Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב מחברת ליסינג, בהמלצתם בצעתי לרכב בדיקה במכון טרם הרכישה. בחלוף מספר ימים בעת שנסיתי להפעיל לראשונה את המזגן גילית כי הוא לא עובד. פניתי למכון שבצעתי בו את הבדיקה שמסר לי כי המדחס לא עובד. מבדיקה של הדוח שלהם הנושא לא נבדק על ידם בעת הבדיקה... הם בדיקת המדחס זה חלק מהבדיקות שהם מחוייבים לבדוק ?  

פורסם (נערך)

המוכר חייב לידע את הקונה רק אם יש בעיה במנוע,גיר שילדה שאר הבדיקות הן באחריות הקונה. בדיקת רכב כוללת את הסעיפים שרשומים בדו"ח הבדיקה. משרד הרישויי לא מחייב מכונים לבדוק את המזגן.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם (נערך)

אולי לא חובה של המכון אבל חלק מהבדיקות הראשוניות שלי כקונה הוא בדיקת מזגן .

מי שיספר לי "זה רק גז"  אעבור לרכב הבא .

אף אדם שפוי לא יחסוך 200 שקל ויסע בקיץ בארצנו ללא מזגן . כנראה יש תקלה רצינית בהרבה

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

שאלה- ניסית לפנות לחברת הליסינג ממנה בוצעה הרכישה?

בהנחה ולא מדובר ברכב טרייד בשווי כמה אלפים בודדים, יש סיכוי שבגלל שעברו כמה ימים ורק כעת בדקת וראית הם יהיו מוכנים לספוג את זה/להשתתף בעלות.

כמו כן, במידה והרכב עוד לא בן 3 שנים אמורה להיות אחריות יצרן בתוקף (סיכוי קטן שהוא בן פחות מ-3, אך אם כן...), ואם לא אפשר לפנות ליבואן בבקשה לרצון טוב (יש ויש יבואנים).

שווה ניסיון.

פורסם (נערך)

איני יודע אם יש חובה חוקית של המכון לבדוק את המזגן. האם בטופס הבדיקה ישנו סעיף על מערכת מיזוג ?  תמתין לתשובות נוספות לגבי זה. 

אתמול מכרתי רכב ולקחתי את הרכב למכון בדיקה - בוצעה בדיקת תקינות למזגן בוודאות:  כשירדתי מהאוטו המזגן היה על קירור, כשעליתי לרכב, הבוחן השאיר את המזגן על חימום ולקח לי 2 דקות להבין למה אני מתבשל. 

בנוסף, הבוחן גם בדק את תקינות תריסי המזגן וציין כי אחד מהם לקוי (כמובן, נאמר למוכר טרם הבדיקה). 

האם פנית אל חברת הליסינג בבקשה לבצע תיקון ? האם הם התחייבו למתן אחריות כלשהי ?  בנוסף, תעיין ב"חוק מכירת רכב משומש", אולי יהיה שם משהו לטובתך. 

עריכה אחרונה על ידי Superdror
  • תוכן חדש...