Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מוכרים את האוטו שלנו (קוואליר) כבר איזה 3 חודשים ועדיין ללא הצלחה.

היום התקשרתי ל UMI ושאלתי אותם כמה הם יתנו לי על האוטו בטרייד אין אם אני אקח אסטרה.

הם אמרו לי שאם הכל בסדר ואין בעיות גיר-שלדה-מנוע הם יתנו לי עליה מחיר קרוב למחירון.

הופתעתי לטובה כי לקוואליר אין שוק.

השאלה שלי מה אתם חושבים על אסטרה? יתרונות חסרונות....

והשאלה הכי חשובה היא האם יש לה שוק!!! עשינו טעות עם הקוואליר כשקנינו אותה כי אין לה שוק בכלל!!! אני לא רוצה לעשות את אותה הטעות שוב.

אשמח אם תענו לי ... תודה מראש :)

פורסם

הבעיה הראשונה היא שזהו רכב חדש, שאני אישית לא ממליץ כמעט לאף אחד בגלל שאם תשב ותחשב באמת כמה זה עולה לך, או יותר נכון כמה כסף אתה הולך להפסיד - אתה תבכה.

שנית מדובר ברכב מוצלח, הריג'קט שלו הוא דווקא בתחום השירות של UMI בארץ, במסגרת האחריות אתה נתון לחסדיהם...

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה כוונה ריג'קט? ולמה אני נתון לחסדיהם בכל מה שקשור לאחריות...

חוץ מזה אני אודה לך אם תפרט יותר על היתרונות והחסרונות של הרכב כמו התנהגות נוחות וכו' והאם יש ביקוש או שאין לאוטו הזה שוק... תודה

פורסם

אני יגיד לך ככה היה לאמא שלי קאווליר שנת 98 (חדשה מהחברה) לאחר חמש שנים שהיא אהבה את האוטו מאוד מאוד מאוד החליטה למכור אותו (משום שהוא גדול בישבילה).

היא כמוכם פנתה לחברת "UMI" וביקשה טרייד אין, הציעו לה מחיר יפה מאוד על הקאווליר והיא החליטה לקחת את האסטרה שנת 2002 (דור אחד קודם).

היא מאוד התלהבה מהאוטו ואהבה אותו אבל תמיד אמרה לי שבהשוואה לקאווליר היא הרבה יותר אהבה את הקאווליר מאשר את האופל משום שהקאווליר היה יותר נוחה, יותר יציבה, יותר חזקה, יותר בטיחותית, ויותר אמינה.

לא יודע אם אתה מתכוון לצורה הישנה או החדשה (רצוי שתפרט), בכל מקרה זה החוות דעת על דור אחד קודם.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
מה כוונה ריג'קט? ולמה אני נתון לחסדיהם בכל מה שקשור לאחריות...

חוץ מזה אני אודה לך אם תפרט יותר על היתרונות והחסרונות של הרכב כמו התנהגות נוחות וכו' והאם יש ביקוש או שאין לאוטו הזה שוק... תודה

אם אתם מחפשים רכב עם שוק טוב יותר אז אתם דורכים במקום. לאסטרה אין שוק בדיוק כמו לקווליר.

אני ממליץ לכם לעשות נסיעת מבחן על האסטרה. לפי מה שאני מבין מדובר פה על אסטרה חדשה. אם כן אז כדאי ללכת על גרסאת ה-1800 סמ"ק אוטומט מכיוון שגרסאת ה-1600 סמ"ק חלשה מדיי (105 כ"ס) וגם היא מצויידת בגיר איזי שרוב הישראלים לא מסתדרים איתו ...

סה"כ מדובר ברכב טוב מאוד: מרווח מאוד, מאובזר בצורה מכובדת, דיי נוחה, איכות בניה כמו שהמקור מחייב (גרמניה).

יש רק סיבה אחת מדוע בארץ האסטרה לא מחסלת את הגולף במכירות כמו שהיא עשתה בגרמניה והיא תדמית. רק הישראלי המצוי יקנה גולף 1600 סמ"ק במקום אסטרה 1800 סמ"ק (יש הפרש של כ-10K ש"ח בין הגולף לאסטרה, בסכום הזה אתה יכול להוסיף קסנון, סאנרוף וריפודי עור לאסטרה שלך ועדיין לא להגיע למחיר הבסיסי של הגולף).

לאחר עריכה: בקשר ל-UMI, מהניסיון שלי האחריות היא ל-3 שנים והיא כוללת הכל (מטמבון לטמבון). בנוסף אני מסכים שהשירות של UMI על הפנים ושהמחירים שלהם לא שפויים ושהמוסכים המרכזיים לא מקצועיים אבל אם יש משהו אחד טוב שאני יכול להגיד עליהם זה שהאחריות שלהם בהחלט מלאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היא כמוכם פנתה לחברת "UMI" וביקשה טרייד אין, הציעו לה מחיר יפה מאוד על הקאווליר והיא החליטה לקחת את האסטרה שנת 2002 (דור אחד קודם).

היא מאוד התלהבה מהאוטו ואהבה אותו אבל תמיד אמרה לי שבהשוואה לקאווליר היא הרבה יותר אהבה את הקאווליר מאשר את האופל משום שהקאווליר היה יותר נוחה, יותר יציבה, יותר חזקה, יותר בטיחותית, ויותר אמינה.

