Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אלפה סוד 73

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתקוה שהבחור היתאפס אז....

בבקשה:

אלפא סוד 1982 מנוע 1500 המחיר הדרוש: 6000 ש"ח.

http://www.classiccar.co.il/ads/addetail.asp?cat_id=14&sub_id=64&ad_id=5468

6000 ש"ח זהו מחיר סביר לסוד נוסעת עם טסט. וזאת עוד 1.5 (מקורית???) עם מגנזיום נחמד.

מה שכן, לבדוק ב-10 עיניים רקבונות (דלת אחורית, כנפיים וכו...), ומערכת חשמל מקורית.

האלפא הזאת נמכרה לפני שנה וקצת וביחד איתה הועמדה למכירה עוד סוד לחלקים (הלבנה שמבצבצת בתמונה).

את הסוד לחלקים אני קניתי לפני חצי שנה (והיא היום אצל אלי Elibaba), ועל דרך שאלתי על הסוד האדומה.

היא עמדה תקופה מסויימת עם רשיונות מוקפאים ונמכרה במחיר השווה לכל נפש (ש"ח אחד על כל סמ"ק).

No worries 8)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רציני בחיפוש הרכב, למה אתה מגביל את עצמך לאיזור הצפון?

ומה יהיה כשתזדקק לחלפים? תחפש רק בצפון?

כשרוצים רכב מיוחד, צריך לחפש. אם אתה חוסך כאן, איך אתה חושב שתצליח להחזיק רכב ישן?

אם אתה רציני, אני יכול לקשר אותך עם הבעלים של אלפא סוד.

הרכב הוא שנת 1979, יד ראשונה.

בורדו, 1350 סמ"ק מקורי.

אין טיפת חלודה.

הרכב חנה בכיסוי מלא כל חייו.

היה בשימוש יום יומי עד לפני מספר שנים ומאז מאוכסן במחסן.

הרשיונות מוקפאים.

ספר טיפולים מלא משנת 1979.

ללא תאונות.

מחיר: 25K לא מוכן להתפשר באגורה.

לדעתי, אין עוד כאלו היום.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בקשר לחלקים אני יודעה שיש אלפא סוד 82 לחלקים בחולון .

ובקשר לשנת 79 אני לא יודעה מה ההבדל בין 79 1350 ל-82 1350.

אני פשות בזמנו, בערך ליפני 5-6 שנים החזקתי אלפא-סוד 82 והיתה לי אלפא 83 לחלקים ת אז נגנבו לי הרבה חלקים מהמכוניות כי הייתי בחול ולא הייה ניתן לשחזר את האותו.

הייתי שמח אים הייתה מסביר לי את ההבדל בין 79 ל-82 וגם אם אתה יודעה את המחיר?

פורסם

ברק, מאיפה המציאות האלה ? מדהים לדעת שיש כאלו דברים בישראל...

הרכב שייך לשכן שלי, בן למעלה מ-50, כך שזה לא איזה ילד שהתעלל ברכב.

חישוב מהיר מלמד שהוא היה בן 25 בערך כשהוא רכש את הרכב, מכאן שאולי אני טועה והרכב כן עבד קשה....:wink: .

באמת אלפא שמורה. כשהוא איפסן את הרכב לפני מס' שנים, הוא רכש עוד מנוע מיבוא, "שיהיה בבית".

הוא אומר שכשיפשיר אותה, הוא לא יודע אם עוד ישארו חלקים, אז הוא קנה מנוע ספיר והוא אפילו לא פולני....

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
בקשר לחלקים אני יודעה שיש אלפא סוד 82 לחלקים בחולון
אז זהו, שכבר אין.

נמכרה בתיווך שלי ובמחיר זנות לאיתי מירושליים.

ברק.

פורסם

25K זה קיצור ל 25000 ש"ח.

מחיר לסוד 79 אין, זה כמה שאתה מוכן לשלם והמוכר דורש - על זה תפגשו באמצע. ההבדלים הם די קטנים (זה דור 2 לעומת דור 3) בסוד 79 בטח עוד יש פלטינות , למשל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי מערכת ששווה 20000 כידי לשים באוטו באלפא.

ומה שבטוח שמאוד מאוד הייתי רוצה להחזיק באוטו הזה

• תוכן חדש...