Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

407, C5, מונדיאו וסונטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה על ה-407 שהייתה בטופ גיר נאמר (לא קלארקסון) לסיכום שהוא "מעדיף להיפגע מאחת מאשר להיראות נוהג בה", כיוון שהיתרון היחיד שלה הוא בהגנה על ההולך רגל בעזרת טמבונים "מתחשבים".

ה-C5. מה אגיד ומה אומר, זה לא מעניין אותי אם היא באמת שווה משהו או לא, אתה באמת רוצה להיראות בתוך האוטו העצוב הזה? אני לא!

הסונטה. אוטו לפולנים "נו מילא". אז יש יונדאי סבבה, העולם שותק ואם תתאמץ אולי תהיה איזו קאיה או משהו מסין שיגיע בקרוב. (שלי אין פרטים עליו כי זה הכי לא מעניין שיש).

פורד מונדיאו. מנסיון אישי: אוטו מדהים, מפנק ומאובזר. מנוע זריז- האוטו מאוד מהיר.

לא משנה כמה יגידו שהתיבת 4 הילוכים שלה עצלה, אל תקשיב להם, היא עושה את המוטל נאמנה, ויותר מכך, לא מביאה את סעיף העצבים למבחן על ידי העברות הילוכין שלא קשורות לכלום.

מערכת מתלים ממוחשבת מדהימה, האוטו הזה פשוט מסרב לנתק מגע מהאספלט.

בטופ גיר בחנו מכוניות מנהלים 2L של חברות המשתתפות בפורמולה1, על המסלול.

מרצדס C הגיעה שנייה, BMW סדרה 3 שלישית, הונדה אקורד [הנוכחית] רביעית, יגואר אחרונה ולפניה הלגונה של רנו. פורד מונדיאו הגיע הראשונה, 2 שניות מהירה יותר מהמרצדס.

בנוסף לעיל: אחלה מתיחת פנים- עדינה ויפה, פשוט הכל במקום. מושלם!

אופנוען

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הביצועים של המנוע החדש של הסיטרואן ביחד עם גיר שמאפשר העברות ידניות מאפשרות לסיטרואן להציג ביצועים ברמה טובה מאוד.

לסיטרואן גם יתרון של ממש למול המונדיאו,בתוצאות מבחני הריסוק (היא מנצחת אותה בכול פרמטר ובפער).

כנאמר מקודם היא הנוחה והמרווחת ביותר בקטגוריה ולזכותה עומד תא מטען שימושי ביותר (דלת חמישית סופר פרקטית). היא נותנת תחושה מאוד יוקרתית מבפנים (למרות שהמנדיאו מאובזרת יותר).

נכון שלנהג חובב הנהיגה המונדיאו מגובשת וטובה יותר. אבל לדעתי השוואה מקיפה של המכוניות, בהתחשב בקטגוריה אליה פונות המכוניות הללו הרי שלדעתי שווה לכם לבצע נסיעת מבחן על הסיטרואן. את ההבדל אתה לא תרגיש בסיבוב, אלא בכול מקום שבו יש אספלט ישראלי למול הגלגלים של האוטו...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה רבה!

ממה שהבנתי, ניתן להוסיף לרשימה את המאזדה 6 2.3 (פרמיום) והVW פאסאט 2.0 קומפורטליין.

ככה שהרשימה ביינתים היא כזאת.

פורד מונדיאו.

סיטרואן C5 RSX.

מאזדה 6 2.3 פרמיום.

VW פאסאט 2.0 קומפורטליין.

ממה שקראתי על המאזדה בYNET, הבנתי שהיא מצוינת ואין לה מתחרות.

על הפאסאט קומפורט לא מצאתי דעות כלל.

האם המאזדה והפאסאט מתחרות בC5 ובמונדאו או שהבחירה בעקבות הצטרפותם לרשימה חד משמעית?

תודה ומצטער על הניג'וס. :)

פורסם

JALAAD אם אתה לוקח את המשפטים של קלארקסון ברצינות אני מציע לך לשנות גישה.

ולמאזדה אין מתחרות? איזה מין בדיחה זאת תגיד?

בנוגע לפאסאט, האם מדובר בדגם האחרון או היוצא?

בכל מקרה כל מכונית תצטיין במשהו אחר השאלה מה אתה מחפש.

פורסם

XENON, מדובר בפאסאט החדשה.

כשאמרתי שלמזדה אין מתחרות הסתמכתי על הכתוב ב YNET, גרסת הפרמיום מציעה הרבה מאוד אבזור ב177K.

תודה מראש.

פורסם

משהו נראה לי מוזר ברשימה שהבאת. קודם כל מה זה משנה הערך הכספי של האוטו (הרי מדובר על רכב חברה). בנוסף לזה, לא נראה לי הגיוני שמצאים לו רכב מקבוצות מס שונות (קב' 4 ו-5). מדובר על קבוצות מס שונות שגורמות לפערים גדולים בעלות החודשית.

פורסם

הוא משלם על האוטו שהוא בוחר.

החברה מביאה לו רשימת מכוניות עם מחירים PER חודש.

ניתן למצוא שם את הגטס GLF , ואפילו את האקורד 2.4 אקסקיוטיב, כמובן שהמחיר בהתאם.

פורסם

אם כך שילך ויקנה את ירחון "אוטו" של החודש בין הפאסאט 2.0 FSI,מאזדה 6 2,0, סובארו B4 2,0 והונדה אקורד 2,0.

