Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BA323, לבוא עם מזלג להראות לך איך ברזל בהחלט שורט זכוכית? וגם סכין יפני בשימוש לא נכון ישרוט זכוכית.

(אתה בטח מכיר "חותך זכוכית", שעשוי ברזל רגיל וחד, המהודרים יותר עשויים יהלום עם שימון אוטומטי בידית החותך)

הגלגלת הקטנה זה לא ברזל רגיל זה יהלום ביגלל זה זה חותך את הזכוכית.

אולי יש איזה סוג של ברזל חזק/מחוזק שיכול לחדור לזכוכית ולשרוט אותה.

בטח ובטח שסכין יפנית לא תצליח לחדור לזכוכית.

הסרתי לא פעם ולא פעמיים מדבקות בשיטה של הסכין יפנית/מגרד צבע ואציטון ועד עכשיו לא גרמתי לשום נזק.

נגיד וחוששים מלפגוע בשמשה אז תופסים את הלהב בזווית חדה כמו סכין גילוח של פעם שהיו מתגלחים (בזווית כזאת)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי, אני מאמין שזה יוכל לעזור

קח פן ותחמם את המדבקה (תרחיק את הפן מהשמשה כדי לא לפגוע בה ותעשה זאת בצורות מעגליות) למשך כ-דקה ואז תקח שפכטל קטן ובזהירות תוריד אותה ובזהירות שוב!

אם נשאר שאריות מהדבקה תקח מים חמים וספוג ותנסה להסיר את השאר ואם עדיין לא ירד תנסה להוריד עם צמר גפן ספוג באציטון

בהצלחה:wink:

פורסם

ארז התמונה הזאת שהבאת זה בדיוק למה שאני מתכוון ל"מגרד צבע".

זה מכשיר רב שימושי לגירוד.

יש לו להב כמו של סכין יפנית, רק שעם המכשיר הזה זה הרבה יותר נוח לעבוד ויותר קל.

בסוף השרשור הזה יהפוך ל"פרוייקט הסרת מדבקות" :)

פורסם

אני יודע, עבדתי איתו רבות. כנ"ל עם חותך זכוכית (בשני הסוגים).

בקיצור, לפותח השרשור: עבודה עדינה, אתה חייב להקפיד. שים מגבת או סמרטוט נגד נזילות של החומר בו תשתמש (אציטון, נפט, דלק סילוני), והרבה סבלנות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני יודע, עבדתי איתו רבות. כנ"ל עם חותך זכוכית (בשני הסוגים).

בקיצור, לפותח השרשור: עבודה עדינה, אתה חייב להקפיד. שים מגבת או סמרטוט נגד נזילות של החומר בו תשתמש (אציטון, נפט, דלק סילוני), והרבה סבלנות.

דלק סילוני :lol:

מסכים ומחזק, זה לא משהו קשה ומסובך כולה לגרד מדבקה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובות לקחתי לצומת לבי את כל הערות והארות :]

נשיג את ה"שפכטל" המדובר ולעבודה :]

פורסם

אנשים

בלי סכינים בלי בטיח זה לא מומלץ יכול להיות סריטות ולא כדי

השיטה הכי טובה אני אישית עשיתי אצלי פן לשער לשבת על המדבה על החום 3 4 דקות ולקלף.

בהצלחה

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

לכל הספקנים, תשאלו זגג לגבי השימוש בסקרייפר ותראו מה הוא יגיד לכם. חוץ מזה שאני מדבר מניסיון, הורדתי בערך 8 מדבקות מהאוטו בלי שום סריטה - כמובן עם שימוש לא נכון בקיצניות (מאוד קשה לפשל עם הכלי הזה) יהיה אפשר לשרוט קלות את הזכוכית.

פורסם

עדכון : השתמשתי עם הסקרייפר המדובר והוא הוריד את המדבקות ללא שום בעיה! ולא שרט גם את הסכוכית.

השאריות דבק לעומת זאת לא ירדו עם מים חמים (לא ניסיתי אציטון/דלק עדין)

למרות שלא נשארו ממש שאריות דבק ממש קצת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קניתי רכב מחברה הורדתי את המדבקות ונשאר סימנים איך אני מוריד אות זה?

ניסיתי עם אלכוהול לא ירד ניסיתי עם חומץ מעורבב במים וגם לא ירד.

למישהו יש עצה אני מפחד לפגוע בצבא של הרכב .

פורסם

קודם כל, במידה ומדובר ב"סימני שיזוף" כמו שאמר קודמי, אכן אין מה לעשות.

במידה ומדובר בשאריות דבק, הייתי מנסה תחילה עם קצת נפט. לא כדאי להשתמש ישר בחומרים חזקים כגון טינר...

• תוכן חדש...