Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי כולם,

אני מחפשת רכב דוגמת פג'ו 3008 עם ישיבה גבוהה, מפנק ומעוצב, חסכוני בדלק ועם פינוקים כמו כניסה והתנעה ללא מפתח.

וגם שלא יהיה עם מנוע חלש במיוחד כי יש לי היום רנו סניק שבקושי זזה וממש מפחיד לצאת איתה לעקיפות.

התקציב שלי 150 אש"ח אבל כמובן שאשמח למשהו פחות יקר, נגיד באיזור 120 אש"ח, לא חייב להיות חדש במיוחד.

עוד פרטים למי שמעניין: משפחה של 4, זה אמור להיות הרכב המרכזי עם נסיעות בסופי שבוע לטיולים.

אפשר גם יד 2.

אשמח מאוד להמלצותיכם.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי dara_masala
פורסם

אם כבר את עם רנו, הייתי קופץ לראות את הקולאוס החדש.

יותר גבוה מהגיפונים כמו 3008, ספורטג וכו', מנוע דיזל חזק וחסכוני, מהמפרט נראה שהוא מרווח מאוד למשפחה ומאובזר כמו כל רכבי רנו.

שווה להעיף מבט.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

ב-130+ אפשר למצוא ספורטאג' דיזל, קשקאי דיזל או קיה נירו מאפס ק"מ, כולן חסכוניות יחסית אבל לא בטוח שמספיק מפנקות (כי אפס ק"מ, רמת גימור נמוכה). אפשר גם למצוא באזור ה-130 את הקשקאי בנזין שתהיה חזקה יותר אבל פחות חסכונית.

אם מוותרים על הגובה, אפשר למצוא רנו גרנד קופה דיזל או יונדאי איוניק (גם מאפס ק"מ) ב-120 או קצת פחות. שתיהן יהיו משפחתיות ראויות למרות המחסור האקוטי בגובה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא בתקציב שלהם

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

קולאוס עולה 165, בטוח עם קצת מיקוח הם יקבלו הנחה.

אמנם לא 150 אבל עדיין שווה בדיקה, מניח שגם יקבלו הצעה הגיונית בטרייד אין כי בסופו של דבר הם מחזירים רנו.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

כנסי ובדקי מה מבין האופציות מדבר אליכם:

https://carclick.co.il/camp_type/%D7%A4%D7%A0%D7%90%D7%99-%D7%A9%D7%98%D7%97/

כמובן שיש לבצע נסיעת מבחן על מנת לוודא שמה שנראה יפה בתצוגה גם נוח לנהיגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...