Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ראיתי ביד 2 אקזמפלר טוב עם 75k קילומטר יד שנייה שכל הידיים פרטיות רמת גימור Trend שנת 2014 טסט עד ה12/20.

לא דיברתי עם הבן אדם עדיין אבל מעניין אותי אם במידה ותאורטית הכל חיצונית ומכנית הכל טוב והאוטו לא עבר תאונות מה דעתכם על האוטו בכללי מבחינת אמינות? מרווח(בפנים)? והאם הצריכת דלק נורמלית? (מצפה ל1-10) נסיעה עירונית בעיקר ריאלי?

עכשיו ראיתי מחיפוש קצר בלוי יצחק שהמחירון של הרכב הוא 30.5k הבחור מבקש 26.5k לאיזה מחיר לדעתכם ריאלי שאני אבקש שהוא ירד במידה והוא גמיש? בהתחשב בפופולאריות של הרכב ובכללי במצב של הקורונה?

תודה מראש חברים 

פורסם

בקצרה , לא.
מספיק לראות את הפוסטים של האנס על עלויות התיקונים של הsmax שחולקת עם המונדיאו מכלולים או על עלות החלפת מצמדים כדי להבין שאמין או זול זה לא.

פורסם

זה לא אותו גיר כמו בפוקוס . במונדיאו צריך להחליף שמן גיר כל תקופה ואם מדלגים או שוכחים זה נגמר רע. לפעמים נגמר רע גם אם מטפלים בדיוק לפי הספר. חפש פה שרשור אחזקה על פורד smax

פורסם

לפורדים האלו יש עלויות אחזקה מאוד גבוהות. למרות שבתור רכב חדש הם היו מאוד תחרותיות, כרגע שהן כבר מזדקנות. עדיף לדלג. הם לא מזדקנות טוב אסתטית ולא מגלות אמינות סבירה ובנוסף לכך, יקרות מאוד לתיקון. וגם המזגן ממש מעצבן וחלשלןש

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
לפני 10 שעות, lolmit כתב:

גם במונדיאו יש בעיה של מצמדים?

כמו בפוקוס?

אענה לך רק על הדור הקודם (2007-2011):
רק במונדאו עם הגיר הרובוטי (עם מגדש טורבו) - גרסת טיטניום יש את הבעיה במצמדים.

לי יש מונדאו 2010 רמת גימור Trend X, בלי טורבו, גיר רגיל. לא ידוע לי על ה'מחלת המצמדים'.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)

זה כי אין לך מצמדים בכלל, אלא ממיר מומנט  ( מנוע 2.3 וגיר אוטומטי פלנטרי ולא רובוטי) . 

מ2011 והלאה , המונדיאו הגיעה (אולי חוץ מכמה דוגמיות ב2011 שהגיעו עם מנוע טורבו וגיר פלנטרי אא"לט) עם גיר רובוטי כפול מצמדים ומנוע טורבו בכל רמות הגימור.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ב2011 שווקו שני הדגמים במקביל, כאשר מתוך 1363 כלי רכב שנמכרו, 287 היו מהדגם החדש ( מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...