Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות רכב מסוג סבארו טנדר ..... שחביב ביותר על חברנו בדרום ( בדואים ) ולכן אני חושש

אים לקנות או לא :???:

ולשאלתי:

למשהוא יש רעיון יצרתי ואלגנטי שיכול למנוע גנבה סטנדרטית של רכב מסוג זה,

הכוונה שלי היא לרעיון כמו חיבור מפסק דו מצבי ( on/off ) למשאבת הדלק ,במקום מוסתר בתא הנהג ,ולנתק לה את הזרם בזמן שהרכב בחניה .

וחברה בבקשה בלי רעיונות מצחיקים כמו לקשור את הרכב בשרשרת לעמוד או להוציא את האוויר מהגלגלים :-x

בתודה לכול המומחים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרעיון בכיוון הנכון - אבל יכול להיות שעדיף ברז דלק במקום נסתר.

סוויצ'ים במשאבת דלק ניתן לעקוף (לחבר פלוס קבוע ישירות למשאבה), ברז דלק קצת יותר קשה (הגנבים לא מסתובבים עם צינוריות דלק..)

בכל מקרה - שים לב שמנעול הגה או מנעול הילוכים הוא מיותר - מנסרים את ההגה או ידית ההילוכים תוך 10 שניות, ונפטרים מהמטרד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סנדל לגלגל זה הפיתרון.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
שלום לכולם.

ברצוני לקנות רכב מסוג סבארו טנדר ..... שחביב ביותר על חברנו בדרום ( בדואים ) ולכן אני חושש

אים לקנות או לא :???:

ולשאלתי:

למשהוא יש רעיון יצרתי ואלגנטי שיכול למנוע גנבה סטנדרטית של רכב מסוג זה,

הכוונה שלי היא לרעיון כמו חיבור מפסק דו מצבי ( on/off ) למשאבת הדלק ,במקום מוסתר בתא הנהג ,ולנתק לה את הזרם בזמן שהרכב בחניה .

וחברה בבקשה בלי רעיונות מצחיקים כמו לקשור את הרכב בשרשרת לעמוד או להוציא את האוויר מהגלגלים :-x

בתודה לכול המומחים

קויל נשלף, סוויץ' סודי, ניתוק המנעולים המכאניים בדלתות (ניתוק שטאנגה בתוך הדלת) וחיבור לנעילה מרכזית חשמלית, אזעקה עם גלאי נפח וניתוק הצתה (קוברה) + נעילת מכסה מנוע, חיבור ביפר וכד'...

הכל תלוי בתקציב ועד כמה אתה מוכן ללכת רחוק בשביל זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכי פשוט זה לקחת את המצבר הביתה בסוף היום.

תתקין אזעקת ביפר טובה ונעילת מכסה מנוע.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תודה לעונים...

בקשתי בלי רעיונות מצחיקים - לקחת תמצבר, לסנדל את הרכב.......:x

הרעיון הוא למנוע את הגנבה של הרכב לא על ידי הזעקה או קודן, גנבי הרכב מספיק מיומנים

באיך לפרוץ הגנות כאלה במהירות .

החוכמה היא ליגרום לגנב להתיאש מלנסות לגנוב את הרכב ע"י יצרת מערכת פשוטה זולה ומקורית,

יכולה להיות חשמלית או מכנית.

תחשבו על זה..............:-)

פורסם

יקח מצבר, מה יעזור לו? אפשר להניע בדחיפה אם זה גיר רגיל, וגם אם הם יגלו שאין מצבר הם יסגרו הכל ויום אחרי זה יבואו עם מצבר.

