Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי פרשת נמרי - קיפניס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לקרוא לשירשור: "מהי פרשת נמרי - קיפניס?!"

יכולת לקרוא לו:

"איך אני יכול להרוס את מועדון ה-5 בלי להתאמץ"

או "איך אני יכול להרוס את השירשור החדש של משה שטיין" וכד'

אני בהחלט מבין את ההרגשה שלך, אני מכיר מזה זמן רב את דיעותיך בנושא, ומשוכנע שמרבית חברי המועדון יודעים את הפרטים החשובים הקשורים לעניין. אבל די !!!

מה שאתה גורם לו, הוא יידוע אלו אשר עדיין אינם חברי מועדון, מסירת פרטים על פי ראייתך האישית בלבד, תוך השמצות של נמרי-קיפניס, מנהל הפורום, הנהלת המועדון, ומי לא? הדבר רק יגרום לכך שאנשים יפנו עורף למועדון ולנושא אשר עליהם אתה רוצה לשמור.

מה העוון של נמרי-קיפניס? אתה כותב: "האשמה המינימאלית בה אני מאשים את האדונים קיפניס ונמרי היא אי דיווח לוועד מועדון החמש על שינוי עתידי בתקנות התעבורה". יופי. כעת נחפש עץ גבוה ונתלה אותם על אי דווח. . .

אתה בפירוש מציין שהיו דיונים כאלה ואחרים בועד/בהנהלה בנושא. כלאמר הם לא טיאטאו את העניין וסתמו לך ולאחרים את הפה.

אתה גם כותב: "לעניין מועדון החמש – כנראה שהופקו לקחים ממקרה זה ".

אז מה אתה רוצה עוד?

חייבים להבין שועד המועדון נבחר אחת לשנה, ולא כל אימת שלמישהו לא נראה משהו. . .

היו בחירות לפני כמה חודשים, למיטב ידיעתי מרבית החברים שהשתתפו באסיפה ידעו את פרטי המקרה, ובכל זאת בחרו שוב באותו הרכב ועד. כלאמר, מרבית חברים לא חושבים כמוך.

כמו כן צריך להבין, הועד מחליט את ההחלטות הנוגעות למועדון, זהו תפקידו וזו סמכותו. אנו חייבים לקבל זאת, זוהי הדמוקרטיה.

לעניין מנהל הפורום, אתה כותב:"תפקידו של מנהל פורום ... הינו תפקיד מקצועי גרידא. אין מקום לשיקולים זרים בתפקידם - מעבר לכך במבחן התוצאה - לצערי היה כישלון גורף".

האומנם כישלון גורף??? ממש לא נראה לי שזו דעתך האמיתית, לפחות לא על פי אין סוף הפעמים שאני רואה את שימך ברשימת המשתתפים בפורום.

זכור,לא אנו בוחרים בו. יש מנהלים אשר ממנים לפורום האספנות מנהל על פי דעתם ושיקוליהם. אנו מוזמנים להשתתף בפורום וכנראה גם נהנים לעשות כך, אךבזה נגמר תפקידנו.

גם "רמיזותיך" על חברי הנהלה או אחרים "השומרים" על העבריינים נמרי-קיפניס איננה במקומה, אם יש לך הוכחות למעשים לא כשרים - פנה למשטרה, אם אין לך הוכחות - אל תערב אותנו ברמזים בעלמא.

רצית להעלות את הנושא בצורה מסודרת והדבר אופשר לך, אני מקוה שבזה באת על סיפוקך, ומאד מקוה שהשירשור הזה יגווע לאיטו ללא תגובות של יתר המעורבים, הכביסה כבר כובסה מספיק בבית ואין צורך לייבש אותה ברחוב.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום.

שאלה תמימה?

מה הקשר בין הפורום למועדן הא 5 ולמה?

והאים יש זיקה ביין המועדונים

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מר נוף יש בנוסף לדעותיך (הידועות דרך אגב - לשם דוגמא תמיכתך בביטול 7-9), דעות שונות.

היות ואויימתי על גבי פורום זה בתביעת לשון הרע/הוצאת דיבה - הייתי זהיר ביותר באשר לנאמר.

מי ששכל בקודקודו יבין את שקרה גם מעבר לדברים שאני הבאתי.

לדעתי מאד חשוב להביא מקרה זה לפירסום - לדעתך לא - אזי תעבור לשירשור הבא!!

לעניין "הריסת" מועדון החמש - האמן לי שאני נאמן למועדון לא פחות ממך - אולי יותר, מה עוד ששקיפות והבאת מכלול הדעות לכלל האנשים - לדעתי יביא לכך שניתפס כגוף חי, פועם ופועל - ולא כקבוצת "זקנים" אליתיסטים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מר נוף יש בנוסף לדעותיך (הידועות דרך אגב - לשם דוגמא תמיכתך בביטול 7-9), דעות שונות.

