Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני תקציב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה חודשים של שיטוט ביד 2 ולאחר שהורדתם אותי מהמחשבות המוזרות שהיו לי על C4 אוטומט , מתחתי את התקציב קצת וזה מה שהעלתי בחכתי. כל הרכבים ידניים כמובן.

1. סיאט לאון 1.4 125 כ"ס (רציתי את ה-1.8 אבל הבנתי שהם סובלים עד שנתון 12 מאהבה מופרזת לשמן מנוע).

2. פוקוס 1.6 125 כ"ס (לא אכפת לי גם סטשיין)

3. רנו מגאן 1.2 115 כ"ס (קצת חושש מהשילוב של טורבו וצרפתית) .

4. יונדאי i-20 130 כ"ס , מנוע 1.6

5. יונדאי וולסטר 1.6 140 כ"ס .

6. הונדה סיוויק 1.8 140 כ"ס .

בעבר הייתה לי את האקובוסט ושם הבנתי שאני פשוט אוהב את ההילוך השישי. לעניות דעתי הוא קיים רק בהונדה ובוולסטר. תקנו אותי אם אני טועה.

פחות מעניין אותי צריכת דלק או בטיחות.

אשמח לעצתכם המחכימה . איזה רכב הכי עדיף?

נ.ב אם ישנו רכב שפספסתי מוזמנים להאיר את עיני (לא כולל איביזה או אלפא לסוגיו ).

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מציע לבדוק גם סקודה ייטי ידנית, בדיוק מפורסמת אחת בפורום למכירה (למען הסר ספק אין לי שום קשר למודעה). מסתבר שהגיר שם הוא גם 6 הילוכים.

יתכן גם שאתה יכול לרכוש בתקציב סיטרואן קקטוס ידנית טורבו. אישית לא הייתי מתעסק עם האטמוספרית, מנסיון חסר לה טיפה כוח.

מעבר לזה, יתכן ונכנסת בתקציב גם אלפא ג׳ולייטה ידנית מהשנתונים המוקדמים שלה כמו גם אלפא מיטו

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
מציע לבדוק גם סקודה ייטי ידנית, בדיוק מפורסמת אחת בפורום למכירה (למען הסר ספק אין לי שום קשר למודעה). מסתבר שהגיר שם הוא גם 6 הילוכים.

יתכן גם שאתה יכול לרכוש בתקציב סיטרואן קקטוס ידנית טורבו. אישית לא הייתי מתעסק עם האטמוספרית, מנסיון חסר לה טיפה כוח.

מעבר לזה, יתכן ונכנסת בתקציב גם אלפא ג׳ולייטה ידנית מהשנתונים המוקדמים שלה כמו גם אלפא מיטו

הייטי בעלת מנוע טורבו לא?
צינתי שאיני מעוניין בתוצרת של אלפא.
תודה על התגובה.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כן הייטי 1.2 טורבו.
פספסתי את עניין האלפות בהודעה המקורית, מתנצל :)

עוד רעיון שעלה לי (הייתי באותה סירה לפני כחצי שנה) זה מיני קופר / וואן ידנית.
גם מגיעה עם גיר ידני 6 הילוכים ומנוע 1.6 (משותף לבמוו וpsa) על פניו המיני אמורה להיות מאוד מהנה לנהיגה ובעלת עיצוב ייחודי אבל תחזוק לא על הצד הזול.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

צחוק הגורל, בתקציב שלך כבר אפשר להתחיל לחשוב (שוב) על בדיוק אותה פוקוס אקובוסט שהיתה לך. @windsurfer התחיל לדבר על למכור את שלו בעתיד הלא מאוד רחוק (שאאל"ט היתה בעבר שייכת ל- @misterb), יכול להיות מעניין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למגאן צריכה להיות התנהגות כביש טובה. לגבי אמינות המנוע, הוא מספיק ותיק וקיים בהרבה דגמים של רנו\ניסאן כך שאם היו לא מחלות סביר שכבר היינו יודעים את זה.
הלאון אחלה אופציה בתור רכב זריז, ה1.4 מרגיש יותר חזק מהנתון על הנייר
באופן אישי הייתי רוצה את הסיוויק בגלל המנוע האטמוספרי ואופי הפעולה שלו. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...