Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 208 ידנית כמה חודשים, המזגן בסדר גמור, אני חושב שזו אחלה בחירה רק חשוב לחפש רכב עם ק"מ ברצפה והיסטוריית טיפולים מתועדת (נכון לכל רכב אבל גם ל 208). 

פורסם

שוב תודה לכל המגיבים!

כשאתם אומרים לחפש אחת עם ק"מ ברצפה מה הטווח פחות או יותר שאני צריך לחפש? זה ספיציפית חשוב בדגם הזה או באופן כללי? ואם כן אז למה?

ולגבי העניין עם הרצועת טיימניג - זה לא עניין שגרתי שמחליפים אותה פעם ב3-4 שנים או בערך כל 100 אלף ק"מ?

פורסם

הייתי מוריד את קיה פיקנטו ויונדאי i10, שלמרות שיהיו כנראה אמינות וישמרו טוב יחסית על ערכן, הן לא חסכוניות בכלל וזה מוריד את כל הטעם בלהחזיק רכב כזה. אם אתם מוכים להתפשר על פינוקים, המיקרה אחלה אופציה. אני הייתי בתקציב הזה הולך דווקא על יונדאי i25. אולי תצטרכו לרדת טיפה בשנה, אבל תקבלו אוטו אמיתי בלי להתפשר על ספייס ואיכות החומרים תהיה סבירה ביחס לכל מה שיש לקטגורית המיני להציע. היה לי נסיון רב עם הרכב הזה 1.6 וגם 1.4 אוט' שנייהם והרכב חסכוני באופן מפתיע יחסית ואמין מאד.

פורסם

הבעיה שהרצועה התחילה להתפורר לפני באזור ה 50-60 אלף.

הבעיה עם צריכת דלק בפינקטו ויונדאי קשורה לגיר האוטומטי, לא בידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 שעות, GalWol12 כתב:

שוב תודה לכל המגיבים!

כשאתם אומרים לחפש אחת עם ק"מ ברצפה מה הטווח פחות או יותר שאני צריך לחפש? זה ספיציפית חשוב בדגם הזה או באופן כללי? ואם כן אז למה?

ולגבי העניין עם הרצועת טיימניג - זה לא עניין שגרתי שמחליפים אותה פעם ב3-4 שנים או בערך כל 100 אלף ק"מ?

הכוונה עד 40 אלף קילומטר. ואפשרי למצוא, רק צריך סבלנות ולא ליפול למלכודות של סוכני המכירות. כמובן שלא רק להתמקד בקילומטר נמוך אלא גם במצב הקוסמטי, מכאני והאם הרכב עבר תאונות. 
והכי חשוב - תיעוד טיפולים מתועד ומסודר לפי הוראות יצרן. לגביי טיפולים- גם אם הק"מ נמוך, הרכב צריך להיכנס למוסך כמו שעון כל שנה.

טיימינג- כנ"ל- זה מגיע או ק"מ אם שנים, הקודם מבניהם. 

פורסם

יש קילומטראג' ממוצע,  סביב ה15-20 אלף ק"מ לשנה, זה לא הגיוני שתתחיל לחפש רכבים בני 5-6 שנסעו רק 40K, זה משימה כמעט בלתי אפשרית,

ואם כן לא בהכרח מדובר ברכבים שטופלו בזמן או שלא עברו תאונות.

אני קניתי רכב עם100K ומבסוט, אפילו הוא היה הרכב הכי שמור, מטופל, ונקי מתאונות במיוחד מול אלה שמצאתי עם 50 ו70 אלף ק"מ.

ברור שעדיף רכב עם קילומטראג' נמוך, אך נמוך זה יכול להתבטא ביובש גומיות ובלאי מיותר, טיפולים לא בזמן בחלק מהמקרים וכו..., וזה לא תמיד דבש, 

לדוגמא קח 2 רכבים שנת 2015 שטופלו כראוי ללא תאונות, רכב 1 נסע 40K בנסיעות עירוניות בלבד, רכב 2 נסע 100K בנסיעות בינעירוניות, תהיה בטוח שהרכב שנסע 40K בעיר עבד הרבה יותר קשה מזה ששייט בכביש מהיר.

פורסם

מסכים איתך, אך בוא נהיה ריאלים,

כנס ליד 2, חפש פיג'ו 208 ידנית עד 25K

יש 2 עם כ80K ק"מ , והשאר 100K ק"מ ומעלה, כך שלהמתין לרכב עם 40K בלבד נשמע לי כמו להמתין לבוא המשיח, מי שמחפש רכב, לא יכול להמתין שנים בשביל שתצוץ לה אחת כזו, ואם כן, במידה והיא שמורה, תהיה בטוח שכמוך יש עוד כאלה שיהיהו כבר עם הכסף ביד בדרך לבנק.

לפני שתיים כאשר קנינו את הסיריון של אשתי, חיפשנו רכב כזה, אך לא רק סיריון, גם גטס אלטו וכו.., ובאמת צצה לה יונדאי גטס שמורה להפליא עם כלום קילומטר, היא היתה ליד ירושלים, קבעתי באותו יום בערב לבוא לראות את הרכב, עליתי לרכבת ובדרך לשם דיברתי עם הבחור והגיע הבשורה שהרכב נמכר, כך שרכבים כאלה גם אם תמצא יהיה מישהו קרוב יותר ממך שיחטוף, משם כבר קנינו סיריון עם 140K ק"מ מצויינת ועובדת עד היום כמו שעון שוויצרי (כבר עם 180K) .

פורסם

אני חושב שהסבלנות משתלמת. ברור שלא כל אחד יכול לחכות אבל אם זה אפשרי- זה שווה. 

אני רכשתי לפני שנה וחצי ג'אז 2015 עם 37000 ק"מ מאוטוסנטר. לקחתי כמובן לבדיקה מטעמי במכון שאני בחרתי. לקח לי חודש למצוא אותה. 

• תוכן חדש...