Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרנו היום באחת הסוכנויות הגדולות וקיבלנו הצעה לספארק 2016.

האוטו עבר קצת יותר מ 100,000 ומגיע מהשכרה. הבדיקה שהציגו לנו נראת נקייה (נקח אותו לבדיקה משלנו כמובן).

ראיתי גם את הספר טיפולים וממבט זריז נראה כאילו הרוב תואם את מה שממומלץ על ידי שברולט.

נאמר לנו שהם יתקנו את כל הליקויים שימצאו בבדיקה שנעשה ומקבלים שנה אחריות(?) על המכלולים עיקריים.

יש משהו שצריך לבדוק/לוודא לפני הקנייה?

ראינו רכבים ביד 2 במחיר דומה, אומנם מדובר על רכבים מאנשים פרטיים - שכנראה שומרים יותר על הרכב, אבל פה יש היסטוריה מסודרת ואחריות לשנה.

אציין כי פחות קריטי לנו הרישום של רכב השכרה ברישיון רכב כי אנחנו לא מתכננים למכור אותו בשנים הקרובות.

אשמח לשמוע חוות דעת/המלצות/אזהרות.

סליחה על החפירה ותודה מראש!

פורסם (נערך)

אם יש רכב פרטי באותו מחיר,זה עדיף כי רכישה  מהשכרה משמעותה הפחתה  עכשיו בקנייה והפחתה עתידית במחיר של 25-30%  מערך הרכב.

תהיה בטוח שגם אם אין אחריות על מנוע וגיר לרכב פרטי יש הסטוריה(רכב חדיש יחסית) וגם בטוח שחלק טיפלו במורשה.

יש הרבה מאוד רכבים כאלו רק לסנן ולבחור.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

ופרט להפחתה יש עוד חסרונות? כמו שציינתי התכנון הוא לא למכור את הרכב בחמש+ שנים הקרובות.

מה שראינו מידיים פרטיות (0 ק"מ כלומר גם הפחתה) היו בלי יותר מדי מידע על היסטוריה.

במחיר שקיבלנו יש מבחר מצומצם ולדעתי עם רובם דיברתי כבר 😕

ומבחינת זה שהם מתחייבים לתקן את מה שעולה בבדיקה? זה לא יתרון לעומת קנייה מאדם פרטי?

*בעיקרון אני גם נגד (הייתי?) לקנות רכבים ממגרשים אבל אני לא מצליח למצוא סיבה להביא לבת זוג חוץ מזה שמתייחסים יותר יפה לרכב פרטי.

@colauti 9

עריכה אחרונה על ידי tuple
פורסם

ההמלצה שלי היא בשלב ראשון  לפתוח יד 2 ולהתרשם מהיצע המכובד,שיש לרכב הזה להציע.

אם ההפרש מאותו שנתון לרכב פרטי עם ק"מ נמוך והסטוריה מתועדת הוא אלפים בודדים (עד 5K) אז הייתי שוקל את הפרטי.

נקודה נוספת למחשבה- ברכב הזה יש גיר רציף (אינו מועד לתקלות בד"כ) אבל,אני מניח,שיש לו טיפול מסויים (החלפת שמן מיוחד כל כמה ק"מ) וחברות ההשכרה לא ידועות ככאלו שמטפלות ברכבים ביד אוהבת,אלא משתמשים בחלפים והחומרים הכי זולים.

בבדיקה אם יצאו ליקויים שירשמו במנוע ובגיר (כסת"ח) חברת ההשכרה לא תתקן/תחליף אותם- תקבל אחריות על מנוע וגיר לשנה -דבר שבשנתון כזה אני לא חושב,שיש לו משמעות בכלל כי רכב פרטי משנתון כזה ובתחזוקה ראויה לא אמורים להתקלקל בו שני המכלולים העיקריים האלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת שאנחנו מחפשים כבר משהו כמו חודשיים, אנחנו עם רכב ישן ולא נוסעים יותר מדי אז זה לא דחוף לנו.

במהלך הזמן הזה הרכבים הבודדים שראיתי ביד 2 במחיר דומה היו מאנשים שקנו מליסיג ככה שיש אפילו פחות נתונים על הרכב.

השאלה אם זה באמת שווה את זה לשים עוד 5K ולקנות מפרטי

פורסם (נערך)

המחיר? ההצעה שקיבלנו יותר מעשרייה פחות (אומנם הדגם הפשוט יותר)

עריכה אחרונה על ידי tuple
פורסם
לפני 10 שעות, tuple כתב:

השאלה אם זה באמת שווה את זה לשים עוד 5K ולקנות מפרטי

כן.

ברכב פרטי לרוב לא נוהגים הרבה אנשים, לכל היותר מדובר במשפחה של כמה נפשות. לעיתים מדובר רק בזוג.

ברכב מהשכרה סביר להניח שנהגו הרבה אנשים. זה גם רכב זול יחסית בהשכרה, אז סביר להניח שהוא ניתן כרכב חילופי למי שעובר תאונה או שהרכב שלו נגנב, לנהגים צעירים שמחפשים רכב זול לשכור וכו'.

לגביי ליסינג זה תלוי כמובן, אם מדובר בליסינג פרטי ויש הוכחות שהרכב ננהג על ידי 2-3 נהגים, זה סיפור אחד.

אחרת, תתכן אפשרות שבה נהגו לא מעט אנשים ברכב גם כן.

מה שצריך להטריד אתכם זה לא הרישום של הרכב ברישיון אלא איזה יחס הוא קיבל מהנהגים ואיזה טיפולים הוא קיבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...