Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קיה פורטה 2015


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משפחתי סטנדרתי בלי הרבה יומרות וחדשנות : מנוע 1.6 אטמוספרי, גיר אוטומטי פלנטרי , זול לרכישה ( יחסית לרכבים מקבילים ), לא יקר לתחזוקה, אמין ודי מרווח.

 

 

 

 

 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב משעמם לטוב ולרע, צפוי מבחינת נסיעה, מנוע אטמוספרי נעים מאוד, לא סופר חזק ולא מאוד יעיל אבל גם שקט יחסית ואמין מאוד בלי בעיות מיוחדות. גם הגיר סטנדרטי עם שליטה מידית ההילוכים- גיר שיעשה הרבה קילומטרים בלי תקלות.

בסך הכול רכב אמין  ונעים לשהייה אבל בלי שום ערך מוסף ייחודי על המתחרות שלו

 קניה סולידית וכמעט בטוחה...

  • רעיון גרוע 1
פורסם

רמת גימור LX אומר שהרכב ככל הנראה היה רכב ליסינג או השכרה.

הייתי מעדיף לחפש EX פרטית, בדרך כלל יותר מאובזרות ולא קיבלו יחס שמקבלים בחלק מהמקרים רכבי ליסינג והשכרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...