ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 535 צפיות
היי מחפש להחליף כרגע לרכב משפחתי אוטומטי יד2 בתקציב של 30 אלף (ואישית מעדיף מעל 2011 בשנתון). דברים מההכי חשוב לפחות חשוב 1)אמינות 2)נוחות (גם מבחינת מרווח וגם שלא תיהיה נסיעה קשיחה) 3)חסכוני בדלק 4)תא מתטען גדול זה בעיקרון הנקודות העיקריות שאני רואה. חשבתי בעיקר על קיאה פורטה,ריו ויונדאי I30 אבל מה שמדאיג אותי בריו ובI30 זה שמדובר ברכבים עם 4 הילוכים בלבד, מאותה סיבה ויתרתי בעבר על הניסן טידה (למרות שהתורם העיקרי היה שלהבנתי היה מדובר בתיבת הילוכים צרפתית) האם זה מהווה בעיה שיש להן רק 4 הילוכים? איזה עוד רכבים כדאי לבדוק?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 488 צפיות
הרכב של אמא שלי פוקוס 2007 הושבת בטוטל לוס. אמי נהנתה שנים ארוכות מהרכב, שלמעט תקלות נקודתיות קטנות הפגין אמינות מרשימה. השימוש שלה הוא נסיעות קצרות בעיר (לנסיעות הארוכות יש את הרכב החדש יותר של אבא שלי). אני חושב לחפש לה שוב רכב כזה או לשדרג אותה במעט בתקציב של עד 15K (הביטוח נותן על הפוקוס 7,000 ש"ח). הדרישות הן אמינות ומזגן טוב. הסחירות לא מעניינת אותי, מאוד מעניין אותי למצוא רכב שטופל באהבה. אשמח להצעות מעניינות רצוי עם גיר 5 הילוכים (פוסל קטיגורית את הצרפתיות עם הגיר AL4). חשבתי להתמקד בדגמים: * מזדה 3 2009 (שנה ראשונה של הדור השני) * סוזוקי סוויפט 2006 או 2011 (השנים הראשונות של הדור השני או השלישי בהתאמה) * יונדאי I30 2008 *…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
היי חברים אני מעוניין לרכוש 208gti ויש לי לא מעט חשש על גודל והנגישות בתוכו כאשר יהיה תינוק (כרגע אין אבל מקווה שבקרוב יהיה). אשמח לשמוע מניסיונכם הרב עד כמה זה נורא או לא, ואם כן, מה האלטרנטיבות שהייתם ממליצים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 525 צפיות
אהלן! זוג סטודנטים שמחפשים רכב ראשון, עד 25,000. הרכב יסע בין-עירוני, בסביבות ה-80 ק"מ ביום, רוב ימי השבוע. חשוב שיהיה חסכוני כמה שניתן ודגם אמין כמובן. פחות חשובה לנו חווית נסיעה חלקה, גודל תא מטען, או משהו כזה. יותר להגיע מ-A ל-B בשלום במינימום דלק. חשבתי על טויוטה יאריס בסביבות 2010-2011 (בתקציב), אבל קיבלתי את הרושם שאם כבר יאריס אז עדיף 2012 והלאה בגלל חידוש הדגם, קראתי שתיבת ההילוכים הרובוטית עושה קצת בעיות בדגמים הישנים (ידני לא אופציה). לצערי, 2012 והלאה נראה שלא כ"כ בתקציב שלנו. חשבתי גם על קיה פיקטנו, יונדאי i10 ועוד כמה רכבי מיני, אבל רציתי לשמוע קצת חוות דעת של בעלי נסיון - כמו שכבר צוין, רכב ראשון. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 597 צפיות
שלום לכולם, אודה לעצתכם - אני מחפש רכב פנאי / SUV / CUV חדש מהיבואן בתקציב עד 200K עם הדגשים הבאים (בסדר חשיבות יורד): 1. בטיחות כולל אבזור פסיבי ואקטיבי 2. נוחות נסיעה - שיכוך מהמורות, תנוחת ישיבה טובה וגבוהה 3. שקט 4. מיזוג חזק כולל פתחי מיזוג בשורת הנוסעים 5. תא מטען גדול ונוח (כלומר לכיוון ה-500 ליטר ומעלה) 5. אמינות לאורך זמן / תקופת אחריות (תניחו שהרכב יטופל בדייקנות וכמובן ילקח מיד למוסך אם תתגלה תקלה/רעש) 6. keyless 7. שמירת ערך 8. צריכת דלק / עלוית אחזקה סטנדרטיות אין מבחינתי חשיבות ליכולות שטח מעבר לשבילי עפר בסיסיים (וגם זה בספק). אדיש לדיזל לעומת בנזין למרות שהנסועה תהיה נמוכה אך ללא …
