Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהבוס שלך השלים עם העבודה ש"אתה כל הזמן גולש" ואפילו מתחיל להתעניין "באתר הכחול הזה".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכפתור שמתחת ל-nickname תמיד בצבע ירוק אצלך.

כשיש לך 10K הודעות ואתה רשום רק שנה בפורום.

כשאתה רושם K במקום אלף\אלפים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאתה ותיק בפורום ועדיין שולח הודעות פה ושם..

ושכמובן שאתה מחליף את הכל ברכב לבד למרות שאתה:טכנאי מחשבים\שוטר\סנדלר\טבח (מחק את המיותר).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

1.כשאתה הולך למפגש בסופרלנד :)

2. כשאתה עדין חושב על סיבת העזיבה של שמר למרות שכבר עברה שנה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שמישהו מפרסם מודעה עם ... ואתה כל 3 דקות לוחץ F5 לראות מתי זה יפוך ל "***אין דבר כזה '...' הנך מוזמן לעיין ב http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9&postcount=11***"

שמישהו מתלונן כי ברכב שלו משהו התחיל לקרקש\לרטוט\לזמזם\להבהב\לעשן\להתפרק\לאתחל את עצמו וכו' ואתה מנסה לנחש על איזה מקום רפי לין ימליץ...

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
כשיש אצלך בחורה במיטה, אבל אתה מעדיף לכתוב בפורום. :shock:

זה כבר לא התמכרות לקארז. זה צריך להיות בשרשור "אתה יודע שאתה לא בקטע של בנות כש..."

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

1. כשאני קם בבוקר, אוכל, מפעיל את המחשב והאתר הראשון שאני נכנס אליו הוא "קראספורום".

2. בערב לפני שאני הולך לישון אני בודק מה יש בפורום ואז הולך לישון.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כשאתה ממלא אוויר בצמיגים וחושב ברצינות לצלם את זה ולעלות לפורום: "פרוייקט מילוי אוויר בצמיגים באיביזה..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כשאתה ממלא אוויר בצמיגים וחושב ברצינות לצלם את זה ולעלות לפורום: "פרוייקט מילוי אוויר בצמיגים באיביזה..."

עידן

אשכרה אתה צודק.

אתמול הייתה תאונה בב"ש ואשכרה רציתי לצלם ולהעלות לפורום.

אנחנו פשוט מכורים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כשכל אחד מודה שהוא מכור לפורום.

כשאתה מתלונן על רמת הפורום ("ילדים תחזרו ללמוד כבר" , "איפה הותיקים", "אתם הורסים את הפורום, אין חשק להגיב כאן יותר" וכו') ועדיין כותב כאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...