Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכישת רכב 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב , שמי ליאור , אני גר באזור באר שבע ולשמחתי הצלחתי למצוא עבודה התחלתית בתחום ההייטק שאתחיל בקרוב , אך מכיוון שלא היו הרבה הצעות בבאר שבע הייתי צריך ללכת על עבודה באשדוד. שעה וקצת נסיעה , 180 ק"מ בכל יום עבודה שאני מאמין שיהיה ברוב ימות השבוע (כולל הלוך חזור כמובן) . בנוסף לכך , אני בחור נכה , ככה שנוחות חשובה לי מאוד אחרת מאוד קשה לי לשבת בכלל באוטו במשך שעה רצוף וגם העובדה שלצאת ממצב של להתקע בדרך בשוליים קשה לי הרבה יותר מהרגיל עם כל בעיה שהיא - אמינות ונוחות בעדיפות עליונה. יצא לי להתייעץ עם אחי שמבין קצת יותר ממני בשוק , ויצא לנו פחות או יותר להנעל על כמה דגמים - פריוס , אוונסיס , ג'וק ואימפרזה. קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה , אשמח לעזרה :) 

לסיכום : 

תקציב : 30,000 עם חריגות קטנות , אשמח לשמוע על הצעות יותר זולות / יותר יקרות מומלצות

סדר עדיפויות : 1. נוחות (אולי חשוב לציין שאני בחור גבוה 1.90)
2. אמינות

3. בטיחות

4. חסכון בדלק

עריכה אחרונה על ידי OneLeg
פורסם

סליחה שאני קצת סוטה מהנושא,

אבל בתור מישהו שעושה מסלול יומ יומי של באר שבע- באר טוביה(120 קילומטר ביום), ומכיר את הכניסות לאשדוד, לדעתי, אתה לא באמת מבין לאן אתה נכנס. 

עם הפקקים שיש שם, ועם הפקקים בצומת קמה ולהבים, הנסיעה תיקח לך שעה וחצי - שעה 45 לכול כיוון , כול יום.

גם למישהו שאינו נכה, ואין לו בעיות גב, נסיעה כול יום במשך 3 שעות תהיה מאתגרת ולא קלה, כול שכן למישהו שחייב נוחות מקסימלית. ניסית פעם לנהוג מרחקים כאלה על בסיס יומ יומי? ואני לא מדבר בתור נוסע, אלא בתור נהג(2 חוויות נסיעה שונות בתכלית)

אני אפילו לא נכנס לעניין הרכב שלא תוכל למצוא רכב חסכוני בתקציב הזה שלא יהיה פצצה מתקתקת כשאתה נוהג סביב ה-48 אלף בשנה.תצטרך להתפשר על רכב לא חסכוני וידרוש כניראה לא מעט בלתמ"ים ו-3 טיפולים בשנה. 

בקיצור, תעשה לעצמך טובה ענקית, ותנסה למצוא פיתרון אחר, כי לנסוע ככה על בסיס יומי, פשוט ימרר לך את החיים. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...