הודעה אחרונה מאת G. P. Magnus, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 545 צפיות
אמור לקבל פולקסווגן קאדי חדשה מהחברה בעקבות כך שזה רכב לנכה והם מעוניינים שאני אחזור אליהם הם שאלו אותי איזה שיפורים אני רוצה והם ישימו ביינתים הוסיפו מערכת מולטימדיה מוביליי השחרה בחלונות וביקשתי גם ג'נטים מגנזיום אם יש למישהו רעיון על תוספת חשובה אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת אלחנן בני ברק, -
- 0 תגובות
- 561 צפיות
שלום, לפני שנה רכשתי רכב דאצ'ה סנדרו רובוטי. עוד לפני הרכישה גיליתי רעידות בתחילת הנסיעה וברוורס. אמרו לי שכך מתנהג הרובוט וצריך להתרגל. עכשיו, כעבור שנה רכב רועד ממש חזק, ולפעמים נכבה המנוע. פניתי לשרות ואמרו לי שצריך להחליף מצמד, וכמובן אין אחריות.. (מציינת, שאין לי מצמד כמו ברכב עם גיר רגיל, זה משהו שבתוך הרובוט). האם היה לעוד מישהו מקרה דומה? תודה
הודעה אחרונה מאת [email protected], -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי כולכם בדיון עם חברים עלה נושה של רנו קליאו 1.2 חבר קיבל המלצה שרכב זה לא מומלץ בגלל בעיות מנוע והגיר שאם לקנות קליאו אז דיזל 1.5 מה דעתכם בנושה?
הודעה אחרונה מאת Tomer Anidjar, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב ידני וחסכוני יחסית חדש, שנת 2017 ומעלה עם פחות מ 60,000 קמ לאחר בדיקה ראיתי שסיאט IBIZA היא האפשרות הכי טובה עבורי כי הם ממשיכים למכור ידניות חדשות ואהבתי את הקומפקטיות של הרכב עם ביצועים לא רעים. וכל זה בא עם מחיר יחסית טוב. השאלה מה האמינות של SEAT? ראיתי באתרים אירופאים שהרכב מדורג בין גרוע לבינוני באמינות אמנם כנראה ההתייחסות היא בעיקר לדגם של עד 2017 בו הם החליפו לפטפורמה החדשה של קונצרן Volkswagen שכולל גם את Audi ו Skoda בעצם חשוב לדעת שזה פלטפורמה משותפת לאודי A1, סקודה Fabia ופולסוואגן Polo. לפי הבנתי זה בעצם כמעט אותו רכב בעטיפה שונה. דווקא אומרים על איבזיה שהיא אימצה את הפלטפורמה החדשה, נדמה לי A05, ראשונ…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 454 צפיות
חבר רוצה להחליף עכשיו רכב, כרגע יש לו מאזדה 6 פרמיום שנת 2009 (מנוע 2.5). הוא רוצה להשתדרג או יותר נכון להתחדש, הסגנון זה בעצם מה שיש לו היום אבל עליב בשנים, יפני או אירופאי (לא מוכן לשמוע על צרפתי ואיטלקי). הוא לא יגיד את זה אבל דיי אוהב את הפוזה של, לא יודע איך לתאר, תבינו לבד, מאזדה 6 עם חלונות שחורים... תקציב עד 60 אלף ש''ח. אני הצעתי לו להציץ על בי 4 משנת 2015. יש הצעות נוספות? המלצות? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים מה שחשוב לי זה שתי דברים: 1. כמה שפחות לבקר במוסך ובכלל להתעסק עם הרכב 2. רכב גבוה - ג'יפון/קרוסאובר התקציב שלי הוא 30K ולא יותר מ35K הרכב היחיד שמצאתי שעומד בדרישות שלי הוא רנו קפצ'ור 2014 עם 200 אלף ק"מ, נראה טוב אבל צרפתי בן 6 לא נראה לי מומלץ אם אני לא רוצה לבלות במוסך בפרט אחרי הקילומטראז' שלו. יש כאן למישהו ניסיון עם הרכב הזה? האם הוא אכן יקח אותי למוסך כל חודש? אשמח גם לקבל כיוון לרכב שעומד בדרישות שלי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 785 צפיות
