Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NEED FOR SPEED: MOST WANTED - מישהו התנסה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן....המשחק הגיע לרשת (איך לא)

קראתי את הביקורות על המשחק ונרשם עליו שהוא השילוב בין אנדרגרונג לניד פור ספיד 6 במובן של אנגראונד עם משטרה והתמונות נראות משהו משהו.

מישהו הוריד ושיחק ? יכול לאמר את הביקורת שלו למשחק ? (אפצ'י... אפשר לינק:twisted: אפצי'...)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לצערי לא בדקתי את GT4 כי אין לי PS2 , מה שכן, אני משחק ב toca race driver 2 וכעת גם בדמו toca race driver 3 וזה משחק מדהים לדעתי!

אני שם כמעט פול ווליום וסאב בזמן המשחק, הכל נישמע כל כך אמיתי שזה לא יאמן. עכשיו בידיוק סיימתי לשחק וכואב לי הראש מהרעש :-)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
הוא בחיים לא ישתווה ל-FORZA MOTOSPORT או GT4... לפחות מבחינת סימולציה.

מאיפה אתה יודע......לא הרחת אפילו את המשחק הזה,

תמיר

פורסם

משחק נ-ה-ד-ר !!!

המרדף עם המשטרה פשוט ענק! , ההתחלה קצת מעפנה וקשה, אבל אחרי 2-3 נסיונות עוברים אותה ..

בקיצור לא רע בכלל !!!

מדובר על המשחק ל PS2, כיון שהכ. מסך שלי לא רצה להעלות עם רזולוציה טובה אז הורדתי גם ל PS2

מומלץ בחום !

פורסם

אני שיחקתי בדמו, המלא כבר אצלי במחשב לפני יומיים אני מחפש פשוט NO CD CRACK.

מבחינת שליטה הוא בדיוק כמו הNFSU2 , האופציות החדשות זה המשטרה והמרדפים.

יש עוד מכוניות חדשות והמסלולים שונים, המפה ענקיתתתתת וישנם עוד כמה סוגי מירוצים כמו:

מירוץ עם מצלמות מהירות , שהמטרה היא להצטלם במהירות כמה שיותר גבוהה , לאורך המסלול ישנם כמה מצלמות , בחיבור של הצילומים רואים מי השיג הכי הרבה קמ"ש סה"כ והוא המנצח.

מרדפים ועוד...

אם אני יגיד לכם שהוא יותר מהנה או יותר טוב מGT4 , תתפלאו אבל זה שתי סיגנונות שונים לגמרי.

• אחראי פורום
פורסם
אפצ'ייייי.......לינק להורדה מהירה אפצ'יי......

נראה לי שהתקררתי קצת:lol:

לבריאות.

זה בהורדה אצלנו as we speak.

אני לא יכול לחכות!!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמיר

אני כן, והוא לא מתקרב בכלל ל- gt4 (כמעט מכל בחינה... למרות שהקטע עם המרדפים די מגניב)

סדרת ניד פור ספיד לא נועדה להיות סימולציה, היא נועדה להיות משחק. ובזה היא מאוד טובה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אני שיחקתי בדמו, המלא כבר אצלי במחשב לפני יומיים אני מחפש פשוט NO CD CRACK.

מבחינת שליטה הוא בדיוק כמו הNFSU2 , האופציות החדשות זה המשטרה והמרדפים.

יש עוד מכוניות חדשות והמסלולים שונים, המפה ענקיתתתתת וישנם עוד כמה סוגי מירוצים כמו:

מירוץ עם מצלמות מהירות , שהמטרה היא להצטלם במהירות כמה שיותר גבוהה , לאורך המסלול ישנם כמה מצלמות , בחיבור של הצילומים רואים מי השיג הכי הרבה קמ"ש סה"כ והוא המנצח.

מרדפים ועוד...

אם אני יגיד לכם שהוא יותר מהנה או יותר טוב מGT4 , תתפלאו אבל זה שתי סיגנונות שונים לגמרי.

אין CD CRACK ולא יהייה בזמן הקרוב.

אני משחק עם CD הראשון MOUNTED ועם תוכנה sd4hider.

תתקין את שני אלו ולא צריך שום קראק.

פורסם

תמיר

כנראה שלא שיחקת ב- FORZA MOTOSPORT... ישנו ויכוח בחו"ל אם הוא אפילו טוב יותר מ-GT4...

לפי דעתי כן היות ושיחקתי בשניהם.

סדרת NEED FOR SPEED היא לא סימולטור אלא ארקייד ופה טמון ההבדל...

וכן שיחקתי בו כבר...

אף לא מכיר את FORZA ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...