Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להשקיע על רדיו דיסק MP3 כמובן חשבתי על זה

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=40199

למי שיש הצעות או משהו בבקשה שיציע

תודה מראש

אלון.

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

לא אחי...

אין לי בעיה ליד שניה..

פורסם

אם כך-סידרה 7 של פיוניר פרמייר מוצלחת ביותר ממליץ לך לחפש מיד שניה 7600,7700,7750 ,760,740. בשאיפה למחיר כמה שיותר זול בגבולות כשהרף הוא 900 שקלים.בנוסף על כך איזה אלמנטים יש ברשותך+באיזה מגברים מדובר לצורך העניין?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני עובד עם ה740[הבאתי ב700 מיד שניה ] הדילי היה קצת מעצבן ביומיים הראשונים אבל אני חייב לציין שכרגע הכל העניין מתגמד לעומת התמורה שהמכשיר הזה נותן.ואפשר לחיות עם הדיליי הזה בלי בעיה ,פשוט מכשיר מעולה מכל ההיבטים.כמו יתר יחידות הראש בסידרה 7 פרמייר ...

פורסם

אבל תראו לJVC יש גם 3 יציאות למגבר שזה גם טוב...שלט יש לו הכל... לפיוניר של 1000 שקל יש יציאה אחד או שתיים וזה לא מספיק..??הציעו לי פיוניר יד שניה פיוניר 740 של פיוניר ב 900 שקל מה אתם אומרים?

פורסם

כמו שכבר אמרתי מכשיר מעולה הדיליי קצת מעצבן בהתחלה אבל בקטנה זה מתגמד לעומת התמורה שהמכשיר נותן. 900 שח זה מחיר יפה אבל יש מצב למחיר יותר הוגן וראלי [איזור ה800] נסה להביא את שלך ב800.

פורסם

מנסיון של שתי המותגים המדוברים הJVC ממהר יותר בין דיסקים הפרא אאוט ברוב ההשוואות בין הסדרות הJVC מפלץ...

אני הייתי הולך על ה JVC...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...