הי שוקל לקנות טיוטה אוריס היברידית שנת 2015. מה המשמעות של הסוללה ברכב היברידי בן 5 מבחינת האמינות שלה? כמה זה תלוי בק"מ של הרכב? האם היא צפוייה להחזיק מעמד, או שאצטרך להחליף אותה תוך זמן קצר? ראיתי שטויוטה נותנים אחריות לשנה המותנית בבדיקה בעלות של כמה מאות שקלים - זה שווה את זה? תודה יובל
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הולך לראות מחר את הרכב, על הנייר קילומטרג' נמוך וללא בעיות. גרסת ה 1.4 טורבו. מה לבדוק? אילו בעיות אופייניות לדגם? מוסך/ מכון מומלץ בקרבת ראש העין?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 475 צפיות
אחרי הרבה ניסיונות סוף סוף לפני רכישה של לקסוס IS300H , ניסיתי לדבר עם המוסך המרכזי של לקסוס לצערי הם לא מבצעים בדיקה לרכב. מישהו מכיר מכון באיזור המרכז שיודע לבדוק את הרכבים האלה? (היברידים)
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נתקלתי בפרסום של אקסמפלר כזה מועמד למכירה . האוטו יד 5 , אצל הבנאדם כמה חודשים בודדים , שהוא רכש אותו מחבר קרוב שלו .בחור צעיר ישראלי מאחד הערים בצפון על הים . על האוטו דאופייפ וקיט יניקה , כמו כן צרוב STAGE 2 (של REVO למיטב זכרוני). האוטו עומד על כ 150K ק"מ . לטענת הבחור החבר שלו שהיה לו את הרכב , הוא היה זה שעשה את השיפורים, ועד אז הרכב היה סטוק . כמו כן , לפני כשנה וחצי הוחלף מנוע לאחד חדש יותר שירד מרכב 2012 בעלות של 10K . אני רוצה לשמוע דעתכם , האם בכלל לנסוע אליו לראות את האוטו , או שאני בכלל מפספס וזה לא אוטו ששווה לבחון . עכשיו , אני לא פנאט של האקסמפלר , אבל הוא נורא קורץ לי . אני רואה בזה שילוב יחסית אמין של מנוע וגיר , האוטו א…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בס"ד שלום ותודה לעוזרים אני מתתעניין ברכישת רכב אלפא רומיאו ג'ולייטה באיזור שנתון 2012-2015 תלוי בדגם בכל מקרה ראיתי כמה רכבים כאלה (ראיתי 3) ואני חושב לקחת את הרכב לבדיקה לפני קניה לא בא לי כל כך להתעסק בבדיקת רכב במכונים שיגידו לי שהכל לא טוב ויש ליקויים (כי זה רכב יד שניה ותמיד יהיו ליקויים ותמיד רושמים לכיסתוח) לכן אני שואל פה אם מישהו מכיר מוסך או מוסכניק שעושים בדיקה לאלפא רומיאו ומבינים ברכב והם יוכלו להגיד לי באמת אם כדאי לקחת את הרכב או לא חשוב לציין שזה בירושלים ולכן אשמח להצעות רק בירושלים ולא מחוץ לירושלים נ.ב. ואם מישהו גם יכול להגיד מחירי ביטוח לנהג מעל גיל 30 עם עבר ביטוחי נקי זה גם יהיה טוב …
הודעה אחרונה מאת erezger, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 789 צפיות
