Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי פרשת נמרי - קיפניס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שדב קרדו האיר זויות קצת שונות מאשר עלו עד כה, וניתן כעת לחזור להיות חברים במועדון ולא תליינים במועדון.

בברכה

אבי נוף.

מר נוף שוב אתה מגיב (בלהט שאיני מבינו אני מודה) מבלי לקבל/להתבסס על שמץ ראיה !!!

הטענות הללו כפי שהובאו לפנינו ידועות היטב - פנה לגורמים רשמיים במועדון - ותנסה לברר האם טענותיהם נשענות על משהו מעבר לקנה רצוץ - ראה תגובתי מלפני מס' דקות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אבי-נ כתב:

נראה לי שדב קרדו האיר זויות קצת שונות מאשר עלו עד כה, וניתן כעת לחזור להיות חברים במועדון ולא תליינים במועדון.

בברכה

אבי נוף.

מר נוף שוב אתה מגיב (בלהט שאיני מבינו אני מודה) מבלי לקבל/להתבסס על שמץ ראיה !!!

הטענות הללו כפי שהובאו לפנינו ידועות היטב - פנה לגורמים רשמיים במועדון - ותנסה לברר האם טענותיהם נשענות על משהו מעבר לקנה רצוץ - ראה תגובתי מלפני מס' דקות.

-------------------------------------------------------------------

עו"ד יקר.

"שוב אני מגיב" והגיע הזמן שתבין , שלא אני ולא אף אחד אחר, זקוקים לאישור ממך לתגובה, או אישור לתוכן התגובה בפורום. אומנם אני בסה"כ נגר , אך השכלתי האקדמית איננה נופלת משלך! עדיין אין אני מנופף בתוארי.

אתה לצערי באמת לא מבין, כפי שציינת. ומי שלא מבין שלא יתערב!

איזה להט יש בדברי שאותם ציטטת? תאמין לי, הייתי מאד נינוח, (אחרי חצי יום צילומים נהדר לקליפ לערוץ 24 עם המרצדס), ומי שעיניו בראשו מבין את כוונת הדברים שכתבתי לאשורם.

ראה מה ציטטת מדברי: "וניתן כעת לחזור להיות חברים במועדון ולא תליינים במועדון. (סוף ציטוט)" דברי פיוס, דברים במשמעות של: 'חברה, בואו נזרוק את המריבות, ויאללה לתחביב האמיתי. בואו ונהיה שוב חברים'. אך אתה העדפת לראות ולהבין רק כוון שלילי.

ראיתי את תגובתך מלפני מס' דקות. קראתי פעמיים, בכדי לודא שתי עובדות. לא טעיתי.

1. דב קרדו לא חושב בשונה ממני.

2.אינך מתנפל עליו בחמת זעם, כפי שאתה מגיב לכל הברה היוצאת מפי.

אתה, שמבוסס רק על "ראיות מוצקות" כותב:

"דב קרדו - אתה חוזר מילה במילה על טענות ההגנה המופרכות לחלוטין של האדונים נמרי-קיפניס !!!

לסיכום - אני מבין שהם אינם מעוניינים להגיב ועל ידי כך להחשף לשאלות הציבור - ולכן שולחים אותך לדבר בשמם." איך אתה מבין, האם הובהר לך שהוא נשלח על ידם? יש לך "ראיות"?

עד היום הצלחת קצת להרגיז אותי (וזה לא קל). היום אתה כבר מצחיק. :wink:

אינני כועס עליך. באמת. אני מבין את מצוקתך ומבין שיש אנשים שדעתם שונה משלי ומקבל זאת. אני לעולם לא אנסה לכפות עליהם את דעתי.

אני מקוה שלא אגיב שוב בשירשור זה, מקוה שאוכל לעמוד בפיתוי, ואם אתה עדיין מרגיש צורך נפשי בהישתלחות במישהו - קדימה. יירה בי. אין לי בעיה עם זה. (בחיי הפרטיים אני עובר תקופה הרבה יותר קשה ומאיימת).

רק זכור דבר אחד. שקול היטב (אין כוונתי מהבחינה המשפטית) את דבריך. כתוב דברים שאתה עצמך לא תצטער עליהם לאחר תקופה, ולאחר שיירגע הנושא.

שלך בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מר נוף - אני בשלב זה אני אפסיק להגיב לתגובותיך!

אתה מנסה להסיט את הדיון הראשוני שבשלו פתחתי את השירשור לפסים אישיים, מה שאתה חושב עלי וגם/או מה שאני חושב עליך - הם נתון שולי ומיותר.

