Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

כיום אני נוהג בטויוטה יאריס ורסו 2005 בעיקר בגלל הסיבות הבאות:

1. נוחות כניסה לרכב

2. נוחות נהיגה וצפייה רחבה בכביש (ישיבה בגובה ומרווח)

3. אמינות הרכב

4. גיר אוטומטי שעובד טוב - למשל בספייס ורסו 2015 הוא מזעזע אבל דווקא ברכב שלי (יאריס ורסו 2005) הוא עובד טוב

 

אני מחפש רכב שיאפשר לי את ארבעת הדברים הללו בפחות מ50 אלף ש"ח.

התיישבתי בניסאן ג'וק וקשקאי ושתיהן היו לא נוחות לכניסה ולישיבה.

בדקתי את דאצ'יה סנדרו סטפאווי שנראה מתאים אך הביקורות על הגיר מאוד שליליות.

 

כפי שראיתם , היופי של הרכב פחות קריטי עבורי.

 

אשמח לעזרתכם!

 

תודהspacer.png 

 

פורסם

לספייס ורסו יש גיר רציף.
גם לדעתי הגיר הרובוטי החד מצמדי בסנדרו לא נוח לנסיעה.
תבדוק אולי קיה סול, מרווחת מבפנים וגבוהה יחסית.

  • רעיון טוב! 1
פורסם

אפשר לבדוק גם סוזוקי SX4 קרוסאובר 2014 ( זה מה שנכנס לתקציב )
אבל גם כאן הגיר הוא רציף ( כמו בג'וק, קשקאי, ספייס ורסו ).

  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הייתי מעדיף את ה-SX4 שלפני הקרוסאובר, מסוף הדגם ב-2013. וריאציה קודמת של אותו מנוע, תיבת הילוכים פלנטרית זריזה ואמינה החסרונות - פחות כוכבי NCAP (אבל הדגם נבדק רק ב-2006, לפני מתיחת הפנים) וצריכת דלק יותר גבוהה (התיבה הרציפה חוסכת הרבה דלק. המחיר הוא תגובה הרבה יותר מתונה, ויש דיווחים על תקלות, כנראה בעיקר בדגמים המוקדמים). עוד חסרון של ה-SX4 בעיני חלק מהנהגים הוא קורה A המפוצלת.

 

תנוחת ישיבה היא עניין אישי, כל אחד עם הגב והישבן שלו, וברכב בגיל הזה תלויה גם במצב המושב ברכב ספציפי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אם אתה יכול להעלות קצת את התקציב, לדעתי בפחות מ-60 תוכל למצוא היום סיטרואן c4 פיקאסו מ-2015 ומעלה, הדגם הקצר מ-2016 יכול ממש להתאים למה שאתה מחפש. לדגמי הדיזל היתה בעיה (יקרה) עם מיכל האוריאה, אבל כנראה שגם ככה בתקציב הזה תמצא דיזלים שהיו מוניות, או סתם עם ק"מ של מוניות.

 

הראות (קדימה ולצדדים) היא הכי טובה שיצא לי לחוות - בגלל ישיבה גבוהה, תא מנוע קצר, חלונות ענקיים וקורה(ות) A עם חלון נוסף בין השמשה הקדמית לדלת.

  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

×
×
  • תוכן חדש...