היות ואויימתי על גבי פורום זה בתביעת לשון הרע/הוצאת דיבה - הייתי זהיר ביותר באשר לנאמר.

מי ששכל בקודקודו יבין את שקרה גם מעבר לדברים שאני הבאתי.

לדעתי מאד חשוב להביא מקרה זה לפירסום - לדעתך לא - אזי תעבור לשירשור הבא!!

לעניין "הריסת" מועדון החמש - האמן לי שאני נאמן למועדון לא פחות ממך - אולי יותר, מה עוד ששקיפות והבאת מכלול הדעות לכלל האנשים - לדעתי יביא לכך שניתפס כגוף חי, פועם ופועל - ולא כקבוצת "זקנים" אליתיסטים.

כקבוצת "זקנים" אליתיסטים -אופס, אותי כמעט העיפו על שימוש במונח דומה.

את האמת אני מבין לליבך ועיקר טענותיך שרירות.

העצה שלי, באם אתה חושב\בטוח שרבים אחרים (ואני בתוכם) מעסו במועדון החמש, במה שהמועדון מיצג ובעיקר את איטרסנטיות שתפסה בו, הקם מועדון חדש עם מנטרה שונה, גישה שונה ובעיקר רוח שונה.

לאחר 3 שנות חברות במועדון החמש, וההבנה שחוץ מתשלום למגזין (הנחמד) אני לא מפיק שום תועלת - וזאת לאחר תחנונים לפעילות המועדון בדבר הורדת מיסי יבוא לרכב קלאסי, נענו ב... ובעיקר ב "רוב חברי המועדון רואים בכך פגיעה ברכושם הקיים" (אליטיסט-אינטרסנטי משהוא לא!?) - החלטתי לא לחדש.

לשאחזור מחו"ל אפעל להקמת מועדון חלופי שיפעל לקידום ההובי ולא לשימורו.

ורק שיהיה ברור לאף אחד מועדון\אדם אין מונופול על התחום הנ"ל, לכן הקמת מועדון חלופי הינה לגיטימית ואפילו מתבקשת

אלעד

• אהבתי 1
פורסם

אלעד

תיקון קל, אך חשוב.

לא כתבת "אלטיסטים זקנים"

כתבת - Old Farts

(ז"א זקנים פלצנים).

ד"א - אני לא רואה קשר פיסיולוגי בין גיל כרונולוגי לבין שחרור משב רוח רענן מאיזור העכוז.

ההפך הוא הנכון.

כמה מחברי הטובים ביותר נהנים מהפרווליגיה הנ"ל למרות שגילם אינו מופלג.

להמשיך? ניתן לפתח את הנושא לסוגים השונים של הנפיחות השונות לפי משפחות, דציבלים וניחוח..

אני מוצא שהעיסוק בנושא מעניין הרבה יותר מאשר ב"פרשיה" שסיכנה את המולדת וכמעט המיטה שואה גרעינית על האנושות כולה.

די....די... ירון... בבקשה תחזרו לשפיות. מספיק עם שפיכת הדם.. (שהרי מי שמלבין את פני חברו ברבים כאילו שפך את דמו ?).

מר הספל - אולי תנעל את ההודעה ויבוא לציון גואל?

לנעול? למה? אני נהנה מכל רגע....

וחוצמיזה אם שמת לב אני לא נועל שרשורים שקשורים בי. יש אתיקה (ויש אתיקה)...בני

פורסם

את האמת אני מבין לליבך ועיקר טענותיך שרירות.

העצה שלי, באם אתה חושב\בטוח שרבים אחרים (ואני בתוכם) מעסו במועדון החמש, במה שהמועדון מיצג ובעיקר את איטרסנטיות שתפסה בו, הקם מועדון חדש עם מנטרה שונה, גישה שונה ובעיקר רוח שונה.

לאחר 3 שנות חברות במועדון החמש, וההבנה שחוץ מתשלום למגזין (הנחמד) אני לא מפיק שום תועלת - וזאת לאחר תחנונים לפעילות המועדון בדבר הורדת מיסי יבוא לרכב קלאסי, נענו ב... ובעיקר ב "רוב חברי המועדון רואים בכך פגיעה ברכושם הקיים" (אליטיסט-אינטרסנטי משהוא לא!?) - החלטתי לא לחדש.

לשאחזור מחו"ל אפעל להקמת מועדון חלופי שיפעל לקידום ההובי ולא לשימורו.

