ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראיתי בסוזוקי טרייד אין קרוסאובר 2016 שעשתה 85 אלף קמ"ש בסכום של שישים אלף שח. לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי, הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על טופס הבדיקה מטעמם (מצורף)? האם שווה בכלל לבדוק את הרכב ? או כל הדברים שמצויינים בקובץ הבדיקה הם חמורים? והאם בכללי למישהו פה היה ניסיון עם סוזוקי טרייד אין בנושא הקניה והאחריות של אחרי ויכול לתת המלצה או דיס המלצה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 466 צפיות
שלום רב , שמי ליאור , אני גר באזור באר שבע ולשמחתי הצלחתי למצוא עבודה התחלתית בתחום ההייטק שאתחיל בקרוב , אך מכיוון שלא היו הרבה הצעות בבאר שבע הייתי צריך ללכת על עבודה באשדוד. שעה וקצת נסיעה , 180 ק"מ בכל יום עבודה שאני מאמין שיהיה ברוב ימות השבוע (כולל הלוך חזור כמובן) . בנוסף לכך , אני בחור נכה , ככה שנוחות חשובה לי מאוד אחרת מאוד קשה לי לשבת בכלל באוטו במשך שעה רצוף וגם העובדה שלצאת ממצב של להתקע בדרך בשוליים קשה לי הרבה יותר מהרגיל עם כל בעיה שהיא - אמינות ונוחות בעדיפות עליונה. יצא לי להתייעץ עם אחי שמבין קצת יותר ממני בשוק , ויצא לנו פחות או יותר להנעל על כמה דגמים - פריוס , אוונסיס , ג'וק ואימפרזה. קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה , אשמח לעזרה לסיכום : …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום רב מעניין אותי לרכוש וולבו s60 2012 - 2013 האם יש בעיות ידועות כלשהן שבגינן עדיף לא להסתבך עם רכב משנתונים אלה אודה מאוד מראש לכל העונים שבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת naftali, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב שמתאים לשלושה כסאות בטיחות (לא גדולים בהכרח) לנסיעה שנתית של 18 אלף ק"מ. מבחינת שיקול כספי מה שחשוב הוא שההוצאה השנתית שכוללת ירידת ערך טיפולים ודלק צפויה להיות נמוכה כמה שיותר (העלות הראשונית יכולה להיות עד 80000). חשוב גם שלרכב יהיה תא מטען גדול לעגלה עם אמבטיה וגם מקום למזוודה או שני תיקים גדולים. יש גם חשיבות לבטיחות. הדגמים שנראים לי רלוונטים הם: קיה נירו 2017 קיה סיד סטיישן 2015 יונדאי i30CW משנת 2014 רנו פלואנס דיזל רנו אסטייט דיזל סיטרואן C4 פיקאסו 2015 פיג'ו 308CW משנת 2015 פיג'ו 3008 משנת 2015 טיוטה אוריס 2014 טויוטה פריוס 2013 מה אתם ממליצים? אולי רכב אחר שלא…
הודעה אחרונה מאת שלומו, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 534 צפיות
אשמח אם תעזרו לי למצוא אוטו חדש, הייתי אמור לקנות איביזה fr 2016 מבחור אבל בסוף העסקה לא יוצאת לפעול אז כרגע אני מחפש רכב עד 60,000 שח עד עכשיו הייתה לי יונדאי i20 שאהבתי אבל היא קצת הייתה חלשה מבחינת הנסיעה. מבחינת דרישות : רכב צעיר, הייתי נעול על הfr אבל בגלל שכבר מכרתי את האוטו שלי אני דיי לחוץ לקנות אז אני פתוח להצעות קילומטרז נמוך, מקסימום סביב ה60-70 איבזור פנימי שכולל מצלמת רוורס, מערכת מולטימדיה, בעדיפות לסאן רופ. בגדול אני נוסע כל יום סביב ה30 ק"מ אז הצריכת דלק לא הכי קריטית לי התקציב הסופי שלי זה 60K אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן , לאחר חיפושים ממושכים מחר אני נפגש עם בעל רכב שמוצא חן בעיני. מחר בבוקר הוא מעביר את הרכב טסט - אני נפגש איתו ממש לאחר הטסט. האם יש צורך אמיתי להמשיך למכון בדיקה ?? הרכב סיאט איביזה 2013 , ק"מ נמוך יד ראשונה. טופל כל השנים במוסך צמפיון . בעל הרכב מחזיק בספר טיפולים מלא.
