Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו או Ds3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רוצה להתייעץ עמכם , יש לי במוו 116i 135k 2012 שקניתי לפני שנה ב 50 ומאז השקעתי עליה עוד 50 , הרכב כבר חדש אין עוד מה להחליף חח אבל נדלקתי על ds3 2017 עדיף להשאיר את הבמוו או לקחת ds3 2017? 

פורסם

הטעות נכי גדולה ברכבים וזה ההפסד הכי גדול מן הסתם, לתקן ולישר קו על רכב נוכחי שכבר עובד מצויין במצב תקין ודי חדש, ועוד בלא מעט כסף, ואז פשוט להחליף בעוד הרפתקאה,

אני עשיתי את הטעות הזו בחיי לצערי לא פעם, ולדעתי אתה פשוט תתחרט אחרי זה, תשאר עם הרכב תהנה ממנו עוד לפחות שנתיים שלוש, תחסוך, ואחרי זה פשוט תתקדם לרכב חדש יותר, תנצל את ההשקעה/הוצאות.

הייתי שואל, למה בכלל חשבתה להחליף את הרכב הנוכחי? מה הרציונל? מה אתה מחפש ברכב אחר שאין לך?

פורסם

חדש יותר , ק״מ נמוך יותר. 

יישור קו זאת לא מילה , 50 אלף בשנה שמתי על הרכב, השאלה מתי ה״פינוק״ הבא יגיע...

לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

הטעות נכי גדולה ברכבים וזה ההפסד הכי גדול מן הסתם, לתקן ולישר קו על רכב נוכחי שכבר עובד מצויין במצב תקין ודי חדש, ועוד בלא מעט כסף, ואז פשוט להחליף בעוד הרפתקאה,

אני עשיתי את הטעות הזו בחיי לצערי לא פעם, ולדעתי אתה פשוט תתחרט אחרי זה, תשאר עם הרכב תהנה ממנו עוד לפחות שנתיים שלוש, תחסוך, ואחרי זה פשוט תתקדם לרכב חדש יותר, תנצל את ההשקעה/הוצאות.

הייתי שואל, למה בכלל חשבתה להחליף את הרכב הנוכחי? מה הרציונל? מה אתה מחפש ברכב אחר שאין לך?

פורסם

הרכב שלך מכיל במקרה את המנוע הידוע לשימצה : thp 156 ? תדע לפי הנפח :1598 סמ"ק.

אם תיקנת רוב דברים סביב המנוע הזה אז יהיה לך קצת שקט תעשייתי עכשיו.

לכן אין הגיון כלכלי בהחלפה הזו.

בא לך לשרוף כסף על שיק צרפתי : תחליף. רק חפש את ה ds3 עם גיר ידני. זה אותו מנוע של BMW רק אמין יותר ( גרסת 165 כ"ס).

פורסם

לא בדקתי בטבלת מסירות , אבל היו בודדות על גיר ידני. לא זוכר את השנה.

יש הרי סקירה של אוטוספורט עם הידני ב 2016 בארץ . אז היה למכירה. לא ברור כמה נמכרו.

פורסם
חדש יותר , ק״מ נמוך יותר. 

יישור קו זאת לא מילה , 50 אלף בשנה שמתי על הרכב, השאלה מתי ה״פינוק״ הבא יגיע...

על מה שמת 50k ? אני מבין שיש בלאי ותקלות אבל 50k נשמע לי המון..

• תוכן חדש...