מחפש המלצה לרכב עד 100k. הרצונות מהרכב הם, שיהיה גבוה, תא מטען מרווח למדי, נוחות נסיעה בכביש. הרכב יוכל לנסוע בשטח (שבילים בעיקר) ללא הפרעות. עיקר השימוש ברכב יהיה נסיעה בכבישים עם שימוש מירבי של תא המטען. כרגע יש על הפרק אאוטלנדר 2017. רוצה לדעת אם יש חלופות טובות יותר בקטגוריה.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 433 צפיות
הציעו לי b4 2006, אבל יש לה בעיה שהחום מנוע עולה והמים יוצאים למיכל ספייר ברגע שלוחצים גז קצת חזק החום מנוע חוזר לרגיל החליפו לרכב רדיאטור ואחרי שבוע שוב אותו דבר אמרו לי אולי תרמוסטט?? הרכב לא מוציא עשן לבן והשמן נראה רגיל, אין שום רעש חריג פליז חוות דעת🙏🙏🙏
הודעה אחרונה מאת moshe_levy, -
רציתי להתייעץ קצת בחוכמת ההמונים. הפורד smax שלי בת 10 והגיע הזמן להשתדרג. אחרי קריאת סקירות רבות בארץ ובחו"ל צמצמתי ל 2 דגמים: פיג'ו 3008 פרימיום דיזל 1.6 - שנת 2017 וסקודה קארוק style דיזל - 2017 בתקציב של 125k בערך מה שחשוב לי בעיקר זה נושא הבטיחות ונוחות הנסיעה למשפחה בת 5 נפשות. 90% מהנסיעות הן בפקקים באזור המרכז והעיר ומידי פעם נסיעות לערבה. מבחינת נראות חיצונית ותא נהג הפיגו' נראה לי יותר. מה שמפחיד עם פיגו זאת הסטיגמה וניסיון העבר שהיה לי עם צרפתיות (רנו קליאו, פיג'ו 207) ובעיות חשמל. מצד שני, ה 3008 זכתה כרכב האמין ביותר באנגליה ב 2019. לגבי הסקודה, נראית אחלה…
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 485 צפיות
הי, מחפש רכב שני למשפחה - כ-20 אלף ק"מ בשנה. האם הפיז'ו מספיק אמינה וחסכונית כדי שתכנס לאפשרויות, או שיש אופציות עדיפות? בנוסף, ראיתי שיש דגמים של 1.2 ו-1.6 ליטר שאין ביניהם כמעט שום הבדל בהספק (110-120 כוחות סוס). האם יש העדפה חד משמעית בין שני המנועים? תודה יובל
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 516 צפיות
יש לנו 3 רכבים לבחירה אוריס סטיישן היברידי: 2017 68000 קמ, 2017 94600 קמ ו2018 95000 קמ. צריכים עזרה דחופה בהחלטה מה רצוי קמ או שנה. תודה
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התייעצות בשביל חבר, התלבטות בין שני רכבים שנת 2018, מרצדס glc 350 e אקסלוסיב ואאודי q5 מנוע 2 ליטר טורבו דיזיין לקצרי טאק (הצורה החדשה). המרצדס מייבוא אישי. הרכב יהיה רכב שני לאישה לנסיעות קצרות לעבודה כ- 15 ק"מ לכל כיוון. הרכב הראשי הוא סקודה קודיאק. האישה התלהבה מאד מהמרצדס ולמעשה רצתה לסגור (השאירה מקדמה- הרכישה מסוכנות רכב), אבל רצתה להתייעץ. בשקלול עיסקת טרייד אין מחיר הרכישה יוצא כ- 245 אלף ₪. לא מכיר את הרכבים האלה יותר מדי. הבנתי שלמרצדס טווח נסיעה חשמלי קצר בפועל של כ- 20 ק"מ. בארץ היא נמכרה עם מתלי אוויר, לגבי הדגם ביבוא אישי אני לא יודע. המרצדס הוא דגם די וותיק למיט…
הודעה אחרונה מאת EuorpeDrop, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 496 צפיות
שלום, יש לי רנו קנגו 2017 הילוכים,שאני נוהגת בה גם בדרכי עפר ואני רוצה להחליף לרכב יותר נעים לנהיגה, שחלל הרכב פחות רועש ועם תא מטען מרווח. חשבתי להשאר בדיזל, אני גומעת 5000 קמ בחודש אבל אשמח לשמוע מניסיונכם על רכבי בנזין חסכוניים. תודה
הודעה אחרונה מאת ad8787, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 493 צפיות