הודעה אחרונה מאת yossizakin, -
-
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב עד 20 אלף שח אלו הדברים שהכי חשובים לי - כמובן ביחס למחיר 1. מקסימום אמינות - הדבר הכי חשוב לי זה רכב עם סטיגמה חיובית בכל מה שקשור למוסכים. רכב שבגדול רואה מוסך אך ורק בטיפולים. 2. אני צריך רכב שישמש אותי גם לחיים הפרטיים לכן חשוב שהרכב כן ייראה עם נראות פחות או יותר טובה, אבל מצד שני זה רכב שאני אמור לעשות איתו גם משלוחים כך שחשוב שהוא לא יהיה מיני אלא בסדר גודל של משפחתית שמסתדרת טוב עם רחובות צפופים. 3. מאחר ואני עצמאי - חשוב לי רכב שצורך כמה שפחות דלק. אשמח לכמה אופציות ולא לאחת. מעבר למה שכתבתי פחות משנה לי נפח מנוע וכדומה, אבל כמובן שלא יהיה רכב שבעליות של ירושלים לא מצליח לעבור את ה70 אלא רכב שיכול לתת…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 906 צפיות
אהלן, קפצתי היום לאלבר לגבי רכישת רכב יד שנייה בתקציב זול יחסית (רכב ראשון, תקציב של 10-15 גג וה15 עוד בהגזמה), באחת מההצעות הנציג אמר לי שיש לו אוונסיס 2008 ב8000 שהוא קיבל בטרייד אין לפני כמה חודשים. בדקתי את הרכב עשיתי עליו נסיעה קצרה מהחוות דעת שלי (הבנה בסיסית ולא רחבה) רכב מאוד חזק, מבדיקה שלי רכב אמין (טויוטה כמובן), מרווח ונוח, דלק די טוחן אבל אני גר בעיר מאוד קטנה ורחוקה מהארץ (אילת) ככה שהאוטו לא אמור להתאמץ יותר מידי בנסיעות עירוניות (אציין שהרכב הוא לשימוש אישי בלבד אין ילדים משפחה או דברים כאלה שאני אמור לקחת בחשבון). עכשיו לדברים הפחות טובים ברכב ממה שראיתי. מצבר לא תקין (יכול להיות שיוכלו להחליף אותו כחלק מהעסקה). תושבת מנוע הומלץ מהנציג להחליף ברקסים מקרטע…
הודעה אחרונה מאת Aviio, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 656 צפיות
קניית רכב קיה ספורטאז 2017 שחור 92000 שקל 54000 קמ אני רוצה לקנות את הקיה ספואטאז. רציתי לקבל ייעוץ לפני קנייה. אני חושב שזה דיל ממש טוב. זה יד ראשונה, פרטי לפי מה שהאיש מכירות אומר. 1. איך אני בודק שהוא לא משקר על מה שהוא אומר? 2. האם זה דיל טוב? אני ואישתי ממש רוצים את הקיה ספורטאז , משהו קצת ישן, לכן 2017, עם קמ נמוך. תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 854 צפיות
אהלן חברים, ראיתי ביד 2 אקזמפלר טוב עם 75k קילומטר יד שנייה שכל הידיים פרטיות רמת גימור Trend שנת 2014 טסט עד ה12/20. לא דיברתי עם הבן אדם עדיין אבל מעניין אותי אם במידה ותאורטית הכל חיצונית ומכנית הכל טוב והאוטו לא עבר תאונות מה דעתכם על האוטו בכללי מבחינת אמינות? מרווח(בפנים)? והאם הצריכת דלק נורמלית? (מצפה ל1-10) נסיעה עירונית בעיקר ריאלי? עכשיו ראיתי מחיפוש קצר בלוי יצחק שהמחירון של הרכב הוא 30.5k הבחור מבקש 26.5k לאיזה מחיר לדעתכם ריאלי שאני אבקש שהוא ירד במידה והוא גמיש? בהתחשב בפופולאריות של הרכב ובכללי במצב של הקורונה? תודה מראש חברים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 702 צפיות
כרגע אני משכיר רכב והחודש נגמרת התקופה וצריך לקבל החלטה. אני נוסע בשנה כ16k קילומטר עכשיו יש לי 2 אופציות ואני לא בטוח מה עדיף: 1. להשכיר בתפעולי מלא רכב 2020 לשנתיים בכ55 אלף סה"כ(כ2200 לחודש) 2. לקנות רכב יד 2 ממגרש במימון בסכום של כ50 ולחלק את התשלומים לשנתיים ואחרי שנתיים להישאר עם הרכב אצלי(וכנראה אני יצטרך לקחת שירות של יעוץ כי אני עם 0% ידע בנושא ומאוד לחוץ בזמנים) אשמח לדעתכם, אני נוטה לאופציה 2 כי אחרי שנתיים אני נשאר עם רכב מאשר להישאב להשכרה אינסופית, מצד שני הרואה חשבון ואנשים נוספים מייעצים לי דווקא על אופציה 1
