Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! מחפשת רכב קטן, אוטומט עם מנוע יחסית חזק (שיצליח לסחוב את העליות של ירושלים בסבבה) וחסכוני בדלק עד כמה שאפשר. תקציב באזור ה25000. חשבתי על היונאי i10, i20 או מאזדה 2. מה הכי מומלץ מבין כולם ? הצעות נוספות יתקבלו בברכה! 

בכוונה לקחתי את מאזדה או יונדאי כי מהניסיון שלי הם חזקים גם בתור רכבים ישנים ואני מחליפה רכבים בתדירות נמוכה

פורסם

בתקציב שלך ולדרישות חסכוני במיוחד וחזק בעייתי.

הייתי מחפש מזרה 2 ברמת איבזור דינמיק, אמנם לא חסכונית אבל לפחות זריזה בין שאר רכבי הסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מסנן את ה- i10 מהרשימה, זו מכונית לא רעה אבל חזקה היא לא ויהיה לך יותר קשה לעלות את י-ם מאחותה הגדולה נניח. 

אני הייתי הולך על המאזדה 2. 

תראי, למצוא מכונית גם חזקה וגם חסכונית בתקציב של כ-25K ש"ח זה קצת בעיה אבל מה שכן, 

האמינות של הרכבים הללו לאורך זמן יחסוך לך בכל מה שקשור לתיקונים וכיו"ב. 

יש לי בבית מאזדה 2 ואנחנו מאוד מרוצים מהרכב הזה.

מכונית אמינה מאוד, בהחלט ניתן להגיד עליה שהיא סוס עבודה, זריזה והיא תעמוד במשימה ובדרישות שלך מצוין אם כי היא לא מהחסכוניות בדלק. 

המאזדה 2 מגיע ב-2 רמות גימור- "אקטיב" שזו רמת הכניסה ו"דינאמיק" שזו הרמה היותר בכירה. 

אין הבדל מכאני בין השתיים אך הדינאמיק מביאה עמה עוד 4 כריות אוויר בנוסף לסטנדרט שזה 2, בקרת יציבות ועוד כמה פינוקים כדוגמת מזגן בקרת אקלים (אם כי מכאנית ולא עם צג), הגה מצופה עור, פנסי ערפל וחישוקים 15 אינץ' במקום 14. בנוסף תא הנוסעים מעט יותר מהודר. 

ממליץ לך לנסות ולבדוק אם שנתון 2013 והילך נכנס לתקציב במידה כן כמעט כולם ברמת גימור דינאמיק וזאת לאחר מתיחת הפנים עם קצת נגיעות אדומות בתוך תא הנוסעים- נחמד מאוד. 

בהצלחה.

שלומי.

פורסם
לפני 10 שעות, shlomi6280 כתב:

הייתי מסנן את ה- i10 מהרשימה, זו מכונית לא רעה אבל חזקה היא לא ויהיה לך יותר קשה לעלות את י-ם מאחותה הגדולה נניח. 

אני הייתי הולך על המאזדה 2. 

תראי, למצוא מכונית גם חזקה וגם חסכונית בתקציב של כ-25K ש"ח זה קצת בעיה אבל מה שכן, 

האמינות של הרכבים הללו לאורך זמן יחסוך לך בכל מה שקשור לתיקונים וכיו"ב. 

יש לי בבית מאזדה 2 ואנחנו מאוד מרוצים מהרכב הזה.

מכונית אמינה מאוד, בהחלט ניתן להגיד עליה שהיא סוס עבודה, זריזה והיא תעמוד במשימה ובדרישות שלך מצוין אם כי היא לא מהחסכוניות בדלק. 

המאזדה 2 מגיע ב-2 רמות גימור- "אקטיב" שזו רמת הכניסה ו"דינאמיק" שזו הרמה היותר בכירה. 

אין הבדל מכאני בין השתיים אך הדינאמיק מביאה עמה עוד 4 כריות אוויר בנוסף לסטנדרט שזה 2, בקרת יציבות ועוד כמה פינוקים כדוגמת מזגן בקרת אקלים (אם כי מכאנית ולא עם צג), הגה מצופה עור, פנסי ערפל וחישוקים 15 אינץ' במקום 14. בנוסף תא הנוסעים מעט יותר מהודר. 

ממליץ לך לנסות ולבדוק אם שנתון 2013 והילך נכנס לתקציב במידה כן כמעט כולם ברמת גימור דינאמיק וזאת לאחר מתיחת הפנים עם קצת נגיעות אדומות בתוך תא הנוסעים- נחמד מאוד. 

בהצלחה.

תודה על התשובה המפורטת! אבדוק זאת

פורסם

הספארק מהדור הקודם הגיע עם גיר ידני בלבד אך עם מנוע  1.2 זריז ביחס למיני (היה גם 1.0), נוחות נסיעה לא רעה אך מושב נהג עם תמיכת צד לא מספקת לטעמי.

באזור ה30 אלף יש שני ספארקים מעניינים ביד 2 מהדור החדש אך עם מנוע 1.0, לא היה מנוע חזק יותר בגירסה הידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...