פרשת נמרי-קיפניס היא העיקר !

מקווה שבזאת תם הוויכוח ביננו.

פורסם

יש להקים מיד בית דין חברים מורחב (עוד 3 חברים ממיסדי המועדון) ולדון עכשו!!! בכל הנושא

וכך לנקות את האורוות פעם אחת ולתמיד.

שם תהיה זכות לחברים אורן את נמרי לספר בדיוק את אשר קרה ולירון פרץ לחקור אותם בנוכחות

בית הדין וכך כל הצדדים יצאו מרוצים ומאמת תצא לאור.

כידוע השמש מחטאה הכל.

פורסם

לצערנו כמעט אף אחד לא בחר לפרגן לירון על האומץ לפתוח את הנושא לעיני הצבור .

מכל כיוון נשמעו קולות עויינים דווקא לו!

איומים בתביעות להוצאת דיבה ועוד !

טוב יעשה המועדון אם ידע לסגור פרשה זו כראוי .

הודעה רשמית ונוקבת של המועדון תמנע בעתיד פרשיות דומות .

הנזק בחוסר השקיפות והדחקת הפרטים לפינה נשכחת כביכול, גורמים לפגיעה בשמו הטוב של המועדון ובכוחו .

בעצם עמימות הפרשה גרם המועדון לחברים רבים וטובים ,חוסר מוטיבציה !

בוודאי שפרשיה כזו בלתי סגורה עלולה להטיל צל כבד על המועדון וחבריו .

אין להוקיע את המודיע בשער !!!

אודי.

פורסם

אף אחד לא טורח להזכיר שירון פרץ (אותו אינני מכיר אישית, אך מוקיר מאד את פעלו) לא טרח להופיע לאסיפה הכללית האחרונה וכך נציג ועדת הביקורת בהציגו את הדו"ח השנתי התייחס לפרשה במשפט אחד שממנו לא הובהר לנוכחים כלום (את ההסבר המפורט קיבלתי ממי שישב לידי באספה...)

אני חושב שרוב החברים יסכימו איתי שגם אם מה שהחברים הנדונים רצו לעשות נעשה ברשות ובסמכות הוועד, ישנם נושאים שהם חשובים מספיק ע"פ לכנס אסיפה כללית ולתת לכלל החברים להצביע ולהשפיע.

החברים נמרי-קפניס שהינם בעלי מקצוע בתחום הרכב ובעלי זכויות רבות מאד ותרומה רבה מאד למועדון החמש היו צריכים להבין לבד שהחלטות בסדר גודל כזה אינן יכולות להסגר בחדרי חדרים עם משרד התחבורה, אלא יש להביא החלטות בסדר גודל כזה להחלטת האספה הכללית.

מכיוון שבסופו של דבר התוכנית לא צלחה, ויו"ר המועדון טוען שהמסקנות הופקו - אני לא רואה שום סיבה להמשיך לדוש בנושא - משום שלדעתי הדבר רק ידחוק את החברים הנדונים שהם בעלי (יכולת) תרומה גדולה מאד למועדון, והרחקתם מפעילות רק תזיק לכולנו.

ירון, מעבר להבהרת הנושא, מה עוד אתה חושב שצריך לעשות? - זאת לא הבנתי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT שלום

ראשית לעניין האסיפה הכללית - איני מבין עד לעצם היום הזה מדוע הוקדמה ממועדה המקורי (חודש יוני). נכון שלא צויינו בדוחות האחרוים של ועדת הביקורת עיקרי הפרשייה - אבל זה נבע מלחצים/איומים שהופעלו עלינו חברי ועדת הביקורת שלא להביאם לפני האסיפה הכללית.

לענין אי הופעתי באסיפה הכללית (פעם ראשונה מזה 10 שנים שאיני מופיע) - נובעת לצערי, בדיוק מהסיבה שצויינה לעיל ע"י אודי.

היות והייתי נוכח במהלכה של הפרשייה הזו - על הלחצים שהופעלו - אנשים טובים ששינו את דעתם כתןצאה מכך - ואני מודה קצה נפשי במהלכים הפוליטיים הללו. מה גם שהערכתי המקורית הוכיחה את עצמה ואכן בעצם חוץ מועדת הביקורת בועד המועדון לא היתה תחלופה משמעותית כלל!

