Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

קודם כל מזל טוב לרגל המערכת החדשה זה באמת נראה יותר נוח ויותר מודרני.

אני רוצה לרכוש רכב יד שניה לעבודה נוסע 3 פעמיים בשבוע נסיעות.

יומי 190 ק״מ.

בשבוע נוסע 570 ק״מ.

ברצוני לרכוש רכב יד 2 שעונה לצרכים הבאים:

1. סכום הרכישה הכולל 20,000₪

2. רכב שיהיה אמין.

3. כמה שפחות ק״מ.

4. מתכוון להחזיק אותו לפחות ל-8 שנים.

5. לא אכפת לי כל-כך מהגודל.

6. צריכת דלק נמוכה.

תודה לעוזרים המנוסים, וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי shimon360
פורסם (נערך)

ידני בא בחשבון?

מה אופי הנסיעות?

האם צפויים לנסוע איתך עוד אנשים ברכב? אם כן, כמה?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

ידני בא בחשבון?

מה אופי הנסיעות?

האם צפויים לנסוע איתך עוד אנשים ברכב? אם כן, כמה?

שכחתי לציין שרק אוטומט.

נסיעה רגועה (100 קמ״ש שטח מישורי יחסית)

וב״כ בנאדם אחד נוסף.

תודה

פורסם

הדרישות לא כל כך ריאליות לתקציב הזה בשילוב עם גיר אוטומטי. תצטרך להתפשר על משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 52 דקות, dorsht כתב:

הדרישות לא כל כך ריאליות לתקציב הזה בשילוב עם גיר אוטומטי. תצטרך להתפשר על משהו.

בעקרון אני רוצה רכב סוג של "לקרוע" אותו רק לעבודה. זאת אומרת שלא אכפת לי כ"כ העיקר שיהיה חסכוני (וגם באופן יחסי כי אני יודע שלא מדובר ברכב חדש) וגם שיהיה אוטמוט. לגבי הגודל, ק"מ זה פחות קריטי לי.

אם אני אסכם: אמין, חסכוני (באופן יחסי), אוטומט ומחיר נמוך.

פורסם (נערך)

שוב-אתה מצפה להמון דברים בתקציב נמוך יחסית (כן, גם אם תכניס את כולם במשפט אחד זה המון?).

אם אין לך צורך ברכב גדול הייתי רוכש רכב מיני/סופר מיני ידני חדש ככל הניתן, אוטומט סביר להניח שיהיה פחות חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

בתקציב הזה למצוא רכב אוטומטי אמין זו לא בעיה, אבל יש בעיה למצוא אחד חסכוני.

האופציה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה זה אולי לחפש סובארו B3 מוסבת לגז.

הרכב לא חסכוני, אבל בזכות המחיר הנמוך של הגז תרגיש את זה הרבה פחות מאשר עם בנזין.

פורסם

אפשר למצוא בתקציב ניסאן מי'קרה 2013 אוטומטית. אמנם היו להם בעיות בגיר, אבל זה היה בעיקר בשנים 2011-2012.  מכיר לא מעט כלים שהגיעו ל-300000 ק"מ ויותר, בלי תקלות משמעותיות.

צריכת הדלק המומצעת היא 1/15, ובנסיעה בינעירונית אפשר להגיע גם ל-1/20.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ריו דיזל לא זמינה עם גיר אוטומטי בארץ כמה שזכור לי,

מעבר לכך כמה שזכור לי מנועי הדיזל האירופאים יותר מוצלחים ואמינים.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על העזרה. באמת מחמם את הלב ?

אני מוכן להתפשר בנושא הדלק כי אני מודע לזה שרכב ישן ושעבר כבר המון ק״מ לא יהיה חסכוני.

הכוונה שלי שאין לי בעיה לרכב שעושה 1/12-1/15 רק חשוב לי האמינות שלא אצטרך להיכנס למוסך כל שני וחמישי.

יש כאלה שאמרו לי שמאזדה 3 מנוע (1.6/2.0)שנת 2010-2012 מצויינת ועושה 1/12 לפחות. מישהו יכול לאמת?

עריכה אחרונה על ידי shimon360
פורסם

סוזוקי ספלאש, אמינה להפליא וגם חסכונית (לפחות ב25% מהמאזדה שהזכרת),

לפני המאזדה 3 הייתי בודק את הטידה שגם חסכונית מהמאזדה אמינה ונוחה.

פורסם
לפני 44 דקות, llaavvii כתב:

סוזוקי ספלאש, אמינה להפליא וגם חסכונית (לפחות ב25% מהמאזדה שהזכרת),

לפני המאזדה 3 הייתי בודק את הטידה שגם חסכונית מהמאזדה אמינה ונוחה.

לגבי הסוזוקי מה הצריכה שלה 1/15 ומעלה?

פורסם

בוקר טוב
אני הוצאתי ממנה 1/16.5-17 בנסיעה רגילה, מעריך שתוכל להווציא ממנה 1/15באופן שוטף (בכל מקרה אתה קונה רכב לא חדש וגם לזה יש השפעה קלה על הצריכה),
בכל מקרה היא תהיה הרבה יותר חסכונית ממשפחתית 1.6 רגילה.

• תוכן חדש...