הודעה אחרונה מאת boynet, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 698 צפיות
שלום רב לכל המומחים והמבינים. אודה לכם מאוד על עזרה ברכישת רכב דחוף. אציין שאני לא מבין הרבה ברכבים, וגם שניתן לצערי לעבוד עלי בקלות ברכישה. וכבר נפלתי בזה. לכן א. איפה הכי רגוע לקנות? ב. איזה סוג לקנות? כיום יש לי רכב מסוג סיטרואן סי 4 פיקאסו 2009, והסבתי אותה לגז ומאז היה לי איתה הרבה בעיות בעיקר רעידות, החלפת משאבת דלק 4 פעמים, ועוד. לכן אחרי כל מה שעברתי חשוב לי לדעת גם אם זה בכלל נכון להסב לגז, מבחינת החיסכון. בקיצור מבחינת הפרמטרים הכי חשוב לי זה אמינות, נוחות נסיעה [כולל גבוה, ואיבזור, מרחב פנים] ויציבות בכביש, וחסכונית. עוד נקודה, הרכב כיום הוא 7 מקומות, וזה לא מוכרח בשבילי ורוב הזמן הנסיעות הם לבד או בתפוסה של 5 מק'. …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 661 צפיות
אני מתכנן להחליף את הרכב שלי (נמצא ברשותי כבר 6 שנים) - אקסנט 2008. התקציב והכיוון המקורי היו רכב בעלות שבין 30,000-35,000 מאחד הדגמים של קיה/יונדאי - 25/35/CID/RIO וכדומה (נראה לי כמו Value For Money גבוה). צרכים: מדובר על משפחה של שני הורים ושני ילדים (גילאי שנה וחצי וארבע). רוב השבוע הרכב עם נהגת יחידה שעושה נסיעות יומיות של 70 ק"מ. בסוף השבוע המשפחה כולה ברכב לנסיעה להורים (+25 ק"מ) וטיולים של עד שעה נסיעה בארץ (ילדים קטנים לא עומדים ביותר ) אם אני גוזר מזה דרישות - לפי חשיבות: 1. אמינות (זוג צעיר - רוצה לחסוך עלויות) 2. צריכת דלק + בטיחות (עלות עקב נסיעות מרובות וילדים כמובן) 3. מרווח - הייתי שמח ליותר מקום מהיונדאי ה…
הודעה אחרונה מאת Leo Smith, -
ערב טוב. האם מישהו מכיר (אפשר בפרטי) את ההנחה המקובלת/מחיר סגירה? על פניו יש מדיניות של "אין הנחות". תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 472 צפיות
מי אמור לשלם על הבדיקה הזו? קונה הרכב או המוכר? ומה זה אומר אם המוכר טוען שאין צורך "כי חבל על הכסף... רכב ישן (בן 13)..."
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
פיג'ו 206cc או 307cc 1 2
מאת tinoki-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום! מתלבט בין 2 דגמים של קבריולט: פי'גו 206cc ידני 2.0 או 307cc אוטומט 2.0 בשניהם מדובר על שנתונים 2002-2004. בשניהם המדובר על יד 2 או 3. השימוש הוא כרכב משני. ידוע לי על הבעיות בגגונים. ידוע לי כי הם לא רכבי ספורט. סיבות להעדפת 206: גיר ידני, רכב מעט קל יותר. זול יותר. זול יותר לתקן את הגגון. סיבות להעדפת 307: נוח יותר עם מקומות אמיתיים מאחור. מבחינה מיכנית, על מה הייתם ממליצים יותר? איך הגיר האוטומט של ה307? הארות נוספות?
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 522 צפיות
שלום לכל חברי הפורום היקרים! אני מתלבט בין 2 מכוניות משומשות לקניה. האחת, סיטרואן c4 פיקאסו 5 מקומות. השניה, פיז'ו 308sw. כיום בבעלותי פיז'ו 308 האצ'בק שנת 2011. צורך: מקום ל 3 ילדים מאחור. ילדה בת 9, ילד בן 5 שיושב בבוסטר וילד בן 3 גם הוא בבוסטר. תא מטען גדול. צריכת דלק. אמינות. ביצועים. תודה רבה מראש לעונים! שימי.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 523 צפיות
אשמח לשמוע דעות על סיאט לאון 1.8t שנת 2011 מבחינת בעיות או תקלות ידועות, מה עלות חלפים וטיפולים? והאם עדיף לטפל במוסך מורשה או שזה כבר לא משנה בשנים האלה, תודה.
