Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי פרשת נמרי - קיפניס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקרוא המשמעות אינה בהכרח להסכים. זכותך לא להסכים עם דעותי בידיוק כפי שזכותי לא להסכים עם דעותך.

כאשר בקשתי ממך לקרוא את ההודעה התכוונתי שאם היית קורא, היית מבין שאני בהחלט יודע ומבין שישנם רבים שרוצים לשמר את חוק ה- 7 עד 9. אין לי שום התנגדות לחוק זה ! אין סיבה לעשות שימוש יומיומי ברכב "אספנות".

כן יש סיבה לעשות שימוש ברכב "קלאסי". בהחלט לא אספנות ! ללא הזכויות המיוחדות ועם מלוא החובות. לא עבור כולם אלה רק עבור מיעוט מצומצם ומוזר כמוני. זה הכל.

חוץ מזה עוד מסר קטן של פיוס ממני - למדתי בחיי הקצרים שלהקשיב לזולת חשוב יותר מלשכנע אותו.

בוא ונאפשר לעצמנו לחיות בשלום זה עם זה על אף הדעות השונות. בוא ננסה גם לעזור לעצמנו לשמור על הדעות החריגות. בוא גם נפעל האחד למען השני כדי שנוכל לקדם את דעותינו השונות. סובלנות זה כל הסיפור.

דמוקרטיה היא שיטת שלטון שבה נשמרות זכויות המיעוט.

מקובל ביותר ואין לי שום בעייה עם זה...:wave2:

בידידות

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מר בני זוהר גונזלס הרוכב בשחקים,

איני מכיר אותך, את מר הספל או מי מהנפשות הפועלות במועדון החמש.

היכרותי עם האנשים ופועלם מסתכמת בהשתתפות בפורום זה, ובקשרים אישיים שנוצרו על גבי הפורום עם חברים שסייעו לי, וחברים ששמחתי לסייע להם.

החשיבות שבחשיפת האירועים המדוברים ברורה לכולם. נדמה לי שהנושא הזה יעסיק את מפגשי המועדון הקרובים. בנפרד "מאירועי נמרי-קפניס" המדוברים, טענותיך כלפי מר הספל צריכות להיות נדונות בפורום הרלוונטי להן.

זה לא הפורום.

ההתקפות האישיות שלך על מנהל הפורום מסבות נזק לתחביב ולמשתתפים (רבים מהם, כמוני, משתמשים בפורום הזה למרות\בלי קשר לכך שהוא מוגדר גם כפורום הרשמי של המועדון), אך אינן מקדמות במאום את הנושא שלשמו אתה נלחם ומטיף.

במקום לנהל קרב בעל מאפיינים אישיים בפורום פרטי, כלפי אדם המנהל פורום באתר פרטי (שזכותם של בעליו להציב גם את בשאר אסד בראשו, אם ירצו), קח את הדיון הזה למוסדות המועדון.

מובנת לי התועלת שאתה מפיק משחרור הקיטור, אך היא אינה מצדיקה את הכוויות שכולנו חוטפים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למה אי אפשר למצוא את כותרת השירשור הנוכחי באמצעות חיפוש???

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מדובר בקנוניה בינלאומית של הנהלת הפורום.

וברצינות, אפשר למצוא את השירשור בחיפוש. אם עשית חיפוש על השם המלא, כולל ה - וכו' כנראה שזה ארוך מדי בשביל החיפוש ולכן זה לא מוצא. אם מחפשים מהי פרשת נמרי - מוצאים. בנוסף מי שממש יתעניין יריץ חיפוש על השם נמרי או קיפניס בנפרד, וימצא זאת גם כן. להבא מקום השאלה הזו בפורום תמיכה טכנית ולא כאן.

גיא

פורסם

וברצינות, אפשר למצוא את השירשור בחיפוש. אם עשית חיפוש על השם המלא, כולל ה - וכו' כנראה שזה ארוך מדי בשביל החיפוש ולכן זה לא מוצא. אם מחפשים מהי פרשת נמרי - מוצאים. בנוסף מי שממש יתעניין יריץ חיפוש על השם נמרי או קיפניס בנפרד, וימצא זאת גם כן. להבא מקום השאלה הזו בפורום תמיכה טכנית ולא כאן.

גיא

גיא - לא טענתי לקנוניה - אז אני מציע להפסיק עם כך!!!

מעבר לכך - לאחר תגובתי אכן הצלחתי למצוא בחיפוש - לפני כן לא הצלחתי - והאמן לי ניסיתי בכל האופנים והצורות!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

זאת היתה הלצה. לו באמת חשבתי שאתה חושב שזו קנוניה לא הייתי טורח לענות לך.

לא בוצע כל שינוי בחיפוש ולכן זה מעט מוזר שלא מצאת את זה קודם, אולי היתה בעיה רגעית.

שבוע טוב!

גיא

פורסם

גיא

סוף סוף אימתת את החשד שתמיד קינן בקירבנו. :agrue:

אגב משום מה החיפוש שעשיתי ע"פ הקשת "נמרי קיפניס" לקח רק 0.04 שניות.

סתם לשם העניין, מדוע אצלך לקח הרבה יותר, האם זה תלוי בפסיקים, בעומס על האתר או בגורם אחר.

בנוסף, אולי יש טעם להסביר לנו (פשוטי העם) את הדרך הטובה והמהירה להשתמש באופציית החיפוש. מידי פעם עולות שאלות שנראה לי כי אין הידע מצוי אצל כולנו.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...