Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על גיפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות גיפ בתקציב עד 100 אלף 

מה שמעניין אותי לפי הסדר תא מטען גדול, אמינות,כח(אני גר באיזור הררי),עלויות נמוכות..

התעניינתי תחילה בטיגוואן וראב 4 ואולי גייפ רינגייד,אבל אני פתוח לפי ההמלצות שיתאימו להעדפות שהזכרתי.

פורסם

תא מטען גדול, אמינות ועלויות לא יקרות תמצא במיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות ( גם תקבל רכב בן 3 ).

אבל זה עדיין מנוע 2000 אטמוספרי ( גם בטויוטה ראב 4 בנזין יש מנוע דומה, אבל בגאז' יותר קטן ובתקציב שלך יהיה שנתון יותר ישן ).

טיגואן בתקציב שלך תקבל מהדור הקודם ( פחות מרווח, איכותי ומוצלח באופן כללי ) - אני לא רואה סיבה לקנות את הרכב, גם הגיר בסימן שאלה לגבי האמינות.

ג'יפ רנגייד אני לא מכיר כל כך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשכתבת על הטיגוואן כתבת

פחות מרווח,איכותי ומוצלח יותר

הבנתי מהמשפט שהוא פחות מרווח

האם התכוונת גם שהוא גם פחות מוצלח ופחות איכותי?

לפני 12 דקות, vladclar כתב:

תא מטען גדול, אמינות ועלויות לא יקרות תמצא במיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות ( גם תקבל רכב בן 3 ).

אבל זה עדיין מנוע 2000 אטמוספרי ( גם בטויוטה ראב 4 בנזין יש מנוע דומה, אבל בגאז' יותר קטן ובתקציב שלך יהיה שנתון יותר ישן ).

טיגואן בתקציב שלך תקבל מהדור הקודם ( פחות מרווח, איכותי ומוצלח באופן כללי ) - אני לא רואה סיבה לקנות את הרכב, גם הגיר בסימן שאלה לגבי האמינות.

ג'יפ רנגייד אני לא מכיר כל כך.

כשכתבת על הטיגוואן כתבת

פחות מרווח,איכותי ומוצלח יותר.

הבנתי מהמשפט שהוא פחות מרווח,

האם התכוונת גם שהוא גם פחות מוצלח ופחות איכותי?

פורסם

השוואתי את הדגם הישן, שרק הוא כנראה בתקציב שלך, לדגם חדש של טיגואן , והפערים גדולים מאוד. אבל הדגם החדש 2017 יעלה כ 120 אלף₪.

לפי דעתי, לדגם הישן אין שום יתרון על ג'יפונים אחרים כמו ספורטאז' / טוסון ועוד. בטח לא באמינות, מרחב, בגאז' ועלויות תחזוקה.

נ.ב. הונדה CRV 2015 גם אופציה שיכולה להתאים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי

ועכשיו נגעת בבטן הרכה, כי כל הזמן רציתי טיגוואן, כי יש לי פולו ואני מאוהב בפולקסווגן.

ואם אני רוצה להקשות יותר בחיפוש ואוסיף את החסכון בדלק ועלות אחזקה(טיפולים, וגם אגרת רישוי)

אז מה החבילה המושלמת לדעתך?

פורסם

אז תעלה את התקציב ותקנה טיגואן 2017.

שמים וארץ מול הצורה הישנה.

חסכון רציני תוכל לקבל מרכב דיזל או היברידי ( אני לא יודע איזו ראב 4 היברידית נכנסת לתקציב ).

פורסם

טויוטה קצת יותר חסכונית ( היברידית 2016 הרבה יותר , אבל גם היא עולה קרוב ל 120 אלף עם נתונים טובים ) ביטוחים וטיפולים דומים.

בשני המקרים לא מדובר ברכבים זריזים, מיצובישי מרגישה יותר כבדה.

פורסם

תודה רבה לך..על כל ההמלצות

מקווה שבסוף אזכור את ההמלצה שלך ולא אלך אחרי הלב..

