Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אלפה סוד 73

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך FITCH אני אנסה כבר מחר על הבוקר . ובקשר לשאלה שלך רן אני לא יודעה עד כמה אתה ראוהב את המכוניות האלה אבל מה שקשור לגבי אני היתאהבתי באוטו הזה בכיתה יא' ומה שלא יקרה בעולם הזה בסופו של הדבר אני אקבל את האוטו היפה והמקסים הזה ובנתיים כל עוד אני מחפס אני נוסעה ברכב פשות אך לא פחות טוב מכל רכב אחר ונהנה מהצליל המשגעה של המערכת ומהמחשבות שמוקדם או מאוחר אני אקבל את הסוד (BIG T---- TAL)

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אז אתה ממש מורעל...או שגם אתה מרים שרשורים לשמיים

ותעלם אחרי יומיים?

אם אתה ממש רציני אני אנסה לעזור לך.

בהצלחה בכל אופן.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי הסיקוי שאני יעלם עוד יומיים מהצ'את הוא גדול כי זאת הפעם הראשונה שלי שאני נימצא בצ'את אבל הדבר היחידי שאני בטוח בו שאני לא אפסיק לחפס את הסוד עד שאני אמצא אותה . וחברה אם אתם ברצינות יחולים לעזור לי במציאת סוד 82-83 4 דלתות או 3 דלתות או שפשות תרצו להזכיר לי שאני מפסיד הרבה דברים מעניינים איתכם כי אני לא ניכנס לאטר אני יהיה סמח לקבל מיקם לדואר אלקטרוני תיזקור קטן . [email protected] ואת האמת אם אתם באמת חברה רציניים בנוסה הזה אז חברה מצאתם לכם חבר מטורף על סוד.:twisted:

פורסם

FITCH הסיקוי שלך יותר קטן משלי כי ברגע שאני ארד מהכביים ואחזור לינהוג הדבר הראשון אני אסע לאלפא שבחיפה ואני אנסה לעלטר את הבעלים והאלפא הזאת ניראה לי שהיא במצב טוב .

פורסם
מה הסיקוי שאלפה סוד הלבנה שהיתה בחיפה יד ראשונה עדיין לא נימכרה?
נמכרה, למישהו שקורא כאן את הפורום לפעמים.

No worries 8)

• אחראי פורום
פורסם
מה כתבת ???

מה הסיכוי שאתה חיפאי ?

(תושב חיפה).

נראה לי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש אלפא סוד..

בחדרה צבא שחור..

הרכב נוסע יום יום....