Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שוק די טוב לרכב-

קודם כל- הוא פוזה מעולה במחיר מינימלי.

בנוסף- הוא חסכוני ובעל ביטוח לא יקר בכלל (יותר זול מסיויק משפחתית). הבעיה היחידה שיש לו מוניטין של רכב לא אמין (האמת שזה נכון..), אבל בכללי, אוטו כזה במצב טוב נחטף, ובמחיר מחירון בלי בעיות.

לי הייתה מנוע 2.0, שבעלת שוק הרבה פחות טוב (בגלל שהשוק הרציני הוא אנשים שרוצים סתם פוזה- ומנוע 2.0 נראה מאד דומה ויקר בעשרייה), ועדיין נפטרתי ממנה בתוך פחות משבוע, כשקנו אותה ישר אפילו בלי בדיקה, ראו בערב קנו בבוקר...

ועד עכשיו אנשים משגעים אותי בטלפון :shock: כבר הייתי יכול למכור את האוטו עוד 10 פעמים לפחות (עם כל הקונים הלא רציניים שיש).

פורסם

תודה רבה אוהד!

מצאתי אחת במצב מצוין יד 1, אני מחר כנראה הולך לקנות אם לא יהיו פשלות!

איזה דברים לבדוק, הבנתי שסאנרופ ובעיות חשמל אלה הדברים הבעיתיים, עוד משהו?

תודה

יונתן

פורסם

אני ראיתי כמה רנו מגאן קופה ולא קניתי בגלל כל מיני בעיות...תגיד לי מאיפה הוא אני יגיד לך עם הייתי אצלו כבר...

ראיתי 4 מאיזור המרכז...

תגיד שם/מאיפה...ואני יגיד לך עם אני מכיר כי נתקלתי ב 2 עם סשי 1 עם פגיעה במשקוף ואחד מכני בעיתי..

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

השוק הוא די טוב הייתי אומר...אני נתקל בהרבה אנשים שמחפשים לקנות.

עוצרים אותי לפחות פעם בשבוע-שבועיים כדי לשאול אותי אם אני מוכר...זה הגיע למצב שמישהו רדף אחריי בתוך אור-יהודה לפני חודש בשביל לשאול אם אני מוכר אותה... שרודפים אחרייך שם, אתה לא ממש רוצה לעצור(ויסלחו לי כל התושבים הידידותיים)!:wink:

המחלות הנפוצות שאתה צריך לחפש הם ב-

1)סאנרוף

2)חלונות חשמל(אחוריים בעיקר!סיכוי טוב שהם שבקו חיים זמנית,ניתן לסדר את זה.)

3)צבע שרוף בדור ראשון

זהו בעיקר.

בהצלחה! אתה תהנה מהאוטו:-P

אדם.

פורסם

אוטומט- לא הייתי מתקרב, אני יודע שהגיר מאד בעייתי.

גם בידני ראיתי הרבה (כולל שלי) עם בעיות בסינכרון.

תושבות מנוע- מרבות להתפרק.

מערכת פליטה- לא יקרה (חוץ מממיר), אבל תמיד במצב על הפנים מכל הדוגמאות שראיתי ובדקתי.

סנרוף- נדיר ביותר (אם עובד) בדגמים 98-96, כנ"ל חלונות חשמל מאחור. על הסנרוף אם לא יעבוד תיקח אותו בכוונה למוסך ותראה לו שתיקון כזה עולה כמה אלפים טובים.

תבדוק טוב שאין נזילות במזגן ושהוא עובד. (בכללי הכי חשוב שעל תאמין לתירוצים כשהבעלים אומר לך על משהו שלא עובד שזה משהו קטן, זה בדר"כ גדול, אם המזגן לדוגמא לא עובד [כמו שהיה לי] יעלה לך הרבה כסף יחידת קירור- לכן גם לא תיקנתי אותו).

חשוב מאד- צבע שרוף (הופך ללבן) בעיקר על הגג.

בנוסף המנוע של ה1.6 לא ידוע כאמין במיוחד לפי מה שאמרו לי במוסך, לכן תבדוק אותו טוב מבחינת תחזוקה- קורוזיות, נזילות וכד'.

