Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי A112 אבארט - עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן

הטיפול שקיבלת אז , כשזה חזר , אם שמרת את המרשם תוכל למכור אותו לחמצן .

תוכל גם לדרוש סכום גבוה יותר כי זה מוכח כטיפול טוב....(?):grin:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

רן-שיהיה לך תבין..חמצן ברוך הבא,אם אתה בעלים גאה של A112 אז ברוך הבא!אני חושב שכולם כאן ישמחו לראות תמונות של הבובה שלך כולל אותי ואת שי פותח השרשור.אני מחזיק שתיים 83,86 ושי מחזיק אחת,כאמור אבארט שנשתמרה בצורה מעולה.אתה מוזמן לפנות בפרטי,אנחנו מבשלים כרגע משהו,ואולי ניתן לעזור לך..

שבוע טוב בנתיים:-)

פורסם

לא הבנתם אותי להיפך אני מקואלציה של האברט.........

חזרו החלומות הגדולים, שהורסים רכבים תמימים תיזכורת NSU. ניפוחים, שטח, מה ניראה לכם שאני עושה פה פילטיס?...........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האם החלטת לשפץ ?

במידה ולא, אנא תתקשר לטפלפון: 2775076 - 052

המטרה כעת - טסט.

מנסה לנצל את העובדה ש'ניצלתי' מאימת בדיקת המעבדה ולסיים את הפרשה במסגרת הרשיון הנוכחי - עוד כארבעה חודשים.

תכלס, אין כמעט מה לעשות - החלפת משאבת מים, החלפת צמיגים, בדיקת בלמים וכנראה ניקוי וכיוון קרבורטור, כל זה נכון לעכשיו.

שיפוץ לא מאוד נדרש כרגע, סה"כ, מלבד חוסרים קוסמטיים קלים ומעט נק' חלודה - האוטו נראה סביר.

מצרף מספר תמונות להתרשמותכם.

שי

gHPIM1109.JPG

HPIM1111.JPG

HPIM1112.JPG

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שי

1. ההגה לא של אבארט :shock:

2. האבארט הזו ניראת "טיפל'ה" ... :mm_nah:

3. לדעתי מהתרשמות ראשונית של התמונות-

זו דורשת השקעה יסודית במיוחד.וזו בלשון המעטה.

4. בהצלחה.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לטורבו-הרכב בתמונות אינו הרכב שנמצא כרגע בשיפוץ.אלה תמונות של רכב שבמצא זרוק לא מזמן באחד המושבים במרכז ופורסם בשרשור-עניתקות בדרכים ובחצרות,לא מזמן,וישנה תהייה לגביו האם הוא אבארט,או סתם מתחזה.פרטים ימסרו כאן בהמשך..וחברה תתעוררו A112 בדרכים?אנחנו נשמח לדעת!

בקרוב המועדון:-P

g_017.jpg

yours_george.jpg

yours_pasqlat.jpg

bild3.jpg

a112_82_r.jpg

g_002.jpg

פורסם
שי

1. ההגה לא של אבארט :shock:

2. האבארט הזו ניראת "טיפל'ה" ... :mm_nah:

3. לדעתי מהתרשמות ראשונית של התמונות-

זו דורשת השקעה יסודית במיוחד.וזו בלשון המעטה.

4. בהצלחה.

עליתם עלי מהר מאוד...

התמונות, כפי שיוני ציין, הן לא של האבארט שלי (איזה מזל!) אלא של A112 שנמצאה ע"י ג'ורג' באחד המושבים במרכז.

לא רק שמצבה נורא, רקובה כמו שכנראה רק אוטו איטלקי מוזנח משנות ה 80 יכול להיות, אלא לדעתי זו לא אבארט.

צדק אילן שזה לא הגה אבארט, בנוסף מכסה פילטר האויר ומכסה השסתומים חסרים את העיצוב והכיתוב האופייני, אין את שלישיית המחוונים במרכז (לא ברור אם נתלשו או שמעולם לא היו), צינור הפליטה מסתיים בצד שמאל ולא ימין ועוד.

הסימנים היחידים שמעידים על היותה אבארט הם מד הסל"ד ומכסה המנוע, ושניהם עשויים להיות תוספות מאוחרות.

לא הצלחתי לבדוק האם יש הילוך חמישי, מה שהיה עשוי להסיר את הספק סופית.

תמונת האבארט שלי מצורפת לפתיחת השרשור.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

oxygene\חמצן.תודה על התמונות!:-D אכן בובה יפה יש לך שם,עד כמה שניתן להבחין בתמונות הקטנות. בכל אופן שוב ברוך הבא.אתה מצתרף כאן אלי{גוניור83,86} ואל שי{אבארט84}ורועי צוקמן{ג'וניור 83}שגולשים כאן בפורום,ונמצאים בקשר,ועוזרים אחד לשני במידת הצורך.לשאלתך האם ניתן להשיג מנוע וגיר של אבארט.אכן ניתן-השאלה היא האם עומד לרשותך התקציב המתאים,ועד כמה אתה משוגע לנושא..

A112-1.JPG

yon1.jpg

P1.jpg

פורסם

אני מאוד משוגע לנושא ולמחיר הכל בפרופורציה כמובן

אם יש למישהו את מה שאני מחפס אז שיגיד מחיר או שיתן לי מספר טלפון

חוץ מיזה אני גם מחפס דשבורד לביאנקי שלי כי שלי ממש מפוצץ ושבור

וכמובן לוח שעונים של אברט עם מד סל'ד

תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור לי

• תוכן חדש...