פורסם

תראה, יש לך חלום, והוא לא כזה רחוק. פשוט אם הולכים אחרי הלב, אז כבר כדאי לקנות דגם יותר מוצלח של אותו טיגואן.
גם לקנות אאוטלנדר ולהתבאס כל יום לא סוף טוב לסיפור.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

תראה, יש לך חלום, והוא לא כזה רחוק. פשוט אם הולכים אחרי הלב, אז כבר כדאי לקנות דגם יותר מוצלח של אותו טיגואן.
גם לקנות אאוטלנדר ולהתבאס כל יום לא סוף טוב לסיפור.

זה נכון

אבל הקפיצה מבחינת מחיר טיגוואן  מ16 ל17 היא משמעותית

נה שלא הבנתי,אם הדגם הישן לא כל כך מוצלח אז למה נסחר מעל המחירון

פורסם

אני לא יודע מה המחירון של יצחק לוי,

אבל מי שמתמחר מעל מחירון יד 2 זה אוטודיל - זה הגיוני לטרייד אין רשמי של היבואן, שנותן אחריות והשבחה. אגב, זה מקום לא רע לקנות ממנו בסופו של דבר ( לא לוותר על בדיקה !).

הקפיצה בין 2016 ל 2017 באמת גדולה מאוד ( כ 30-40 אלף₪ בשנה אחת ) מתאימה גם למה שרשמתי לגבי שני הדגמים.

פורסם (נערך)

לאבי יש את האאוטלנדר רכב חסכוני יחסית לגודלו עושה 1:12 ממוצע הבגאז' מתוכנן טוב ומאוד מרווח,שמו את הגלגל מתחת לרכב ואמין מאוד

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)

מחירון טיגואן 2017 בגימור טרנדליין (הבסיסי) הינו 101000 שקל. 

הבעיה שנמכרו מעט רכבים כאלה בארץ ולכן קשה למצוא (עכשיו אין אפילו רכב אחד כזה ביד2, כולם קומפורטליין שחורגות מהתקציב). 

אם עלות האחזקה (חלפים וטיפולים בעיקר) לא מרתיעה אותך, הייתי בהחלט ממתין שיתפרסם רכב כזה למכירה. 

הרכב מאוד מרווח, תא המטען ענק, נוסע מצויין ומרגיש איכותי. 

על אמינות הגיר אני מאמין ששמעת. 

מיצובישי וטויוטה זה "ללכת על בטוח" (במיוחד הטויוטה). 

הייתי מוסיף לחיפוש את סיאט אטקה, יחידת הנעה זהה לטיגואן באריזה קטנה יותר. וזולה הרבה יותר - יחס תמורה למחיר מצויין. 

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אטקה זה באמת רעיון טוב. הוא קצת יותר קטן מהטיגואן אבל עדיין מרווח וכבונוס גם זריז מהטיגואן.

אם ביצועים חשובים לך ואתה רגיל לטורבו מהפולו (אני מניח) אז רוב דגמי הבנזין הרגילים ירגישו חלשים וכבדים.

אם לחשוב קצת מחוץ לקופסה אז שברולט אקווינוקס מהדור הנוכחי עם מנוע טורבו מתחיל לרדת לאיזור ה-100K. הוא גדול יחסית ומרווח, הביצועים טובים והחיסרון העיקרי הוא שמירת ערך שמשחקת כרגע לטובתך כקונה, וזה שאין מערכות בטיחות מתקדמות אפילו לא כאופציה. מצד שני, זה לא שהטיגואן ואטקה שופעות בהן במודלים הרלוונטיים אלא אם תצליח לרכוש טיגואן קומפורטליין. לגבי האמינות של האקווינוקס אין לי מידע.

רנו קדג'אר טורבו דיזל גם מוצע במחירים לא רעים, הביצועים בסדר והוא חסכוני.

פורד קוגה נסחר במחירים נמוכים, הביצועים לא רעים, נוחות נסיעה והתנהגות כביש מעולות והחיסרון העיקרי הוא צריכת דלק גבוהה.

• תוכן חדש...