לדעתי האישית הסיטרואן C5 והסובארו B4 הם המוכוניות המומלצות בקטגוריה.

פורסם

תודה, הוא יעשה את זה, אבל עדיין, אנחנו מחפשים דעות אובייקטיביות של אנשים ולא של עיתון שאולי מטרתו היא בכלל פרסומית.

אשמח לקבל דעתך על המכוניות שציינתי בהודעה #18.

תודה.

פורסם

לאוהב הנוחות - C5 אם לא אכפת מהעיצוב, 407 אם כן ומוותרים על מרחב גדול מאחור

לאוהב ההגה - עדיין אין תחרות למונדיאו למרות מתיחת הפנים שכיערה אותה, לטעמי. על מאזדה 6 פרמיום לא נהגתי אבל נשמע כמו משהו שווה בדיקה בגזרה זו גם כן, ואולי גם B4

לאוהב הסמל והנוכחות - הפאסאט החדשה נראית טוב מאוד ויוקרתית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קשה לי לתאר מטרות.

אבל בעלי הרכב יהיו אדם מבוגר הדורש נוחות ובטיחות ונער בן 17 הדורש ביצועים ואבזור (פוזה).

פורסם

אני נוהג C5 כבר קרוב ל-3 חודשים.

האוטו שקט מאד במיוחד בשיוט במהירויות גבוהות - אפילו 150 וצפונה, בהאצות שומעים יותר את המנוע. האחיזה שלו מדהימה (גם בלי שבקרת היציבות שלו תופעל - צמיגי 215) והרכות ידועה.

יש לו הרבה טריקים שניתן לתכנת/לבחור, למשל נעילה אוטומטית של הדלתות עם התחלת נסיעה, אפשרות להרמה/אי הרמה אוטומטית של כל ארבעת החלונות ועוד.

ניתן להרים ולהוריד את גובה המכונית כך שקל מאד לעלות איתה על מדרכות גבוהות.

הדלתות שלה כבדות מאד ולא תמיד נוח לפתוח אותן.

הרדיו המקורי שלה סובל מקליטה נחותה יחסית למקלטים יקרים.

הבגז גדול מאד ואם משכיבים את המושבים מאחור בכלל מקבלים משטח העמסה ענקי.

האוטו מניע בנגיעה, קר או חם, ובאופן עקיב מאד (אישית אני רגיש מאד למנוע שלפעמים לא מותנע מיד).

המון תאי איכסון, אף כי חסר תא נורמלי לדיסקים.

החסרון הגדול מבחינתי הוא גיר בעל חיים עצמאיים משלו, מחליט עבורך מתי להוריד הילוך, פיגור גדול בתגובת הטיפטרוניק, נעילות הממיר בהילוכים נמוכים מעניקות תחושה מוזרה למי שאינו רגיל וכדומה.

יש גם פספוסים בבחירת מהירות המזגן, בהרבה מקרים אין תגובה כי להערכתי מחשב הבקרה לא פנוי לקליטת פקודת הפעלה או שינוי, אבל קיימות 8 מהירויות מאוורר.

התאוצות של הרכב לא מדהימות אבל אין תחושה של מחסור בכוח.

הבלמים טובים מאד, חזקים ופרוגרסיביים.

כמו בהרבה מנועים ממוחשבים יש פיגור קל בתגובת המנוע ללחיצה על דוושת הגז אבל זה לא יחודי לה.

אם יש לך שאלה ספציפית, פנה בפרטי ואנסה להתייחס.

יוסי

פורסם
תודה, הוא יעשה את זה, אבל עדיין, אנחנו מחפשים דעות אובייקטיביות של אנשים ולא של עיתון שאולי מטרתו היא בכלל פרסומית.

אתה לא רציני, נכון? עם כל הכבוד, אני משוכנע שחלק גדול מאנשי פורום זה, גם אלו שממליצים על מכונית מסוימת, לא נהגו על שאר המכוניות ובוודאי ובוודאי שאינם אובייקטיביים (מתלים ממוחשבים במונדיאו שלא מאבדים קשר עם הכביש? חווית נהיגה מעולה? מאוד מהיר? ה-C5 - אתה באמת רוצה להיראות בתוך האוטו העצוב הזה? ואלו רק חלק קטנצ'יק מהציטוטים המאוד אובייקטיביים ומדויקים שראיתי בשרשור זה). אתה בכל הרצינות מעדיף את הדעות שלהם (שאין לי דבר נגדן - זכותם להגיד את דעתם) על פני דעה של מגזין רכב שנהג על מכוניות אחת ליד השניה ובחן אותן בכל הסעיפים, לאחר שמרבית בוחניו נהגו כבר על כל המתחרות בקטגוריה לא פעם ולא פעמיים? אני מבין שאהרנוביץ הגיע גם אליך... אם כך, אני מציע שתקרא את הכתבות הרלוונטיות ותחליט בעצמך (ואתה מוזמן גם למצוא לי סיבה, מלבד אהרנוביץ, שגורמת לך לחשוב שמטרת העיתון היא פרסומית).

רוני, חבר מערכת אוטו

נ.ב - אם תרצה את חוות דעתי (המקצועית או הפרסומית, תחליט אתה :-P ) בנוגע למכוניות, שלח לי ה"פ. בינתיים אני אשאיר את הבמה לכל החבר'ה האובייקטיביים (ולא שאין כאן מספר תשובות טובות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...