Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עד עכשיו לא קניתי רכב יד 2 ומתקשה קצת להבין לפי איזה מחירון ללכת ומה המחיר הראלי. 

מדובר על סקודה קודיאק אמבישן של 7 מקומות

2017, עליה בנובמבר 2017

40 אלף ק"מ, הרכב היה בליסינג ונמכר ע"י חברת הליסינג יד ברשיון 00

הרכב טרם עבר תיקון שלהם, בדיקה שלהם הדבר היחיד שאני לא מבין זה חיישן בלמים שהם יתקנו. ואני עוד יקח לבדיקה שלי. 

מבקשים 113000 ולא נשמעים ממש גמישים כי אין הרבה

בנוסף לא מצאתי איך אפשר לדעת האם הרכב עם שמירה על נתיב, וקרוז קונטרול אדפטיבי, הבנתי שב 2017 היו שני דגמים

מאוד אודה לכם על העזרה. 

פורסם

בדקתי עבורך. כל הסקודה קודיאק הרשומות ליסינג ועלו על הכביש בנובמבר 2017  הן עם בקרת שיוט אדפטיבית ובקרת סטיה מנתיב.

המחיר מעולה לדעתי.

ליתר בטחון בדוק ברישיון הרכב את קוד הדגם הוא צריך להיות 0676-0668.

בהצלחה :)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר לזהות בקרת שיוט אדפטיבית לפי ידית נוספת מתחת לידית האיתות משמאל לגלגל ההגה.

בנוסף יש כיסוי פלסטיק אפור מתחת למראה המרכזית שלא קיים ברכבים ללא בקרת סטייה מנתיב.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...