ובגדול- כמו כל אוטו אחר, שלושת הדברים העיקריים- שאסי, גיר, מנוע, רק שפה זה קריטי כי אלו החלקים הידועים לשמצה ויקרים פחד (הגיר וקצת המנוע). לא הייתי מפוצץ עיסקה על אוטו שנראה מצויין ועובד מצויין בגלל החלונות חשמל מאחור, שגם ככה לא הרבה יודעים על קיומם.

בהצלחה!

פורסם

היי, היא ידנית, המזגן עובד מצוין, צבע מדהים, לא שרוף ולא כלום, מושלם.

סאנרוף לא פתחתי, מחר אני יבדוק.

חלונות חשמל מאחור?...היא קופה אין חלונות חשמל מאחור, כנראה גם אני לא יודע על קיומם, אולי תסביר לי איך זה עובד בדיוק?..:) (בטוח שיש חלונות?)

איך ה-1600 מבחינת ביצועים?

היא במצב ממש טוב, אני מקווה להצטרף למועדון המגאן קופה מחר :wink: .

תודה על העזרה!

יונתן

פורסם

חח כן יש חלונות קטנים ולא שימושיים (אבל מקום טוב להוריד במחיר) חשמליים.

יש שני מתגים של חשמל לחלונות ליד ההנדברייק...

איזה שנה האוטו?

דרך אגב אם תתן לי תיאור יותר ספציפי יכול להיות שאכיר... (צבע, שם בעלים, סימן היכר- כמו ספוילר גבוה או משהו).

פורסם

חורכת אספלט היא לא אבל היא מהירה מאוד.

זה כמובן תלוי גם בך, הנהג.

יש הרבה מאוד מכוניות שלא תראה ממטר...

מזל טוב על הקניה!

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

ה1.6 נוסעת כמו מגאן רגילה וזהו.. זריזה לעומת משפחתיות רגילות וחלשה יותר מהרבה משפחתיות שקיימות, אבל זה בא לידי בטוי בחסכון בדלק. תבין על אותו המשקל יש הבדל בין ה1.6 לבין ה2.0 של פי 1.5 כ"ס, וה2.0 בעצמו הוא לא מי יודע מה חזק...

בקשר להתנהגות, לא התלהבתי מי יודע מה, הרבה יותר מהתאוצה שלה. אבל מצד שני מה אני יודע? אף פעם לא לקחתי איזה שהוא קורס כדי שאדע לנצל את היכולות שלה.

אבל מנסיעה רגילה- יותר אהבתי את ההגוי בפורד פוקוס 2.0 שיש לנו בבית מאשר באוטו שלי, אצלי אבל הייתי יותר מתוקשר עם הכביש (ג'אנט גדול וחתך נמוך [ובולמים גמורים :lol: ]), יכולת בלימה טובה (דיסק גם מאחור- מה שאין ב1.6), בהרבה יותר מהיר מהפוקוס, וגם יותר נוח לישיבה.

עצה- אם האוטו במצב כמו שאתה מתאר, שמור עליו ותיהנה ממנו בגלל כל האיכויות שיש לו כבר עכשיו, ועל תסע איתו חזק כי א.תתאכזב ב.סתם תדפוק מה שיש לך (ואני אפילו לא אזכיר את הסכנה לתאונה). יהיה לך אחלה אוטו- יפה גם מבחוץ וגם מבפנים (וגם בעיני המין השני), חסכוני וזול אם תדע איפה לטפל, ובתקווה שתדאג לו ויהיה אמין וסחיר עד לתקופת האוטו הבא.

פורסם

אחלה אוטו אחי בחירה טובה תהנה ממנו עזוב אותך מהירות האוטו הזה מציע המון מבחינת נוחות בטיחות פוזה וגם אמינות {תלוי על מה תיפול}.

אם המהירות חשובה לך אז תקנה את המנוע 2000 אתה ממש לא תתאכזב תאמין לי.

בהצלחה וסחטיין על הצבע שבחרת :wink:

• תוכן חדש...