היי, אני מחפש לקנות ג'יפון 2016-2017 סגנון קיה ספורטאז'. מחפש רכב חסכוני, בטיחותי, ועלויות תחזוקה לא גבוהות? על איזה רכב הייתם ממליצים שהוא השילוב הטוב ביותר של הקטגוריות האלה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yuval12, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מדובר על הונדה ג'אז 2007 עם 313000 ק"מ יד 1 עם ספר טיפולים מלא! מטופל במוסך מורשה. הלכתי לבדוק את הרכב ופגשתי את ביתו של הבעל הרכב. עשיתי לרכב בדיקה מקיפה ולרכב היה חסר נוזל קירור (ממש היה חסר!) בעיה בנעילה\פתיחה מרכזית (עלות 300 ש"ח) והידיות הילוכים מאחורי ההגה לא עובדות. הבנתי שהרכב הוא השלישי במשפחה ויש עוד שני רכבים אחד לכול הורה והרכב הנ"ל שימש את המוכר עד השנים האחרונות. כרגע משמש בעיקר את הילדים (אולי זו הסיבה שהיה חסר כל כך הרבה נוזל קירור).
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני לפני רכישה ומתלבט בנוגע לגי'פון למשפחה אמין וחסכוני. מה דעתכם על הספורטאז דיזל? מבחינת אמינות הגיר שהוא רובוטי כפול מצמדים. האם הגירים של קיה ויונדאי אמינים יותר (קונה כבר נוסעת 3 שנים עם גיר כזה). האם הוא חסכוני?
הודעה אחרונה מאת erez111, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 861 צפיות
היי חברים אני מחפש המחצה לרכב שיהיה לי ואני די חושב על כמה דברים אשמח אם יהיה פה הצעות ודעות לעזור לי התקציב בערך 35k אני מחפש רכב שהוא יהיה ספורט ויהיה אפשרות לשפר אותו בהתחלה חשבתי על BMW e36 או e46. או הונדה סיווק. האם יש עוד רכבים ששוה לי לשקול לקנוץ?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 643 צפיות
שלום לכולם אני שי בן 32 יוצא לדרך עצמאית חדשה יש לי צורך ברכב טנדר להעברה של ציוד לשטח (לא בדיונות של מצרים, יותר חופים וכאלו..). עם תקציב של עד 20,000 ש"ח מה כדאי לי לקנות?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
ארונה או ראב 4 1 2
מאת ייורי-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין שני רכבים שונים לגמרי במהותם,אבל אסביר מה הצרכים והתקציב שלי. מחפש גיפון עד 100 או 110 אלף מדובר ברכב שיהיה השני בבית, מה שחשוב לי ברכב שיהיה קודם כל אחזקה נמוכה ואמינות ,חזק כי אני גר באיזור הררי ותא מטען גדול. ההתלבטות שלי אם לקנות סיאט ארונה חדשה לגמרי, או טויוטה ראה 4 מודל 16 או 17... התלבטות מוזרה,אך בכל זאת מעוניין בעצתכם
הודעה אחרונה מאת avi 1234, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 692 צפיות
קודם לכל אציין שקראתי בעיון רב את השרשורים בנושא. פחות הצלחתי לגבש מסקנות מה עושים ואיך. הוצאתי מסמך מרשם המשכונות כתוב שהוא ממושכן ל"אגוד ליסינג בע"מ" האם אפשר להסיר שעבוד כזה בבנק בבטחה בצורה מיידית ולבצע העברת בעלות? או שהסרת השעבוד אמורה להיות מול הגורם המממן ואם כן מה ההליך והיכן הוא מתבצע. אציין שהמוכר מראש ציין שהרכב ממושכן ולכך ביקש שניפגש מוקדם שנספיק לבקר בבנק.
הודעה אחרונה מאת Liel Baruch,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)