האסטרה יציבה הרבה יותר מהקוואליר, וגם יותר בטיחותית ממנה. לגבי האמינות זה כבר סיפור אחר. בתור מכלול האסטרה טובה יותר בצורה משמעותית מהקוואליר.

לפתוח השירשור, קח בחשבון ירידת ערך די יפה לאופל (כמו שהיתה לכם גם בקוואליר).

גיא

פורסם
הוא לא מחוייב לטפל ברכב בUMI במסגרת האחריות

נראה לי שהתבלבלת קצת. במסגרת האחריות חובה לטפל במוסך מורשה כי אם לא תטפל במוסך מורשה האחריות תבוטל. יותר מזה, לנו עשו בעיות מכיוון שעשינו חלק מהטיפולים במוסך המרכזי בראשון וחלק במרכזי בחולון ואמרו לנו שאסור לנו סתם ככה להחליף מוסכים. לאחר תקופת האחריות הוא יכול לטפל באיזה מוסך שהוא רוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האסטרה רכב טוב מהרבה בחינות.

אבל שוק אין. :?

תראה באיזה מחירים נמכרות אסטרות יד שנייה ותבין על מה אני מדבר...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
נראה לי שהתבלבלת קצת. במסגרת האחריות חובה לטפל במוסך מורשה כי אם לא תטפל במוסך מורשה האחריות תבוטל. יותר מזה, לנו עשו בעיות מכיוון שעשינו חלק מהטיפולים במוסך המרכזי בראשון וחלק במרכזי בחולון ואמרו לנו שאסור לנו סתם ככה להחליף מוסכים. לאחר תקופת האחריות הוא יכול לטפל באיזה מוסך שהוא רוצה.

אז זהו שלא. אני זוכר מישהו כתב את זה פה אולי איציק/רז/שמר/רפי/בני/צביקה שזאת לא חובה, בגלל שהמוסך המרכזי היה יכול לנצל את הקונה ונותן חלפים יקרים, ולכן החילטו שזאת לא חובה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

גיא אני העברתי את חוות הדעת של אישה בת 43 שנוהגת ברכב ולא עוברת את ה90-100 לי אין ניסיון על אף אחת מהמכוניות האלה (לא היה לי רישיון בתקופה הזאת) ולכן העברתי את חוות הדעת שלה לפי מה שהיא אמרה לי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני נמצא עכשיו בדילמה ממש קשה כי כולם אומרים על האסטרה שזה אוטו טוב,מאובזר,יציב,נוח ומפנק אבל אין לו שוק! אני לא יודע מה לעשות כי יש לי עכשיו הזדמנות להפטר מהקוואליר תוך יום אבל מצד שני אני לא רוצה להקלע לאותו מצב כשאני ארצה למכור את האסטרה...

ואם אני לא אבצע את הטרייד אין הזה אני נשאר תקוע עם הקוואליר שאני אצטרך למכור אותה ב10K מתמחת למחירון ואפילו לא בטוח שאני אצליח...

אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע כי אני די נואש עכשיו...

פורסם

אתה קונה אוטו חדש ומדבר עליו כאילו על השקעה בבורסה

אוטו לא מניב רווחים נקודה

אוטו חדש מפסיד כל שנה במשך ה3 הראשונות לפחות 10 אחוז לשנה

אם אתה מחפש אוטו שישמור יחסית על הערך שלו אז עזוב אותך מאסטרה

אם אתה מחפש אוטו לא רע בכלל אז תקנה את האסטרה ואת הרווחים תעשה בבורסה

פורסם
אני יגיד לך ככה היה לאמא שלי קאווליר שנת 98 (חדשה מהחברה) לאחר חמש שנים שהיא אהבה את האוטו מאוד מאוד מאוד החליטה למכור אותו (משום שהוא גדול בישבילה).

לא יודע אם אתה מתכוון לצורה הישנה או החדשה (רצוי שתפרט), בכל מקרה זה החוות דעת על דור אחד קודם.

קשה לי להתוכח איתך על הקביעה שהאסטרה פחות יציבה ונוחה בודאי לא בנושא האמינות.

למרות שמכל בחינה רוב האנשים שיסעו על שני המכוניות יגידו לך שהאסטרה הרבה יותר מהנה יציבה ונוחה מהרכב הלא מוגדר הזה:קאווליר.אבל,אני לא מתווכח עם התחושות האישיות שלך.

אבל... מאיפה לעזאזל קבעת שהקאווליר (אחת המכונית הפחות בטוחות עפ"י כל מבחני הריסוק) בטוחה מהאסטרה?

רק לשם הדוגמא,במבחן הריסוק IIHS הנחשב למבחן האמריקאי המחמיר ביותר קיבלה הקאווליר את התוצאה הנמוכה ביותר שניתן לקבל "POOR" או בעיברית,עלוב,לשם השוואה אפילו מכונית עם תוצאות יחסית נמוכות כמו"קריאזלר ניאון,קאיה מנטור ויונדאי אלנטרה מקבלות תוצאות גבוהות משמעותית מהקאווליר.

אתה מוזמן לראות ולהשוות:

WWW.IIHS.ORG האתר האמריקאי

www.euroncap.com האירופאי שם תוכל לראות את האסטרה

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...