Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמעת צריכת דלק קצת נמוכה לקורולה.

לפי הנסועה הנמוכה יכול להיות שהאוטו נוסע הרבה נסיעות קצרות בעיר ולכן נוסע הרבה או קר או בפקקים, מה שפוגע בצריכת הדלק.

אם זה המצב מעבר לקטנות החדשות לא יעזור לך הרבה.

אם זה לא המצב אולי האוטו צריך טיפול.

ושאלת תם שלא נשאלה - האם הגיר של הקורולה רובוטי או אוטומט רגיל?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
נשמעת צריכת דלק קצת נמוכה לקורולה.

לפי הנסועה הנמוכה יכול להיות שהאוטו נוסע הרבה נסיעות קצרות בעיר ולכן נוסע הרבה או קר או בפקקים, מה שפוגע בצריכת הדלק.

אם זה המצב מעבר לקטנות החדשות לא יעזור לך הרבה.

אם זה לא המצב אולי האוטו צריך טיפול.

ושאלת תם שלא נשאלה - האם הגיר של הקורולה רובוטי או אוטומט רגיל?

2007 הדגם הישן (והמוצלח) גיר אוטומט רגיל שים לב שהצריכה גם ביחס לנסועה בעיר גבוהה אולי תנסה לשפר את סגנון הנהיגה לחסכוני יותר.

פורסם
לא אמרתי את זה, התכוונתי נקודתית. לעבור מקורולה (40K ק"מ יד1) לפיקנטו מבחינתי זו ירידה ברמה.

.

זו קורולה 2007...הרכב זקן אבל שווה מלא כסף.

יש מצב טוב שירכשו אותו בסכום נאה ביותר, אולי אפילו 10% מעל המחירון.

וכן, חדש זה חדש. במיוחד אם זה חדש עם 7 שנות אחריות.

ההבדל היחיד ביניהן זה המרווח ותא המטען שמשחק לטובת הקורולה. אם לא צריך את זה, אין סיבה להחזיק רכב בסגנון.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

כמעט ושחכתי מהפוסט הזה ואני מצטער שאני מקפיץ אותו פשוט בזמנו קראתי אולי את ה-3 תגובות הראשונות ולא היה לי מושג

שבחלוף הזמן הפוסט הגיע ל-2 עמודים.

המון תודה על התגובות !!!

עדכון: גם היום 2020 אני עדיין עם אותו הרכב, התעללו בו לא מעט ב-3 השנים האחרונות כל מיני אנשים שפגעו וברחו

הרכב מבחינה חיצונית נראה לא משהו בכלל, הצבע לא צבע אבל אבל מבחינה מכנית עדיין מעולה !!!

למעשה אני כל כך אוהב את האוטו שאני שוקל ברצינות לעשות לו צבע חדש, כי מגיע לו :-).

• תוכן חדש...