לרכוש SKODA RAPID יד 2 ואני לא מצליח להבין מה ההבדל באבזור בין השנתונים של הרכב... אני מדבר על 2015-2017. אשמח לדעת מה הבדל בעיקר בין 2016 ל2017 באבזור (ב2 התצורות). תודה!
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לצערי היונדאי i25 שנת 2011 שהיה ברשותי כרכב עיקרי לזוג + 2 בנות קטנות נגנב על תכולתו (2 כסאות בטיחות) אני מחפש כעת רכב עיקרי למשפחה שיהיה מקום לשתי כיסאות בטיחות + מקום לאדם בוגר במושב האחורי. תקציב: 60-70k מה חשוב לי 1) בטיחות - כריות אוויר, ldw, fcw וכל מיגון אפשרי ו 5 כוכבי בטיחות 2) אמינות - עדיפות לרכב יפני (ככה המוסכניק ממליץ) 3) לא צפוף במושב האחורי + פתחי מזגן במושב האחורי אני חייב לקנות גג עד שבועיים והייתי כבר בלובינסקי, בכלמוביל טריידאין ובטריידמובייל ולא התרשמתי יותר מדי ממה שמציעים שם וביד 2 אין ממש מבחר. אשמח לעצות תודה
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לדוגמא, אני מעוניין לקנות קיה ריו שקיבלה ביולי 2018 חבילת מערכת בטיחות, הקונה מציג קיה ריו שעלתה לכביש בנובמבר 2018, האם זה אומר בודאות שהיא עלתה לכביש עם המערכת בטיחות של היצרן או שיכול להיות דבר כזה נגיד שהרכב יצא לפני, ישב בצד ועלה יותר מאוחר לכביש והוא אינו כולל את המערכות האלה. איך מוודאים? ראיתי רשיון רכב אבל לא מפורט שם כל פריט אבזור
הודעה אחרונה מאת rony77, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נכנסתי לטריידמוביל. לא מראים טופס בדיקה(מילא, גם ככה לא תמיד אמין). ולא נותנים אחריות לאחר קניה, אלא רק בתוספת תשלום לא כ"כ קטנה. לטענת המוכר היתרון שלהם הוא בזה שהרכבים שאצלם הם רק מידיים פרטיות, אבל זה לא נראה לי כזה יתרון כשמציעים למשל רכב שנתון 2014 או 2015 שעבר כבר 3 ידיים ממילא... זה אכן ככה? או שנפלתי על שיטת מצליח של סוכן מכירות ספציפי? תודה!
הודעה אחרונה מאת titanium75469, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 858 צפיות
ערב טוב, אודה מאוד לעזרתכם. קיבלתי דו"ח על רכב לקראת קנייה מליסינג (לקוח פרטי). מדובר ב-SUV מודל 2018. בנובמבר 2019 עבר תאונה/פגיעה, שולם למבוטח 30,000 ש"ח, והייתה ירידת ערך של 2.5%. הייתם נוגעים ברכב? תודה מקרב לב!
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים בן 27 נשוי טרי, חובב רכבים מושבע בשנה האחרונה נהגתי על רכב חלומותיי Golf gti שנת 2011 הרכב מושקע מכל טוב עם כ280 כ"ס למרות שמאד אוהב אותו, הרכב פחות מתאים לי בשלב הזה בחיים, כרגע מחפש משהו יותר משפחתי. רוצה משהו קצת יותר מפנק, חשבתי על מאזדה 6 פרימיום פלוס מודל 2013-4 מנוע 2.5 חשוב לי: *צריכת דלק (1-12 ומעלה) *רמת גימור גבוהה, בעבר סיאט לאון FR 2014- אכזבה מבחינה איכות חומרים *מערכת סאונד איכותית *אמינות - אני אוהב שהרכב שלי פיקס, לא רוצה להפסיד ימי עבודה על תיקונים למיניהם. וגם קצת כח, בכל זאת רגיל לרכב חזק אני ממש לא סגור על המאזדה, טרם נהגתי בה החסרונות בה לדעתי שהיא כרגע גדולה ממה שאני צריך, לפחות בשנה הקרובה רוב הנסיעו…
הודעה אחרונה מאת Monopoly, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
על פניו מאפשרים רכישה של רכב על שמך, 0 ק״מ, והתחייבות לקנייה חוזרת במחיר מחירון, בתנאים מאוד אטרקטיביים יש למישהו ניסיון איתם? תודה
הודעה אחרונה מאת shni, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
מחפש להחליף לאשתי את המזדה 2 2011 ברכב חדש ומשפחתי יותר. תקציב: 100K ועוד טיפה. נסיעות רק-כביש מעטות. 5K בשנה. בעיקר בעיר. דרישות: אמין בטיחותי (אקטיבי) מרווח בעיקר מאחורה (סלקלים/כסאות בטיחות) תא מטען גבוה (סטיישן/פנאי) NICE TO HAVE - דרגת זיהום נמוכה. הייתי די נעול על הספורטאז עד שבמקרה נפלו עיניי על הנירו. קראתי כל מה שיכולתי לקרוא על ההשוואה בין הרכבים. אני קורא טענות שהמחיר של הנירו קרוב למחירה של הספורטאז אבל זה לא מה שאני רואה. אני רוצה לקבל רכב עם רמת בטיחות ואבזור גבוהה. לפי מחירון (יד 2) אני מבין שאוכל להרשות לעצמי ספורטאז 2016 לעומת נירו 2018. אני מנסה לטעון שעל אותה רמת בטיחות/אבזור הספורטאז משמעותית יקרה…
הודעה אחרונה מאת idan10,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- discoTD5
- yuvk
- Coresh
- Chmimo
- yoav911gt2
- stx
- Igalz
- ANUTKK
- _slayer_
- lishaina
- GKME