Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החוק של ה-2 נוסעים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון מאוד!!! מכיעעעעאעאעאעת!!?!!? איזה בלאגן?!?! מה עשיתם אותנו?? בלי חגורות.... בכיעעעעעעעעעעת כל אחד ממי שאני מכיר תמיד ישים חגורות.... אז די כבר עם השטויות...

אבל למה?!?!? הייתי לבד. הלאה, הלאה, הלאה, חדש חדש חדש. :shock:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

מנסיון שוטרים לא ממש שמים על החוק הזה אני לא זוכר פעם שהשארתי חבר מאחור בגלל החוק ולמרות שפעמיים עצרו אותי לא עשו לי כלום.

כשאתה חוזר ממסיבה ומחזיר איתך 4 שיכורים בדרך כלל מה שמעניין את השוטר זה שאתה לא שיכור בעצמך סך הכול הוא מבין שאם אתה לא תסיע את ה-4 שיכורים הביתה אחד מהם יעלה על אוטו וינהג שיכור.

אני זוכר שחזרנו מאיזו מסיבה שוטר עצר אותנו אמר לנו שזה מסוכן ואין ביטוח... אבל בגלל שהוא ראה שכמה חברה שתויים הוא רק בדק שאני(הנהג) פיכח ונתן לי להחזיר אותם הביתה.

והחוק עצמו הוא סתם חוק פופוליסטי כדי שבתאונות הבאות של צעירים יהיה כתוב בעיתון "3 צעירים נהרגו בתאונה" ולא "5 צעירים נהרגו בתאונה".

עדיף מכונית אחת עם 5 אנשים מאשר 2 מכוניות עם אוטו מספר של אנשים.

נהג שלא יכול להתמודד עם קצת לחץ והסחות דעת שלא ינהג או שישתיק את הנוסעים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מבין שקצת קשה לכם.. אבל תנסו להבין

יש מקרים ששוטרים מוותרים, גם אחרי שתפסו אותך מזגזג בין נתיבים, נוסע על 120, לא עוצר בעצור..

כן, לפעמים הם מוותרים, לפעמים יש להם שיקול של שכל ישר כמו שקודמי אמר שעצרו אותו עם 4 חברים שיכורים.

אבל מבחינת נטו חוק אתה צפוי לקבל בראש, אתם יכולים לעבור על החוק הזה כמו שאתם יכולים לעבור על כל חוק אחר, אם יתפסו אותכם, אל תתפלאו אם אתם בשלילה.

אנחנו לא צריכים לשמוע את ה"נסיונות" הגבריים שלכם שוואלה נסעתם עם עוד 4 אנשים באוטו תפסו אותכם ויצאתם מזה.

אתם לא עושים פה פוזות על אף אחד, ואתם פשוט מראים כמה אתם נוהגים בקלות ומתייחסים לחוקים בהינף יד.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...