ורק שיהיה ברור לאף אחד מועדון\אדם אין מונופול על התחום הנ"ל, לכן הקמת מועדון חלופי הינה לגיטימית ואפילו מתבקשת

אלעד

אלעד אין שום צורך במועדון חליפי - נהפוך הוא. הצטרף שוב למועדון החמש - הצבע, השפיע, חווה דעתך על הטעון שיפור.

סה"כ כוחנו במספרנו - ומועדון החמש הינו הכר הנוח ביותר למיצוי תחביבנו!!!

אני שמח על כי רצוני בהבאת מגוון דעות הקיימות במועדון החמש - גורם לאי אלו אנשים המרגישים "פגועים" לנסות ולהצטרף אלינו שנית.

פורסם

אני מוצא שהעיסוק בנושא מעניין הרבה יותר מאשר ב"פרשיה" שסיכנה את המולדת וכמעט המיטה שואה גרעינית על האנושות כולה.

די....די... ירון... בבקשה תחזרו לשפיות. מספיק עם שפיכת הדם.. (שהרי מי שמלבין את פני חברו ברבים כאילו שפך את דמו ?).

מר הספל - אולי תנעל את ההודעה ויבוא לציון גואל?

הייתי שמח מאד אם היית מציג את עצמך בפנינו אולי אז היינו יודעים במי מדובר - כי קולך הוא קול מוכר....

פורסם

ירון קולי הוא קול ענות חלושה.

אני בסה"כ משקיף מהצד, לא מחזיק בשום עמדה בשום נושא.

אשמח להכיר (כי כולנו שותפים לאותה מחלה) - ומישהוא עם אוסף מכובד כמו שלך חייב להיות "חולה" כמוני...

אחי.

עשה טובה.

רד מהעץ.

תפנה את האנרגיות שלך לכיוונים פרודוקטיביים..

בוא תעזור למועדון הדה שבו בייעוץ לבניית מיגון גחון לטובת טיול השטח הבא למצפה רמון...

בוא תספר קצת על הכלים המיוחדים שלך ואיך שיפצת אותם.

אני בטוח שיש לך המון ידע שתוכל לחלוק עמנו, הירוקים בתחביב...

בסדר?

פורסם

שלום אלעד,

הביטוי שבגללו כמעט והעיפו אותך היה Old Farts - זה לא כל-כך דומה ל-"זקנים אליטיסטים", אלא ל-"זקנים תוקעי-נאדים" או "זקנים פלצנים". נא לדייק.

(עריכה - אמיר110 כבר הקדים אותי בתיקון. לא נורא - תקרא שוב - אולי תדייק יותר בפעם הבאה. קובי)

תקרא שוב את השירשור שמימנו ציטטת את המשפט "רוב חברי המועדון רואים בכך פגיעה ברכושם הקיים". מצ"ב הקישור לנוחיותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=599014#post599014

שוב, נא לדייק - האפשרות הזו נכתבה ע"י נמרוד, כדעה אפשרית של חלק מחברי המועדון. אם אתה מצטט, צטט בבקשה עד הסוף - גם את החברים שהתנגדו לדעתו, גם את האמירה המפורשת שזו לא מדיניות רשמית של מועדון החמש, וגם את האמירות של חברים צעירים נוספים שטענו שיש צרכים יותר דחופים לעסוק בהם לפני שהמועדון יטפל בסוגית הורדת המיסים - בדוק למשל את ההודעות של Subaru_Man ו-אומי5

לגיטימית - בהחלט כן. מתבקשת - זה כבר נתון לויכוח, וההוכחה היא ע"י מעשים, לא רק דיבורים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
.

בוא תעזור למועדון הדה שבו בייעוץ לבניית מיגון גחון לטובת טיול השטח הבא למצפה רמון...

בוא תספר קצת על הכלים המיוחדים שלך ואיך שיפצת אותם.

אני בטוח שיש לך המון ידע שתוכל לחלוק עמנו, הירוקים בתחביב...

בסדר?

אה. מועדון הדה שבו - אני מכיר דווקא דמות ידועה שנוהגת להגיע לכל מפגשי הדה שבו - ואני מקווה שהוא לא "שטף" את מוחך בטענותיו השיטחיות .

מעבר לכך - אם היית קורא את שכתבי בעיון מספיק - היית מבין שמדובר אכן כמעט ב"שואה גרעינית" בעבור אספני הרכב בארץ.

פורסם

ירון.

אתה מוזמן באופן רשמי לטיול הבא.

אשמח להכיר אותך מקרוב.

אף דמות (ידועה או לא) לא שטחה באוזני שום טענות (שטחיות או מלאות בתוכן).

הנושא כלל לא עלה.

בטיולים שלנו עולים על המוקד נושאים לדיון בעלי משקל כבד יותר (לדוגמא - פרגיות על האש - עם מרינדה או עם רוטב טריאקי?)

