Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת סט קומפוננט , ההיבריד אכן מצוין , תנסה לשמוע גם סטים של פוקל שהם גם טובים אבל בסגנון אחר , כמו גם סטים של ריינבו שנכנסים לך לתקציב ,אני אישית לא מכיר אותם מספיק אבל יש כאלו שממליצים ושווה לבדוק אותם.

לגבי הגברה להיבריד - תשתדל להעניק להם לא פחות מ 75 וואטים אמיתייים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, מה ההבדל בין המורל הייבריד והאלייט (יש לסדרה קומפוננט 2WAY?), ואיפה אני יכול להשיג אותו במידות שלי (6.5) ובאיזו עלות?

פורסם

האלייט סדרה גבוהה יותר מההייבירד.

יש אלייט 2WAY.

כל חנות שמחזיקה את ה3 חלקים, יכולה להזמין לך את ה2 חלקים אם אין לה במלאי.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
האלייט סדרה גבוהה יותר מההייבירד.

יש אלייט 2WAY.

כל חנות שמחזיקה את ה3 חלקים, יכולה להזמין לך את ה2 חלקים אם אין לה במלאי.

כן אני יודע שהוא סדרה גבוהה יותר אבל האם הוא גם נשמע בכלליות יותר טוב לפי דעתכם?

וכמה יעלה סט 2 WAY?

פורסם
תגיד לי, יצא לך פעם בכלל לשמוע הייבריד??

כי נראה לי שלא, ואם כן אז נראה לי שמישהו בילבל אותך עם דוטק או פולס או משהו אחר.

כן, יצא לי לשמוע...!!

ולא, לא בילבלו אותי עם דוטק(גרועים לדעתי) או פולס (בכלל מעפנים!!).

שמעתי את ההייבריד והם לא שווים את המחיר שלהם.!!

ה-K פי 2 יותר איכותיים ושלא נדבר על הפוקל!! וגם הרוקפורד איכותיים ביותר..

לפני שאתה נתקע על המורל תשמע דברים אחרים!!!

נ.ב.

שמעתי את ההייבריד על הגברה טובה מאוד והם היו על הפנים!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אם הם היו על הפנים כנראה שמשהו לא היה מותקן כמו שצריך ברכב או שמשהו לא היה מכוון כמו שצריך.

אתה יכול להגיד , וזה לגיטימי , שאתה לא אוהב את הצליל של ההיבריד , אבל להגיד שזה רמקול שהוא "על הפנים" זה רחוק מהמציאות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
כן, יצא לי לשמוע...!!

ולא, לא בילבלו אותי עם דוטק(גרועים לדעתי) או פולס (בכלל מעפנים!!).

שמעתי את ההייבריד והם לא שווים את המחיר שלהם.!!

ה-K פי 2 יותר איכותיים ושלא נדבר על הפוקל!! וגם הרוקפורד איכותיים ביותר..

לפני שאתה נתקע על המורל תשמע דברים אחרים!!!

נ.ב.

שמעתי את ההייבריד על הגברה טובה מאוד והם היו על הפנים!!!

תנסה לומר את זה בפורומים מקצועיים בחו"ל (שם מכבדים את מורל הרבה יותר מאשר פה, בגלל התמכור שדומה לתמכור של פוקל קיקר או רוקפורד בארץ) ותראה מה יגידו לך.

אין לי הרבה יותר מה לומר לך, או שאתה מושפע ממתקינים, או שאתה חושב שתוצרת חוץ זה טוב יותר, או שזה המחיר שמשחק תפקיד, או שאתה סתם אוהב לשים מליון וחמש סימני קריאה בסוף כל משפט (אולי לא קשור אבל ממש מעצבן!)

בסופו של יום אתה בין האנשים היחידים בעולם שטוענים שהייבריד "על הפנים", כמו שעופר אמר, ההיבריד לא מתאים לכולם, יש ציוויון סאונד אופיני שלא תואם לכל המאזינים. אבל יש הרבה מרחק בין זה לבין מה שאתה טוען...

לילה טוב ושלום על ישראל :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני גם בבחירה על קומפוננט. אני קורא וקורא ו לא מוצא דעות שונות אם ליקרוא בכל הפורום אז רואים רק מורל, נו באמת אנשים די כבר זה לא רציני להמליץ לכולם על מורל. תקציב 1000 שקל מורל דוטק, תקציב 2000 שקל מורל היברייד, תקציב 3000 מורל אלייט. מה עושים כולם קונים מורל, עוזרים ל מדינה שלנו?

אני כבר חודש מתלבט בין הרמקולים מורל-פוקל, פוקל-מורל!:?

פורסם

אולי יש משהו בדברים של עופר.. אבל שמעתי את הסט הזה על התקנה טובה וגם מכוונת...

ות'אמת לא אהבתי בכלל וגם מי שהיה איתי לא אהב בכלל .. ואני לא היחיד .

במקביל שמעתי את הקיקר והם לדעתי היו בכמה רמות מעליהם..

בכל אופן לפותח הת'רד זו החלטה שלך ..לדעתי לך תשמע כמה סגנונות של קומפוננטים ואז תחליט.

כי כמו שאמרו פה המורל לא מתאים לכל אחד וגם ככה לגבי הקיקר בהתאם

בכל אופן חג שמח ובהצלחה!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

טוב, הלכתי ושמעתי כמה דברים, דוטק, פוקל (לא זוכר את הסדרה) וJL.

הדוטק היה סבבה אבל חסרו לי כמה דברים שהמתקין אמר שההיבריד משלים ככה שכנראה אני אלך בסוף על ההיבריד!

בהתאם לכך השאלה שלי זה איפה אני יכול להשיג במחיר טוב כאלה (ובמקום טוב עם אחריות)?

• תוכן חדש...