Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים מומלץ בן 3-4 ב80-100K~ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהקטגוריה הזו חוטפת ירידת מחירון הכי אגרסיבית, למה לא לנצל את זה :lol:

מחפש משהו חזק, בטוח, מאובזר (מושבי עור, חומרים איכותיים וכו׳), עיצוב נהדר, ואחזקה הגיונית.

לפני כן נסעתי על פורד מונדאו אקובוסט, אהבתי אותה מאוד - רק לא הייתה מאובזרת מספיק (היה לי את הטרנד) והיה הולך לי עליה המון טיפולים, והרגשתי שהיא פצצת זמן מתקתקת עם הגיר.

היחיד שחשבתי עליו זה S60 T5 RDesign 2016 או Kinetic 2017,

חיזוקים / המלצות אחרות ?

תודה רבה!

פורסם

הפג׳ו נראית עגלה (165כ״ס?), המאזדה פרימיום יפהפייה העפתי מבט עכשיו - אבל באמת עדיפה על הS60?

פורסם

ניסאן מקסימה.

חזק ומאובזר בכמויות.

איבזור בטיחות חלש.

אמין ואחזקה זולה יחסית לסובבים.

לי יש 2016 שקניתי יד 2 ב 110 לפני יותר מחצי שנה.

פורסם (נערך)

חברים אחרי קצת חושבים הצטמצמתי על הדגמים הבאים (2016 או 2017):

Volvo S60 T5 RDesign 245HP

Nissan Maxima SL 300HP

Chevrolet Impala LT/LTZ 305HP

כולם בערך אותו מחיר,

איזה הכי מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי Musc
פורסם (נערך)

מה מבחינת נוחות נסיעה למרחקים, בטיחות (מערכת אקטיבית מקורית, מבחני ריסוק וכו׳), ואמינות/אחזקה?

עריכה אחרונה על ידי Musc
פורסם

אני יכול להעיד על הניסאן

ביטוח מקיף עלה 2700, ועוד עם תביעה בעבר הרחוק. בכלל לא נורא.

דלק. בתוך העיר שתיין לא קטן, בקיץ עם מזגן סגרתי מיכל ב 1:6...

מחוץ לעיר בנסיעה כביש 6 130 בערך, 1:13.5

ממוצע משולב עיר ובין עירוני 1:9.

לדעתי נוחות נסיעה ברמה גבוהה.

רעש שהזכירו פה לא יודע על מה מדובר, אבל אולי זה יחסי.

מה שכן, הגג ממש נמוך, לגבוהים תיהיה בעיה, שווה בדיקה אם אתה מעל 180.

ליאור.

• מעניין 1
פורסם

רק עוד דבר, האוטו פשוט בנוי לנסיעות למרחקים ארוכים, שם הוא מרגיש הכי טוב.
בעיר אני מעדיף תמיד את הפיאסטה שיש לי. אבל זה כי אני לא גר בחיפה...

פורסם (נערך)

אולי אני קצת משוחד (או מנוסה)  אבל הוולבו תמורה מעולה למחיר.

מחיר רכישה נוח ,עלויות אחזקה סבירות (קצת יותר יקרות מרכב סטנדרט) , ביטוחים זולים (וללא דרישות מיגון מיוחדות), החסרון שהוא גם יתרון לקונה זה ירידת הערך. 

סתם דוגמא למתחרה : כדי לקנות לקסוס IS300H מאותה שנה תצטרך להוסיף בין 40 ל50 אלף ש"ח ותקבל רכב נחות דינמית (לפחות לטעמי). בתקציב של 95-100 תיאלץ להסתפק באחת שנת 2013-14.

כנ"ל לגבי פאסאט או A4 ... שם רוב האזמפלרים בשוק חלשים משמעותית מה245 כ"ס של הוולבו. 

את הניסאן אני לא מכיר מקרוב אבל אם אתה מחפש יוקרה ואיכות מבית ניסאן אז עדיף להסתכל על אינפיניטי שגם היא סובלת משחיקת ערך ויכולה להיות קניה מעניינת. (דגם Q50 למשל) 

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 16 שעות, Musc כתב:

מה מבחינת נוחות נסיעה למרחקים, בטיחות (מערכת אקטיבית מקורית, מבחני ריסוק וכו׳), ואמינות/אחזקה?

הוולבו נוחה משמעותית מהניסאן וגם מאד שקטה לעומתה,שני הרכבים אמינים,יכול להיות שהניסאן תשרוד יותר טוב כרכב שכבר כמה שנים על הכביש,האחזקה של הניסאן יותר זולה.

לניסאן אין שום מערכת בטיחות אקטיבית,בוולבו יש,תלוי ברמת הגימור.

• מעניין 1
פורסם
לפני 4 שעות, Ron.P כתב:

הוולבו נוחה משמעותית מהניסאן וגם מאד שקטה לעומתה,שני הרכבים אמינים,יכול להיות שהניסאן תשרוד יותר טוב כרכב שכבר כמה שנים על הכביש,האחזקה של הניסאן יותר זולה.

לניסאן אין שום מערכת בטיחות אקטיבית,בוולבו יש,תלוי ברמת הגימור.

איזו מערכת יש בR-Design?

דרך אגב מבחינתי זה או הR-Design או כלום, כל הוולוו מרגישות לי ׳זקנות׳ מדי חוץ מהRDesign (כולל כל הS80 שראיתי ביד2).

• תוכן חדש...