Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המגבר הוא KENWOOD KAC-628 , כמה RMS מוצא לכל ערוץ ? ובגישור?

ובכלל הוא היה מחובר אצל חבר שלי על זוג רמקולים של פיונייר , ואני רוצה לחבר אותו על רמקולים של פיונייר סדרה צהובה שהיא 80 RMS , הוא ירים אותם טוב ?

הוא אומר שעדיין יש אחריות על המגבר ושעבד אצלו פחות מ 6 חודשים , ושקנה אותו ב 700 חדש ורוצה למכור אותו ב 500 , מתאים?

המגבר אצלי אמר לי לנסות אותו ואם בסדר אשלם לו , צילמתי אותו לכם ואם יש צורך שאפתח אותו ואצלם אין לי בעיה

תודה, והנה התמונות

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

פורסם

הייתי מנסה להוריד אותו ל400 זה היה יותר משתלם המגבר הזה מיועד לדחוף רמקולים הוא מוציא 60 וואט RMS ל2 ערוצים אז הוא יזיז לך תפיוניר יפה מאוד לדעתי. לסאב אל תחשוב לחבר אותו גם לא בגישור הוא לא מספיק חזק לדחוף אותו .

חכה לעוד תגובות ואז תחליט אם שווה לך לקנות או לא

פורסם

אם הוא חבר ממש טוב שלך אז תפעיל עליו מניפולציות וקסם אישי ותוריד אותו לאיזור ה300 שח . [כמובן לאחר ששמעת ובמידה ואהבת ] וזהו תתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אישית לא הייתי משלם עבורו יותר מ350. דבר שני הוא הראה לך קבלות ואחריות בתאכלס שלו?

פורסם

במחיר כזה אתה יכול כבר לקנות סתם מגבר פשוט ביותר זול ואולי יותר חזק גם, כמובן אם זה רק לזוג אובלים, אין צורך למגבר בעל "שם" ב 500 שקל למשימה הזו

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

גם סאב מגבר עלום שם 4CH יכול לפתוח[סאב עד 300RMS בכייף] תלוי על מה נופלים ואם יודעים מה טוב ומה רע ואם כבר פתחנו את כל הקלפים על השולחן בעניין תמורה מול מחיר. פותח הדיון אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אני כבר ידריך אותך מה טוב ומה לא טוב ויסדר אותך טוב.

בהצלחה.

פורסם

טוב כנראה שאני לא אלך עליו , אין ערכת חיווט עדיין , הזמנתי ועוד לא הגיעה, חיברתי המגבר סתם עם כבל 10 ג'ייג' וכבל RCA פשוט של הדיוידי , ולרמקולים בעזרת כבלים ממש דקים..היו באסים מעל ומעבר , אך הקול חנוק , קול הדיבורים חנוק , אין הרבה משחקים במגבר יש LP ו HP ואמצע , שמתי באמצע כדי שיהיה גם באס וגם דיבור.

לפני כשבועיים חיברתי מגבר לוג'ק והקול היה מהמם.. ויותר "פתוח" מזה.

עכשיו יש לי שאלה , כשחיברתי הרמקולים למגבר הקנווד , היה בסדר , ניסיתי לעשות קישור ולחבר 2 הרמקולים על הגישור.. והיה קול נקי וחזק יותר , זה טוב לרמקולים ולמגבר? או שמזיק למגבר/רמקולים ??

תודה

פורסם
פותח הדיון אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אני כבר ידריך אותך מה טוב ומה לא טוב ויסדר אותך טוב.

בהצלחה.

מטרת הפורום היא שכולנו נעשיר את הידע אחד של השני.

אם תסביר לו בפרטי מה טוב ומה לא טוב (בהנחה שאתה יודע..),

איך ידע מי שיבוא מחר את התשובה?

ואולי חשבת שיש למישהו משהו להוסיף?

אולי מישהו שיש לו יותר נסיון? אולי?

פורסם

אני מציע לך שתעלה קצת את התקציב שלך ותחפש מגבר בלוח יד שנייה... בטוח תמצא משהו לפחות ברמה אחת מעל הקנווד הזה....

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
מטרת הפורום היא שכולנו נעשיר את הידע אחד של השני.

אם תסביר לו בפרטי מה טוב ומה לא טוב (בהנחה שאתה יודע..),

איך ידע מי שיבוא מחר את התשובה?

ואולי חשבת שיש למישהו משהו להוסיף?

אולי מישהו שיש לו יותר נסיון? אולי?

כן גם אני אוהב אותך...

פורסם

אוהב או לא אוהב ... את מה שאתם עושים בלילות תשאירו מחוץ לפורום.

אבל אם אתה כזה מבין גדול באודיו , ויש לך תובנות שלרובנו אין , באמת עדיף שתחשוף אותם בפומבי ולא בהודעות פרטיות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמרתי שאני מבין גדול? תראה לי איפה רשמתי את זה? לא יודע מה לשניכם יש נגדי ותאמת זה ממש לא מעניין אותי. בכל אופן את האידיאולוגיה שלי כולם פה מכירים ואין הרבה מה לחשוף . אני לא מבין גדול ואני לא מתיימר להיות אחד כזה. כי תמיד יש דברים חדשים ללמוד. הצעתי לו את עזרתי בה"פ[עיצות שלי שהוא יכול לקבל או לא לקבל זה לא לוחות הברית]וזאת מהרצון לחסוך בריבים ישנים שנימרחים על גבי דפי הפורום שכולנו מכירים ויש כאילו שנהנים מהם כי זה החמצן שלהם[אני לא אחד מהם ,תודה]. זכותי המלאה לעזור לו אישית בה"פ ולאו דוקא בדיון עצמו.

• תוכן חדש...