Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שי בן 32 יוצא לדרך עצמאית חדשה

יש לי צורך ברכב טנדר להעברה של ציוד לשטח (לא בדיונות של מצרים, יותר חופים וכאלו..).

עם תקציב של עד 20,000 ש"ח 

מה כדאי לי לקנות?

פורסם

ווא זה תקציב ממש נמוך, ממליץ לך אולי לראות אם באיזו צורה תוכל לגרד מקור מימון לנושא, אם תמצא כלי במחיר כזה סביר להניח שיהיה במצב שדורש יישור קו רציני ויקר, יתכן ויהיה יקר יותר מאשר לארגן כסף מלכתחילה.

פורסם

מצטרף להנ"ל. בהצלחה בדרכך החדשה אבל רכב לפעילות יומיומית ובעיקר עבודה כדאי לך לשקול ברצינות משהו יותר שלא יתקע אותך ורק תפסיד יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

במחיר כזה שיתן לך שנתון כלכך ישן אין רכה שנחשב אמין, כולם החליפו כלכך הרבה ידיים ועברו כלכך הרבה קילומטרים שאף אחד לא יכול לתת ל תשובה, טויוטה היילקס לדוגמא נחשב שיא האמינות  אבל במחיר הזה תקבל גרוטאה בלי קשר לשם של הרכב. 

תמצא רכב תיקח לבדיקה ותכין איזה 20-30 אלף שקל בצד ליישור קו בשנה הראשונה...

פורסם
לפני 10 דקות, D1winner כתב:

אולי סובארו פורסטר?

פורסטר לא יתן לו פתרון של גרירה בשטח, העדר הילוך כוח ומנוע בנזין מאותגר מומנט לא מתאימים לדרישות שלו

פורסם
לפני 8 שעות, D1winner כתב:

גם ידני לא?

לא יודע אם לידני יש הילוך כוח אבל 18 קג"מ בדגם 2007 ועוד הרבה פחות מזה בדור הקודם זה מעט, ממש מעט בשביל גרירה בחולות שזה בערך המעמס הגדול ביותר שניתן לעשות על מנוע וגיר, ההתנגדות של הנגרר שלא ממונע ובדרך כלל מצויד בצמיגים צרים היא אסטרונומית.

פורסטר זה אחלה רכב לשטח לא טכני, עם הצמיגים הנכונים גם ייסע לא רע בכלל בחולות אבל אין מה לצפות ממנו שיסחוב ניגרר על החוף הים.

אולי ימצא איזה אקסמפלר מפורק ורעוע ביותר של סיקס מתחילת שנות ה80 במחיר כזה.

• תוכן חדש...