Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החוק של ה-2 נוסעים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה אחראים לשמור עליו???

או שזה תנאי של הביטוח בלבד??

כאילו שוטר יכול לתת לי קנס? או שרק אם אני יעשה תאונה עם יותר מ-2 אנשים אז הביטוח לא יכסה?

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

פורסם

יכולים גם לשלול על זה??

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

פורסם
יכולים גם לשלול על זה??

לא, אתה בתור נהג חדש, עובר על החוק.. אבל יתחשבו בך כי אתה חמוד.

נו מה השאלה בכלל? יש חוק מסוים, הוא חוקק למטרה מסוימת, תפעל על פיו.

לא מספיק שהורידו את גיל הוצאת הרשיון, אתה דוגמה שמראה שאין מספיק אחריות בגיל הזה.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

מקבלים זימון למשפט.

תלוי מה ירצה השופט, ביניני, כן תהיה שלילה ואחכ לימוד מחדש כי אתה נהג חדש וחכמולוג ששואל שאלות מפגרות ועובר על החוק בשביל שטויות, ונניח שהמשטרה לא הייתה אוכפת, אז היית מסיע?

ואם היה תאונה מי היה משלם?

אתה?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני חושב שזה אחד החוקים המיותרים ביותר שקיימים.

לפי דעתי את המלווה צריך לעשות לפחות 4 חודשים.

את הגיל להשאיר אותו דבר.

אבל שהאדם יוכל להסיע את כמות האנשים המירבית שנכנסת ברכב.

כי מה שקורה זה שבמקום שחמשתנו נהיה על הרכב. אנחנו קוראים לעוד חבר. ואז יש שני רכבים על הכביש ובכל אחד מהם 3 איש= יותר אנשים על הכביש, יותר רכבים = יותר סיכוי לתאונה.

(וכמובן חברות הדלק חוגגות על חשבוננו)

פורסם

מצד אחד יש חיסרון בכך ששני צעירים על הכביש זהו סכנה מיכוון שהדבר יכול לגרור לתחרות בין השניים ( מה שגרם ללא מעט תאונות בזמן האחרון)..

אך.. לדעתי הוא מאוד מועיל בעקבות קח.. שיש לנהג צעיר 4 אנשים ברכב.. וכולם צועקים משתוללים ומתווכחים.. הנהג בשלב מסויים מאבד את ריכוזו בנהיגה.. הנוסעים פשוט מוציאים אותו מדעתו וכן זה אמור לגרום לתאונה.. (ולחשוב שבדרך כלל גם הצעירים אינם חוגרים חגורות ככה שברוב התאונות כל ה-5 הולכים קאפוט.

ברגע שאתה נוהג עם עוד 2 נוסעים לכל היותר, הנסיעה יותר רגוע פחות לחץ, פחות צעקות וטענות.. ועצות של :"תעשה ככה","לא אל תעשה ככה", "תן גז","לא אל תתן","אחי בחיית תרים תרים את ההאמברקס (לעזזל אומרים הנד ברק או בעיברית בלם יד !!)" ," אחי פרפר פרפר בחיית"..

קיצור חוק זה.. מונע שלל של טענות וקולות ושטויות ברכב. הנהג יכול להיות יותר מפוקס בנהיגה וצריך "להשתלט" על פחות אנשים ברכב.

ולפותח השרשור.אל תתגרה בגורלך/במשטרה/ברישוי ןשלך, חבל.. סע כחוק אל תעלה יותר מ-2 נוסעים.. תאמין לי יותר עדיף. (והאוטו סוחב יותר :wink: ).

אל תהיה כמו אותם נהגים טיפשים ששמים ז** על החוק ועל המשטרה ונוסעים עם רכב מלא (וכן בסופו של דבר נתפסים ומקבלים משפט).

נכון יש שוטרים שמוותרים ולא אוכפים את חוק זה.. אך מה הסיכויים שתיפול על אחד כזה ?

אני כאחד שלא חל עליו כלל החוק הזה, לא מעלה יותר מנוסע או 2 לרכב. הכי טוב שקט נפשי וזהו.. כיף לנהיגה גם הרכב מתנהג אחרת.

ובפעם היחידה שהעלתי רכב מלא בחברים נסיעה זו הייתה אחת הסיוטים הכי גרועים שלי .. אפילו הרדיו כבר לא גבר על כמות הרעש, ומעכשיו אני דבק יותר בזה שאני לא מעלה אנשים לרכב, ומדי פעם אני אפילו מרשה לעצמי להשתמש בתירוץ של החוק הזה.

תסתכל על הדברים בחיוב. אם יש בחורה מכוערת ואחת פצצת עולםואתה עם עוד חבר נוסף, אתה יכו להעלות רק את הפצצת עולם.. וזהו .. אסור לך להעלות עוד נוסע לרכב.. :wink:

השתמשתי בזה לא מעט. זה עוזר.

תן חיוך הכל לטובה:)

סע בזהירות

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

סתם לידע כללי, אחד שאני מכיר ניתפס עם יותר מ-2 אנשים באוטו, ולא עשו לו כלום.

הוא נתפס אני חושב 3 פעמים, ולא קיבל שום קנס - שום כלום.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

היה לו מזל...עד לפעם הבאה שהוא יפול על שוטר שישלח אותו ישר למשפט.
פורסם

בסופו של דבר אחד מאלה יקרה: קנס / משפט / תאונה.

לאחר מכן, אני בספק שהוא ימשיך להשתולל ולזלזל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

פרארי טסט דרייב

אולי כדי אז שישאירו את החוק למרוקאים ולאשכנזים יאפשרו

מה זה השטויות האלה שיתפרעו, אם מישהו מתפרע אצלי ברכב ולא משנה כמה חבר טוב שלי הוא אני מוריד אותו מהרכב, חד וחלק.

פורסם

בן אדם שלא יכול להתרכז כשהרכב שלו מלא בחברים שלו מהצ'כונה והם עושים לו רעש ומפריעים לו לא צריך לנהוג. אם אתה נהג בעל שיקול דעת אתה אמור לדעת מי מחבריך יפריע ומי לא, ולדעת לא להתייחס לשלל הערות מטומטות כגון: תביא גז, יאללה תן פירפור וכ"ו. אצלי אישית מי שלא יקשיב לאיך שאני אומר לו להתנהג באוטו ירד מהאוטו וילך ברגל גם אם זה נסיעה מחיפה לת"א וחזרה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

טוב רק כדי להבהיר לכם לחב רשלי שללו את הרשיון בגלל חוק זה נתנו לו 3 חודשים שלילה קנס 1200 שח טסט ותאוריה ו3 שנים על תנאי אז אל תהיו גברים כי אם תגיעו למשפט יזיינו לכם תתחת .

• תוכן חדש...