אבא של ידידה שלי מוסכניק, הוא עשה לה מפסק מוחבא שאם לא לוחצים עליו אי אפשר להניע, ואכן ניסו לגנוב, אבל הסתבכו עם כל החוטים. וגם לא מצאו את המתג

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שחביב ביותר על חברנו

כמו לקשור את הרכב בשרשרת לעמוד:-x

יש לי חבר שהיה לו פורד טרנזיט בנזין שהיה גם מבוקש במסגרת פרנסה מס' 1 של ידידנו האהובים האוהבים את מכוניותנו ונפשותינו, והוא קשר אותה לעמוד עם שרשרת טובה, ויותר מ-5 פעמים ניסו לגנוב אותה ללא הצלחה!!
פורסם

חבל שאתה מזלזל במנעולים השונים,אומנם מבחינה פיסית הם לא שווים משהו,כמו שנאמר כאן כבר 10

שניות ועוקפים אותם,אבל תחשוב שבא גנב רואה מנעול הגה או מנעול אחר יש סיכוי טוב שהוא פשוט

יחפש רכב אחר עם פחות עבודה בשבילו,למה לו להתחיל לנסר אם 2 מטר ליד יש רכב ללא מנעול הגה

או מנעול אחר?

אבל אם הגנב נעול על הרכב שלך זה כבר משהו אחר.

פורסם

העניין הוא באמת כמו שאתה אומר, שהחשש שלו הוא שירצו לקחת דווקא את הסובארו טנדר. והוא רוצה דבר שקל להפעיל אותו, ויבזבז לגנב הרבה זמן למצוא. כמו למשל עד שהוא מגיע למסקנה לחפש ברז דלק, ועד שימצא, וודאי שיקח הרבה יותר מ-10 שניות.

פורסם

כל רכב ניתן לגנוב והגניבה האולטימטיבית היא באמצעות מנוף או רכב גרירה. כל אמצעי שתתקין רק מעכב את הגניבה, לא יותר. בעיקרון, כל נעילה חשמלית ניתנת לעקיפה. נעילה מיכנית תאריך את זמן הגניבה. סנדל על הגלגל זה רציני, לא מצחיק. בחו"ל זה נמכר כאביזר רכב. נעילה על צנרת הדלק היא טובה, כי אף אחד לא בא עם צנרת וחיבורים על מנת לבצע עקיפת חסימה בצנרת הדלק. ניתן להסתיר את הנעילה בתוך השילדה, הבעיה היא איך אתה תשלוט על הברז וכאן צריך הרבה דמיון מיכני. אני חושב על כבל "באודן", מהסוג שמפעיל את מערכת האוורור באוטו. ניתן להסתיר בקלות כבל כזה שיפעיל מרחוק ברז כדורי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

קודם כל תדברו בשקט ,האויב מאזין ....

אני מתכוון תדברו בכלליות בלי לרדת לפרטים .

בכל מקרה אם ננעלו על הרכב שלך אז יבאו פעם הבאה עם גרר ,לכן בבית כדי גם לקשור בשרשרת .

ולא זה לא מצחיק בקיבוץ שלי זה הציל כמה מכוניות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בשבוע שעבר ניסו לגנוב את ה- 205 שלי.

הגעתי לרכב בבוקר וראיתי שמכסה המנוע פתוח מעט,והדלתות לא נעולות.

במבט ראשון הכל היה שלם ותקין,לא גנבו רדיו דיסק ,רמקולים או טלפון.

במבט יותר מעמיק מתחת למכסה המנוע גיליתי שחתכו את הסירנה של האזעקה פירקו אותה מהתושבת שלה וזרקו אותה לשדה קרוב.

לשמחתי הרכב היה נעול עם מנעול הגה פשוט ( שנועד להרתעה בלבד ),והדובדבן שבקצפת

מנעול מכני לדושת הברקס שקניתי לפני שלוש שנים מערוץ הקניות.

אין ספק שהוא החזיר את ההשקעה במיוחד שלא היה לי ביטוח מקיף.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני לא מבין ביקשת אטמצעי מיגון שעובדים נכון???

הסנדל ימנע לך את הגניבה מה שכם ירעיש מאוד עם מישהו יבוא עם רכב גרירה הוא יעשה המון רעש

ואני לא מכיר הרבה גנבים שיבואי לגנוב אוטו עם דיסק שעושה הרבה רעש

אבל מה שכן ברנר יכול בכייף לחתוך את הסנדל אבל שוב זה הרעיון הכי עמיד שיש לי כרגע.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...