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
רכב לצעיר עד 60 אלף 1 2
מאת Or8523-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים רווק בן 24 מחפש רכב חדש הדברים החשובים הם אוטומט,אמינות(רוצה ראש שקט) בטיחות ח וצריכת דלק נוסע בעיקר בעיר,שישי שבת ים וטיולים פה ושם תקציב של 50-60 אלף
הודעה אחרונה מאת Adani, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 563 צפיות
ביקרנו היום באחת הסוכנויות הגדולות וקיבלנו הצעה לספארק 2016. האוטו עבר קצת יותר מ 100,000 ומגיע מהשכרה. הבדיקה שהציגו לנו נראת נקייה (נקח אותו לבדיקה משלנו כמובן). ראיתי גם את הספר טיפולים וממבט זריז נראה כאילו הרוב תואם את מה שממומלץ על ידי שברולט. נאמר לנו שהם יתקנו את כל הליקויים שימצאו בבדיקה שנעשה ומקבלים שנה אחריות(?) על המכלולים עיקריים. יש משהו שצריך לבדוק/לוודא לפני הקנייה? ראינו רכבים ביד 2 במחיר דומה, אומנם מדובר על רכבים מאנשים פרטיים - שכנראה שומרים יותר על הרכב, אבל פה יש היסטוריה מסודרת ואחריות לשנה. אציין כי פחות קריטי לנו הרישום של רכב השכרה ברישיון רכב כי אנחנו לא מתכננים למכור אותו בשנים הקרובות. אשמח לשמוע חוות דעת/המ…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
ניסאן אלמרה
מאת ilia1- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 495 צפיות
היי רציתי לקבל חוות דעת על ניסאן אלמרה מבחינת בטיחות,בעיות ידועות, צריכת דלק, והאם זולה להחזקה? תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
המלצה על גיפון
מאת amer6-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות גיפ בתקציב עד 100 אלף מה שמעניין אותי לפי הסדר תא מטען גדול, אמינות,כח(אני גר באיזור הררי),עלויות נמוכות.. התעניינתי תחילה בטיגוואן וראב 4 ואולי גייפ רינגייד,אבל אני פתוח לפי ההמלצות שיתאימו להעדפות שהזכרתי.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב עקב תאונה (הכל בסדר טפו טפו), נדרש רכב חדש לזוג + 2 מרמת גן (2 עגלות תינוק בבגז', 2 כסאות בטיחות), לא צפוי יותר מ - 4 אנשים ברכב. תקציב עד 25K (עדיפות ל 20K, ו 5K יישור קו). נסיעה בעיקר בתוך העיר, מידי פעם (פעם בחודש וחצי) נסיעה ארוכה לצפון - שבתות וזה. ממוצע של 50K בשבוע. הכי חשוב: אמינות, אמינות, אמינות (יותר מצריכת דלק). מזגן חזק שמתי עין על מיצובישי אטרז, שברולט סוניק (הבנתי שגרסת 1.4 יותר אמינה) שברולט קרוז 1.8 סטיישן (יודע שהרכבים לא באותו סגמנט). רק אוטומט (בגלל האישה), מעדיף להימנע מרובוטי או כפול מצמדים. עוד הצעות? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתוך סקרנות, וגם זה שבעתיד אצטרך כנראה רכב בתקציב נמוך להתנייד בין בית/עבודה/לימודים/סופר, הכל ברדיוס של 20-30 ק"מ, צדה את עיניי פוקוס 2016 עם גיר אוטומטי ומנוע 1.5T. זאת כבר לא הפוקוס עם הרובוטי הידוע לשמצה, אבל היא עדיין נסחרת במחירי שחיטה - בין 40 אש"ח לtrend יוצאת ליסינג עם 170+ אק"מ, ל60 אש"ח לטיטניום פרטית עם ק"מ נמוך, ירידת ערך של 60 אחוז ויותר תוך 4 שנים. יש לי ניסיון עם פורד, וזה, איך לומר, יום עאסל, יום באסל. הייתה לי פוקוס 2005 שהייתה אמינה לא פחות מיפנית מאותו שנתון, ומונדאו 2007, איומה ונוראית, שהוצאתי בה יותר מ10 אש"ח על תיקונים תוך 9 חודשים, ולא יכולתי לדעת אם היא תתניע בבוקר או לא (זה היה ב2015). לגבי פוקוס …
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 447 צפיות
ערב טוב! במסגרת חיפושים אחר רכב שני לבית, נתקלתי בכמה סופר מיני עד לתקציב של 25-27 אלף. יותר מהכל משך לי את העין פולו אחת שמצאתי עם 160.000 קמ והיסטוריית טיפולים סדורה. במידה ואני אגיע למחיר שנראה לי לנכון מול המוכר, האם יש מה לחשוש מקמ כה רב ברכב? אני מתכנן לעשות סביבות ה6-7 אלף בשנה, ובמידה והשרשרת כבר הוחלפה והגיר טופל, אולי יש לי עוד כמה שנים מ"שקט" יחסי עם הרכב. אני יודע שזה לא הבחירה הכי טריוויאלית, אבל משום מה לא מצליח להתחבר ליונדאי אי 20 או מאזדה 2, הפולו פשוט מרגיש רכב בקטגוריה אחרת.. האם מישהו החזיק צמד TSI\DSG לאורך קמ גבוה?
