Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי A112 אבארט - עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Shay.

You have bought yourself a great car that provides wonderfull fun ride.

Although most of us are not millionairs but modest classic car fans, money should not be the only criteria!!!

As for the A112 Abarth being a classic or not, the question is irrelevant what matters is what you feel. and just for the record: its a matteer of time till it will be desired classic.

Have Fun - Dani Berger

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Shay.

and just for the record: its a matteer of time till it will be desired classic.

Have Fun - Dani Berger

לכבוד

דני ברגר

עליי לומר

the time has come

אכן לחלקן לא באופן רשמי-אך קיימת מודעות רבה לספורטיביות(הקטנות)של שנות ה70'

וכן ה-80'.

בביקור באיטליה פגשתי גברת, בעלת אונו טורבו שחורה בציר 87'-(ואתם יודעים את הסנטימנט שלי לאוטו הזה).

שאלתיה בנעימות האם היא מוצעת למכירה- תשובתה היתה נחרצת:

"אתה רוצה שבעלי יהרוג אותי?" -או הגברת(המבוגרת מאוד) עם הגולף GTI MK1, בציר 76'

שאמרה לי שהרכב עובר אצלם בירושה :shock: ...

למי שלא יודע-באיטליה למשל-יש ימים מסודרים בהן מותר לרכב בן XX שנים לנוע.

גם החבורה בנורבורגרינג-אסור להזכיר לידם את המילה למכירה, להזכירכם היו שם אגדות מוטוריות-אותן פרטתי בעבר. תתעוררו מי שלא ימצא עכשיו!!!! ספורטיבית קטנה-בעוד 10 שנים הן יכחדו-ואלה שינצלו-הן בדיוק אלה שירכשו היום- כוונתי כאן בישראל.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

Hi ilan,

I have no intention to set a criteria for classic car, I love the Abarth with no ifs and buts therefore for me me its the ultimate classic no matter if it is classified as classic or not. I saw a thread in this forum discussing if Austin Marina is a classic.if one day there will be only two marina's left in the world for sure it will be a collectors item and therefor a classic, on the other hand if someone gave his first kiss at the drive-in in the back sit of a Marina and as result he adores the cars let it be it!

I was happy to see that Susita Kubia is now a collectors item , I live in Czech Republic and the same happens here Skoda's from the 70th are starting to be collectors item too but you will not see them in Bonhams Auction in the next fifty years does it mean that they are not classics? no way .

In other words I think we agree !

Shabat Shalom

פורסם
תודה על כל התגובות

עצות לגבי חיפוש מידע טכני/ספרי טיפולים? באתר של HAYNES לא מצאתי דבר.

שלום !!

תתיקשר ביום ריאשון(טל' בפרופיל)יתכן שנישארו לי כמה חלפים ל"אבארט".ולשאר הפיאטים

ספרות מיקצועית וחלפים.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אהלן שי.בהמשך לשיחתנו קבל רשימת אתרים מהעולם הכוללים מאגר חלקים ותמונות לA112 ABART

בקרוב אני אצרף רשימה של חלקים שיש ברשותי עם תמונות,וכן אתרים נוספים..

בהצלחה ותיהיה בקשר,יוני.:wink:

http://www.autoricambisassi.com/home.htm

http://www.autostoria.fr/web/yvvdbqsh_177-201_boutique_6.html

http://www.bielstein.com/LANCIA/Beta/bet18accessori/bet18accessori.html

http://www.a112clubitalia.it/

פורסם

אהלן יוני

לא הכרתי את האתרים ששלחת, מלבד הראשון.

משום מה לא הופיעו בדפים הראשונים בחיפושים ב GOOGLE.

חיפשתי בדיוק אתרים שכאלו - פחות פולקלור וגלריות (גם זה נחמד, אבל יש אתרים שזה כל מה שיש בהם) ויותר פורומים וסיוע תכלס.

עכשיו נשאר ללמוד איטלקית...

אני בחיפה אחה"צ, אם אתה פנוי אשמח לראות את היפייפיות שלך ב 'LIVE', אתקשר מאוחר יותר.

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום

היום קיבלתי את טפסי חידוש הרשיון שהזמנתי לפני החגים.

על פי עצת רובכם הכוונה היא לבצע טסט והעברת בעלות.

בשום מקום ברשיון לא ראיתי התייחסות לבדיקת מעבדה.

היכן, אם בכלל, מופיעה הערה בנושא?

בהעדר הערה, האם אני פשוט ניגש לטסט עם אישור בלמים בלבד?

תודה

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אהלן שי.קודם כל בשורה משמחת מאד.אני מקווה שתעביר בעלות כמה שיותר מהר,ותוכל להיות שקט.לגבי בדיקת המעבדה,באמת תמוה.אני מציע לחכות לתגובות כאן בפורום.אולי ישנו מישהו שעבר תהליך דומה ומכיר את הפרוצדורה.

ביררתי לך לגבי חלקים לזאבה הקטנה.כמו שכבר סיפרתי לך כשנפגשנו יש באותה חנות לחלקי רכב,חלקים ל ABARTH.אתמול חזרתי לשם,כדי לברר מה בדיוק יש לו.הוא אמר שיש לו את כל החלקים המצריכים אובראול דוגמת בוכנות אטמים וכו'.אולי כדאי לדבר איתו,ולרכוש ממנו חלקים אלו,על כל צרה שלא תבוא.זה לבטח יהיה יותר זול מלהזמין או לקנות בחו"ל.לגבי הנושא שדיברנו,אני עדיין עובד על זה,אך נראה לי שאם לא תיהיה ברירה אני מגיע עם הנסיכה יום שבת לת"א ואם תיהיה בבית אולי אקפוץ לביקור.מה אתה אומר?:wink:

לילה טוב יוני.

פורסם

אם לא כתובת לך "בדיקת מעבדה" אז (כמו עם האלפא בזמנו) זכית באור מן ההפקר, תשמח מאוד מאוד ולך לטסט במהרה עם אישור בלמים ממוסך מורשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי לשלב החלפת הצמיגים.

במקור ועל פי רשיון הרכב האבארט נעלה צמיגי 135R13.

במונחים מודרניים - צרים וגבוהים מאוד.

כוונתי היא להחליף צמיגים לאותה המידה, משיקולי שמירה על המקוריות וציות להוראות החוק כאחד.

דעתכם?

המלצותיכם למקום רכישה? זו לא מידה סטנדרטית במונחים מודרניים.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שלום לכולם קראתי את כל מה שנאמר בתגובות על האברט והשאלה שלי היא כזאת

איפה אפשר לקנות מנוע של אברט + גיר

פורסם

אני רוצה להרכיב את המנוע והגיר על אוטוביאנקי מודל 84 רגילה

יפיפיה אם סאן רוף אורגינל אוטו שמור שמור הכל אורגינאל באוטו וגם הוא נוסע דיי טוב ואפילו מהר

כל מי שרואה אותו חושב שזה אברט

ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו ולכן אני רוצה מנוע וגיר של אברט

• תוכן חדש...