Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכב עד 100k.
הרצונות מהרכב הם, שיהיה גבוה, תא מטען מרווח למדי, נוחות נסיעה בכביש.

הרכב יוכל לנסוע בשטח (שבילים בעיקר) ללא הפרעות.

עיקר השימוש ברכב יהיה נסיעה בכבישים עם שימוש מירבי של תא המטען.

כרגע יש על הפרק אאוטלנדר 2017.
רוצה לדעת אם יש חלופות טובות יותר בקטגוריה.

פורסם

לאאוטלנדר יתרון בגרסת 7 מושבים (הנפוצה).
אם אין בהם צורך ספורטאז' יעניק תמורה טובה יותר למחיר
תלוי כמה מאתגרים השבילים, לסובארו פורסטר יכולת שטח טובה משמעותית. בנוסף הוא נוח ותא המטען גדול.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

שבילים לא מאתגרים כלל אם בכלל, רשמתי את השטח בשביל האפשרות, יש סיכוי שאפי׳ לא ימומש.

לפי הדברים שלך, אני מבין שהבחירה בפורסטר עדיפה על פני הספורטאז׳. שתיהן 5 מקומות עם יתרון תא מטען לפורסטר.

וביחס תמורה למחיר, הספורטאז׳ עדיפה על ההאוטלנדר.

מה לגבי עלויות טיפולים/תיקונים? אמינות?

יש מספר דגמים לפורסטר, יש דגם ספציפי מומלץ? מה ההבדל בניהם?

פורסם

לפורסטר דגם Z הבסיסי, ה X מאובזר יותר ומעליו הXS
השוואת האבזור:
https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=15856&compare-version[]=15859&compare-version[]=15855
עלות הטיפולים לא מאוד זולה אבל האמינות טובה, תכך בחשבון שיש אנשים שקונים אותם בשביל לרדת לשטח (אפילו טכני) וזה משפיע על בלאי
לספורטאז' מגוון גרסאות אבזור ומנועים: 1.6, 2.0, 1.6 ט' . עד 2019 הטורבו נמכר עם הנעה כפולה מה שמוסיף משהו ליכולת השבילים שלו.
לגרסאות האטמוספריות גיר פלנטרי הנחשב אמין יותר מגיר כפול המצמדים של גרסת הטורבו. הספורטאז' זול מהפורסטר (בגרסאות הבסיס), מאוד נפוץ (בליסינג, ולא רק) ויהיה יותר קל למצוא אחת שמורה 
או ליהנות מההנחות בליסינג. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...