Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 2012-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב 

מעניין אותי לרכוש וולבו  s60 2012 - 2013 האם יש בעיות ידועות כלשהן שבגינן עדיף לא להסתבך עם רכב משנתונים אלה 

אודה מאוד מראש לכל העונים 

שבוע טוב לכולם

פורסם

בשנים הללו זה מנוע וגיר של פורד.
לא להתקרב!
ממש לא אמינים,וגם תיקונים מאד יקרים.

אם אתה רוצה וולוו,זה רק החל משנת 2015,עז הם קיבלו מנוע של וולוו,וגיר איסין יפני.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

@vlad-rs  אינני יודע על מה אתה מבסס את המלצתך להתרחק.

ה-v40 שלי עם מנוע פורד וגיר פאוורשיפט רטוב. יש לי את הרכב 4.5 שנים, ולמעלה מ-80K ואין בעיות.

זה נכון שהמנוע והגיר של וולוו שהחליפו את מנועי הפורד נחשבים מוצלחים יותר, אבל לפחות לפי מה שידוע לי גירסאות וולוו למנועי הפורד אמינות בהרבה מהמקור, והמחירים הנוחים של ה-s60 מהשנים 2012-2013 בגלל השם הרע (הלא מוצדק) של חטיבות הכח הללו בהחלט עושה אותן לעסקה לא רעה בכלל.

מנועי וולוו עם גירים של אייסין הם מ-2014 בגירסאות T5 ובמהלך 2015 הגיעו גם למנועי T4.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלך לא קרה וגם יש פוקוסים שלא חוו בעיה, אבל כידוע זו בעיה אמיתית וקריטית ועדיף לא להכנס לזה .

במיוחד לא עם המחירים שעשויים לגבות ב"מאיר" על תיקון גיר כזה או מנוע דומה שיכולים לעבור את שווי הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא חושב שאם היתה לי בעיה כלשהיא בגיר או במנוע ברכב בן 7-8 כמו הנדון, הייתי הולך ל"מאיר" בשביל תקן את הרכב יש מספיק בעלי מקצוע שיוכלו לתקן במחיר שפוי יותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

המוסך המתמחה היחיד שאני מכיר גובה סכומים קרובים מאוד ל"מאיר" . 

ככל הנראה מחירי החלקים ברכבים שהם פרימיום יהיו פרימיום גם מחוץ לחברה , גיר או מנוע מתקלקל זו מכה קשה בכל רכב ועדיף להמנע מראש לדעתי.  

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המוסך שאתה מכיר. כמי שמחזיק מכוניות וולוו יותר מ-30 שנה ברציפות תרשה לי לחלוק עליך. 

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתה הוא המומחה לוולבו ואני עדיין בשלב ההתמחות ,  אבל באופן כללי כשמדובר בקריסה של מנוע או גיר זה עסק יקר , לא משנה באיזה מוסך . 

כדי לסבר את האוזן אשמח לשמוע עלויות החלפת קלאצ'ים או מוח של הגיר הזה במוסך מתמחה .  אני מעריך שזה 30 אחוז פחות ממוסך מורשה ובכל מקרה יקר מאוד. 

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא בדקתי לאחרונה, ובכל מקרה אם מטפלים לפי הספר בגירים ובמנועים, האמינות טובה, ואין מחלות.

בעל מקרה מדובר בגיר רטוב ולא יבש כמו בפוקוס.

גם במנוע יש שיפורים שלא קיימים בפורד.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה,

האם למנועי ה 1.6 יש רצועה/ שרשרת טיימינג? מה שגרת ההחלפה? 

האם נדרש להחליף שמן גיר, כל כמה זמן? 

תודה,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...