לגביי הקריאה בעיון במסמך ששלחת... ובכן, אני נשבע לך שהתחלתי לקרוא... נשבע... אבל לקראת האמצע איבדתי עניין ומצאתי עצמי חושב על דברים אחרים תו"כ קריאה ברקע....דברים חשובים...חשובים... אם אשטוף מחר את המנוע של ה R100GS שלי בנפט או בנוזל שטיפה?(....בכ"ז זה מפגש של המוטוגוצים הארורים והוא חייב להיות שונה וחתיך... ) ואז נזכרתי - תו"כ קריאה - שלא הבאתי השבת לבלה אישתי האהובה פרחים... ועוד כהנה וכהנה... ופתאום נגמר לי המאמר....

בקיצור -

אפשר להזמין מאמר טכני (באורך דומה) עם טיפים טכניים למשפץ המתחיל או נושא מעניין אחר?

אני מבטיח לקרוא אותו בעיון !! (וקיבינימאט השטיפה או הפרחים....) :-)

פורסם
שלום אלעד,

הביטוי שבגללו כמעט והעיפו אותך היה Old Farts - זה לא כל-כך דומה ל-"זקנים אליטיסטים", אלא ל-"זקנים תוקעי-נאדים" או "זקנים פלצנים". נא לדייק.

(עריכה - אמיר110 כבר הקדים אותי בתיקון. לא נורא - תקרא שוב - אולי תדייק יותר בפעם הבאה. קובי)

תקרא שוב את השירשור שמימנו ציטטת את המשפט "רוב חברי המועדון רואים בכך פגיעה ברכושם הקיים". מצ"ב הקישור לנוחיותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=599014#post599014

שוב, נא לדייק - האפשרות הזו נכתבה ע"י נמרוד, כדעה אפשרית של חלק מחברי המועדון. אם אתה מצטט, צטט בבקשה עד הסוף - גם את החברים שהתנגדו לדעתו, גם את האמירה המפורשת שזו לא מדיניות רשמית של מועדון החמש, וגם את האמירות של חברים צעירים נוספים שטענו שיש צרכים יותר דחופים לעסוק בהם לפני שהמועדון יטפל בסוגית הורדת המיסים - בדוק למשל את ההודעות של Subaru_Man ו-אומי5

לגיטימית - בהחלט כן. מתבקשת - זה כבר נתון לויכוח, וההוכחה היא ע"י מעשים, לא רק דיבורים.

בברכה,

קובי

קצת דיוק בבקשה:

1. זקנים פלצניים וזקנים אליטיסטים - אמרה די זהה. אבל בפעם הבאה אצטט מילון אבן-שושן. RELAX

2. עזבתי את המועדון לפני שנתיים ולא לאחר הדיון החפוז אליו אתה מכוון. לאחר שיחות ומכתב נוכחתי לדעת שהדעה הינה גישה ,כמעט, רשמית של המועדון.

3. נכון מעשים קובעים, לכן העשה כך.

ביכלל די עושה רושם שביקורת כלפי המועדון נתפסת כבגידה במולדת.

זה בדיוק הנקודה, הדפנסיביות הבילתי ניתפסת ממש מפחידה.

את האמת ראיתי איך מאורגנים מועדונים באר"הב, לא אשקר ואומר שיש לא מעט פוליטיקה בעסק, אבל בסופו של דבר הכל מבוסס על המשכיות. בקצב הזה לא נראה לי שהתחביב בישראל יזכה לכך.

אסיים במשפט שאמר לי שכן שלי עד לא מזמן (איש די מפורסם, וחובב אלפות לא קטן): " עזוב אותך הם פשוט מוציעים את החשק"... חבל.

אלעד

פורסם

ממש גן ילדים. ביזיון. גם הסגנון וגם התוכן.

מי שמכם לשופטים?

שלא במקרה, אני מכיר את הנושא מן הזוית האחרת וההכפשות שמושלכות כרפש , גובלות בלשון הרע ובהוצאת דיבה. בהחלט אין למחוק שרשור זה, ויש לשמרו כראיה לתביעת לשון הרע שבהחלט מומלץ היה להגישה בהקדם.

אני לא יודע מה חלק מן הנכבדים כאן "עשו בשביל מדינה" , אבל את שנות העשייה הרבות של נמרי בתחום הרכב והתחבורה אף אחד לא יקח וגם לא כוונותיו הטובות והכנות לרווחת אוהבי המוטוריקה.

עדיין לא ברור לי מה מטרת השרשור העלוב זהז חוץ מאשר הכפשה.

האם היה גזר דין חברי המועדון בעניין?

אדוני יעזוב את המקום...אדוני חושב שפה זה שוק?

• תוכן חדש...