Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סיטרואן סי 5 שנת 2004 ויש לה שתי בעיות

הראשונה: לפעמים כאשר מפעילים את האוטו ומעבירים מP לD האוטו נכבה ואז צריך להפעיל אותו מחדש

השנייה: כאשר עושים פרסה במהירות שהיא יחסית גבוהה(אני מעריך משהו כמו 20-30 קמ"ש) המערכת התראה של האוטו מצפצפת אבל לא רשום שום דבר על הצג

עכשיו שלב השאלות

1.למה המנוע נכבה בלי חוקיות מסויימת?

2.מדוע המערכת של האוטו מצפצפת ולא כותבת כלום? ולמה היא בכלל מצפצפת בפרסה?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

אני לא יודע באיזה מוסך אתה מטפל.

אני ממליץ על המוסך המרכזי בבני ברק ,יש שם מחלקת דיאגנוסטיקה מצוינת (המחלקה מצוינת,אמינות המכוניות קצת פחות...)

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי היה את הצפצוף הזה (ביציאה מהמוסך) ומצאתי ! חסר לך שמן מנוע. ההודעה מופיעה לשבריר שניה ונעלמת. זה גם אומר שיש לך בעיה עם חיווי גובה השמן, אבל את הבעיה הזו יש כנראה לכולם, ולא ברור אם יש פתרון בכלל. האוטו היה אמור כבר לסמן לך בהתנעה שחסר שמן, אבל הוא לא עושה זאת.

לגבי הכיבוי - אצלי זו בעיה כאובה. הרכב שהה במוסך המון פעמים כדי לבדוק למה הוא כבה בתחילת נסיעה ובהאטה, ולא מצאו כלום. היום בדיוק פוצץ המו"מ עם לובינסקי, שלא מוכנים לקנות ממני את הרכב בחזרה במחיר מחירון, למרות שאני מוכן לקחת רכב חדש במקום זה. הם הציעו להפחית מהמחירון, בגלל מצב השוק. אני בשוק !!!

כיוון שאני עומד להגיש תביעה נגדם, אשמח לאסוף מידע בנושא, ואתה נשמע כמו מועמד מתאים. אנא פנה אליי בדואל, ונתחיל להניע את הנושא [email protected]. קורבנות נוספים מוזמנים לפנות אליי גם. ידוע לי שאני בהחלט לא היחיד שנהנה "מכיבוי אוטומטי" של הרכב.

פורסם

בזמן סיבוב, הכח הצנטרפוגלי ושינוי שיפוע צד לרכב, משנים פני מפלס נוזלים וחיישנים נדלקים

הכעיה היא שC5 אמור להסתובב ללא שינוי שיפוע צד!

ביחס לבעית הכיבוי עיין בשרשור סיטרואן קסנטיה אוטומאטית - מנוע נכבה כאשר מעבירים להילוך כלשהו - אולי יש קשר...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

האם מותקנים ברכביכם קודנים?

אם אני זוכר נכון, ה C5 מגיעה עם מולטיפלקס, שרגישה מאוד להתקנות מקומיות של אזעקות ושאר ירקות.

יכול להיות שהבעיות שלכם נובעות מכך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הקודן ברכב הזה יושב על חוט ייעודי ופשוט. כאשר הקודן מנתק אותו מופיעה הודעה בצג הרכב. זה שחור-לבן, ולא מתאים לתיאורים ששמעתי על כיבוי בסיטואציות כמו העברת הילוך, או זינוק בצומת סואן.

פורסם

חוט יעודי ופשוט? חגיגה לגנבים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כל הקודנים זה חארטה. את זה אמר לי המתקין. כמה שקל להתקין, יותר קל אפילו לפרק. המטרה היא למנוע גניבות מתחת לאף, וקצת להרתיע. אבל זה לא ממש קשה.

פורסם

בנוגע לבעיה של הרכב שנכבה אחרי העברת ההילוך , האם זה קורה רק שהרכב קר?

פשוט נתקלתי במסגרת עבודתי הקודמת ב2 C5 שהייתה להם בעיה דומה - אני יודע שלא הצליחו

לפתור אותה .

בכלל ה C5 פשוט תופעה , הרכב הזה אחרי שנתיים מגלה כל כך הרבה בעיות במיוחד עם המערכת

ההידראולית שלו ( שהרכב עולה ויורד) הרבה מה C5 שנת 2002 שנתקלתי בהן המערכת

הייתה או מקולקלת או מרעישה בטירוף ובדרכה לסיים את חייה .

ולא חסר לה עוד בעיות חוץ מאלו...

פורסם

jlavi2002 כתב :

בזמן סיבוב, הכח הצנטרפוגלי ושינוי שיפוע צד לרכב, משנים פני מפלס נוזלים וחיישנים נדלקים

הכעיה היא שC5 אמור להסתובב ללא שינוי שיפוע צד!

צודק, יתכן וזה מתריע לרגע בצפצוף. זה שהאוטו מסתובב ללא זוית גלגול ממש לא משנה את העובדה שפועלים כוחות וזורקים את כל הנוזלים באוטו מצד לצד, וזורקים גם את הנוסעים (שואפים לזרוק).

קח כוס מים, שים על השולחן, תסיע אותה על השולחן ותעשה לה סיבוב חד, כאשר התחתית צמודה לשולחן, בלי זוית גלגול בכלל. תאמין לי שעדיין המים ישפכו.

לגבי כיבוי בהכנסה להילוך, האם זה קורה רק כשהמנוע קר, והשמן בגיר צמיגי יותר? האם זה קורה גם עם מזגן וגם בלי (שינוי בטורים לפעמים). נראה לי שהיתה לנו בעיה כזו ב 406 מזמן, וזה הסתדר או סודר. מה לגבי נגיעה קטנטנה בגז בזמן ההעברה? (רגל שמאל על הברקס) זה לא בריא, אבל מונע את הכיבוי?

פורסם

האם התוכנה ברכב מעודכנת?

הייתה לי בעייה כזאת ב C5 1800 שנת 2002. האוטו היה כבה כשהמנוע קר והמזגן עובד בשני מצבים:

1. העברת הילוכים R-D

2. אם הייתי נותן טיפה גז ועוזב (חניות)

עדכון תוכנה פתר את הבעייה.

אריאל :-)

פורסם

רגל שמאל על הברקס) זה לא בריא, אבל מונע את הכיבוי?

זה מתאים לפורום אספנות! נסעתי כך מספר פעמים בוולו 164 של צביקה

(כרגע בתיקון בנצר סירני)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
היום בדיוק פוצץ המו"מ עם לובינסקי, שלא מוכנים לקנות ממני את הרכב בחזרה במחיר מחירון, למרות שאני מוכן לקחת רכב חדש במקום זה. הם הציעו להפחית מהמחירון, בגלל מצב השוק. אני בשוק !!!

גם אני בשוק, זו בעצם הודאה של היבואן שהאוטו שלו לא מוצלח והשוק דוחה אותו. בדיוק ההפך ממה שהיבואן צריך לרצות. אם היבואן לא קונה ממך במחירון, מי כן יקנה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...