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מתכוון לפתוח עסק בתחום השיפוצים ומעוניין שיהיה לי רכב פרקטי משלי בשביל עבודה. מעוניין בטנדר (טנדרון) סגור. יש לי רישיון B אוטומט. אחרי שעברתי כמעט על כול הדגמים בשוק ה2 שהכי מתאימים לי מבחינת ההגבלה של הרישיון (שאכן יש כאלה אוטומטיים ולא בודדים) + שונות הגעתי לאלה: פולקסווגן קאדי רנו קנגו לשדרג לידני זה לא אופציה. עכשיו קצת עליי - בשנות ה20 שמתנייד עם אופנוע בלבד כבר 4 שנים. לא סובל רכבים, אבל מתחיל להפנים שאין ברירה ושאני חייב אחד. אני מטפל באופנועים שלי בעצמי (לרוב) ויש לי כלי עבודה, קונה את כול החלקים מחול. אני רגיל שיש לי מידע בסיסי (כגון אינטרוולים של טיפולים, דיאגרמות של חלקים) שלדעתי זה א' ב' …
הודעה אחרונה מאת Muchacho88, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 580 צפיות
שלום , מעוניין לקנות רכב 4x4 לשטח קל ביותר בתדירות נמוכה (בסהכ שטח וכביש בעיקר כ 5000 ק"מ בשנה) מתלבט בין יונדאי טוסון (יודע שעושה 1 ל 5 ) ורנו קוליאוס (שלא ברור מה צריכתו ושיש לו מנוע וגיר של סמסונג) אשמח לשמוע מה עדיף בעיקר מאספקט של אמינות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 992 צפיות
שלום חברים רוצה להתייעץ עמכם , יש לי במוו 116i 135k 2012 שקניתי לפני שנה ב 50 ומאז השקעתי עליה עוד 50 , הרכב כבר חדש אין עוד מה להחליף חח אבל נדלקתי על ds3 2017 עדיף להשאיר את הבמוו או לקחת ds3 2017?
הודעה אחרונה מאת 133hp, -
רכב משומש עד 70k
מאת capz- 0 תגובות
- 485 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב אמין עד סביבות 70k חשוב לי שיהיה נוח לנהג גבוה (מגרד את ה 2 מטר..) ועם בידוד רעש סביר אשמח להצעות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת capz, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, כיום אני נוהג בטויוטה יאריס ורסו 2005 בעיקר בגלל הסיבות הבאות: 1. נוחות כניסה לרכב 2. נוחות נהיגה וצפייה רחבה בכביש (ישיבה בגובה ומרווח) 3. אמינות הרכב 4. גיר אוטומטי שעובד טוב - למשל בספייס ורסו 2015 הוא מזעזע אבל דווקא ברכב שלי (יאריס ורסו 2005) הוא עובד טוב אני מחפש רכב שיאפשר לי את ארבעת הדברים הללו בפחות מ50 אלף ש"ח. התיישבתי בניסאן ג'וק וקשקאי ושתיהן היו לא נוחות לכניסה ולישיבה. בדקתי את דאצ'יה סנדרו סטפאווי שנראה מתאים אך הביקורות על הגיר מאוד שליליות. כפי שראיתם , היופי של הרכב פחות קריטי עבורי. אשמח לעזרתכם! תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,568 אורחים (הצג רשימה מלאה)