Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hybrid Ovation 6

הסיבה שנתנו לך לינק ל HYBRID6 היא בגלל שזה מחיר ממש מדהים בשבילו (דגם יוצא), ואם זה עדיין אקטואלי ממש שווה לקחת את זה, לא אמור להיות הבדל משמעותי שבגללו שווה להשקיע עוד 600-700 שקל על ה Ovation לפי מיטב ידיעתי. בכל אופן, אם אתה עושה התקנה אצל מתקין שעובד עם מורל אז תבדוק איתו קודם, אולי הוא מקבל מחיר טוב ולא יקח לך כסף יותר ממה שעולה לו בגלל שאתה מתקין אצלו.

תיקח את ה HYBRID6 ואת ההפרש של ה OVATION תשים על איטום הדלתות, תקבל מידבאס מצויין איתו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם אתה מביא 2 סטים נגיד של קומפוננט רציני

אני חושב שתוכל גם להשים אותם על מונובלוק חמוד

זה נראה לי יותר טוב מימגבר 4 ערוצים

תתקנו אותי עם אני טועה!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

מעניין

לחבר שלי היה בגולף

2 סטים של מורל היבריד אובשן

ואחד אינטגרה אובשן

ו4 וופרים 8 אינץ נראה לי של מורל

וכול זה על מונובלוק של קדנס Z7000

מי שמכיר גולף GTI שהיתה בתערוכה שנה שעברה בגני התערוכה (סאונד בלאסטר)

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

מונו-אחד, כלומר יש רק יציאה של ערוץ אחד, אין אפילו סטריאו.

מה שגם לרוב המגברים האלה הם קלאס D שמוגבל בתחום התדרים שלו רק לתדרים נמוכים וגם שם הוא מעוות יותר מ קלאס AB.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...