Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מתעניין לגבי רכישה של הרכב הנ"ל, היד הראשונה הייתה ליסינג ונרכשה מקרסו, המוכר שלח לי את ההיסטורית טיפולים מקרסו, יש כמה נקודות שלא הכי נראות לי אשמח לשמוע את דעתכם.

1) הרכב עבר טיפול כל 30K, עד כמה זה נורא

2)כבר בטיפול הראשון החליפו רפידות בלמים (וגם בכל טיפול אחריו)

3) בטיפול הראשון הוחלף דלת, פגוש קדמי, פחחות וצבע. איך אני יכול לוודא שאין פגיעת שילדה?

4) בטיפול השני הרכב עבר מילוי גז למזגן, זאת מערכת סגורה ואם היא תקינה אין צורך למלא גז

5) בטיפול 90K הוחלף מחשב גיר, האם זה משהו לחיוב או שצריך להדאיג?

הרכב עבר טיפול נוסף לאחר הרכישה מקרסו.

סה"כ הרכב נראה מצב טוב, והמחיר די טוב, האם כדאי להתקדם ולקחת לבדיקה?

היסטוריית טיפולים.pdf

פורסם

1- מרווח הטיפולים של קליאו הוא שנה או 30 אלף, לפי ההיסטוריה הם בוצעו בזמן.

2- כניראה הנהג גר באזור הררי ומרבה ללחוץ על הבלמים.

3- צריך לקחת לבדיקה ואפשר גם לבקש דוח סליקה מחברות הביטוח לראות אם היית. ירידת ערך גדולה.

4- יש בפורום כמה דיווחים על הבעיה בדחס ולכן הוחלף.

5- מח גיר גם מחלה שאופיינית לדגם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפילו שמרווחי טיפולים הם לפי הוראות היצרן - לדעתי (וכבר היו דוגמאות פה בפורום) אילו מרווחי ק'מ גדולים מדיי.

קצת יותר מדיי תקלות (הגם שהן אופייניות לדגם) לרכב חדש מדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

רוב המוחלט של הרכבים האלו הם יוצאי ליסינג, ואם לא אז מחירם גבוה בכ 5-8 אלף. הבעיתיות בטיפול כל 30K במסגרת שנה היא בעיקר בעיית בוצה שיכולה להיווצר, תקנו אותי אם יש עוד השלכות לכך. האם אפשר לוודא בבדיקה שהמנוע נקי מבוצה?

ולגבי הכמות תקלות הנכבדת, לא יודע אם זה עדיף או לא לאחר שכבר עבר החלפה של רוב החלקים הבעייתים או דווקא להתרחק מרכב כזה.

באנקדוטה אחרת, מנקודת המבט שלי, מבלי להיכנס לוויכוח הבלתי נגמר בין צרפתיות ליפניות.

לפני מספר שבועות הייתי בלובינסקי שהציגו לי 2 רכבים, פיג'ו 308, אחד לאחר החלפת מנוע והיסטוריה עשירה מאוד בתקלות והחלפות חלקים ורכב שני שנראה שחוץ מהשילדה\פלסטיקה ופח החליפו הכל ברכב, כולל צג מולטימדיה. אם באופן פרטי הייתי צריך להחזיק ולתקן כל אחת מהן כנראה שמגיע לשווי שלהן כמשומשות.

מקריאה ברשת נוצר הרושם שדווקא רנו בשנים האחרונות בשיתוף פעולה עם ניסן הצליחו לייצר רכבים יותר אמינים, אבל גם כאן יש היסטוריה לא קטנה של רכיבים יקרים שהוחלפו ברכב שהוא יחסית חדש, כ 4 וחצי שנים.

לעומת זאת, רכב נוסף שברשותי, סוזוקי סוויפט, למעט תקלות מינוריות, מרגיש שהוא יכול לסוע לנצח בלי תקלות משמעותיות.

פורסם

הייתי נמנע מהאקזמפלר הנ"ל ספציפית.

באופן כללי, לא הייתי רוכש רכב טורבו שטופל אחת ל-30K, לא משנה מה הוראות היבואן, וכן לא הייתי רוכש רכב טורבו ובפרט צרפתי מליסינג. אלה מכוניות רגישות לאחזקה רשלנית, עם רכב ממוצא פרטי יש לך סיכוי טוב יותר לדעת כיצד להרכב טופל וננהג.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...