לשאלתך בדבר מה רצוני כעת - היות והמטרה בעצם כמעט והושגה ע"י תומכי נמרי-קיפניס, וכוונה היא למשיכת מספיק זמן בכדי שיהיה ניתן לטעון לחוסר רלוונטיות - אזי כל רצוני הוא בפירסום הפרשיה בין אספני הרכב בארץ בכלל וחברי מועדון החמש בפרט!

בנוסף - כפי שציינת את הרצון לשוב ולשלב את האדונים נמרי-קיפניס בשורותינו - אזי אני חושב שנדרשת איזושהיא התנצלות פומבית וגם/או בקשת מחילה. מאמציהם כעת של האדונים נמרי-קיפניס היא הפוכה - והיא לצאת מהפרשייה (באמצעות מקורביהם - כפי הבא לידי ביטוי בשירשור זה) כאשר ידם על העליונה (באמצעות פיזור טענות הנשמעות כטענות סבירות על פניו - אך מבדיקת הראיות אין להם אחיזה במציאות).

פורסם

ממש מדכא לראות כאן את להקת החנפנים המתנפלים על כל מי שמעיז להטיח בקורת.

במקום לשבח את ירון פרץ על יציאתו נגד מה שהוא חושב כסכנה לאספנות הרכב מיד מתנפלים עליו

כאשר חלק מודים בפה מלא שלא הייתה להם הסבלנות לקרוא עד הסוף אשר כתב.

בלי לקבוע עמדה בנושא למרות שיש לי כזאת אני אומר הוציאו הכל מה הפחד.אני יודע שנמרי עוקב אחרי שירשור זה.אז למה אינך מגיב?ןאתה אורן שומר על זכות השתיקה?.

ענו עכשו או שאו בתוצאה של הודאה בשתיקה על כל הכרוך בכך.

חוץ מזה חברלך מה זה אתם משעממים.

פורסם
ממש מדכא לראות כאן את להקת החנפנים המתנפלים על כל מי שמעיז להטיח בקורת.

במקום לשבח את ירון פרץ על יציאתו נגד מה שהוא חושב כסכנה לאספנות הרכב מיד מתנפלים עליו

כאשר חלק מודים בפה מלא שלא הייתה להם הסבלנות לקרוא עד הסוף אשר כתב.

בלי לקבוע עמדה בנושא למרות שיש לי כזאת אני אומר הוציאו הכל מה הפחד.אני יודע שנמרי עוקב אחרי שירשור זה.אז למה אינך מגיב?ןאתה אורן שומר על זכות השתיקה?.

ענו עכשו או שאו בתוצאה של הודאה בשתיקה על כל הכרוך בכך.

חוץ מזה חברלך מה זה אתם משעממים.

אינני חנפן, אני מעריך מאוד את עבודתו של ירון פרץ כחבר ועדת הבקורת בעבר, וכן את תרומתם של החברים נמרי וקיפניס למועדון החמש.

אני חושב שירון השיג את מטרתו בשירשור זה (חשיפת הפרשה לפרטיה) ואם החברים הנכבדים נמרי וקיפניס לא מוצאים לנכון להגיב (למרות שהם לבטח קוראים שרשור זה) זה (אולי) בגלל שהם חושבים שאין צורך לפתוח תיבת פנדורה אחרי שסגרו אותה ו/או שהם היכירו בטעותם והם לא רואים לנכון להגיב כל עוד העובדות שהובאו בשירשור זה הן נכונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם דעותיו של צביקה.כל זמן שלא נישמעה כל תגובה מצד קיפניס או נמרי(למרות שצפו בשירשור),משמע שכל טיעוניו של ירון פ. נכונים ומדוייקים.

ולשאר המגיבים והמיתנפלים-המטרה בשרשור של ירון לא היתה ליצור מדון ומריבה בין חברי המועדון,אלה לשטוח את הטענות לאשורם.

בכל מיקרה עדיף שהעיניין ימוצה(?)מעל דפי הפורום,מאשר ברכילות מפה לאוזן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עם כל הכבוד,הדבר היחיד שניתן להסיק מחוסר התגובה של נמרי וקיפניס הוא שהם לא מגיבים כאן בפורום.

וכל השופטים מטעם עצמם חייבים להבין זאת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עם כל הכבוד,הדבר היחיד שניתן להסיק מחוסר התגובה של נמרי וקיפניס הוא שהם לא מגיבים כאן בפורום.

וכל השופטים מטעם עצמם חייבים להבין זאת.

בני אל תיכנס לנעלי סניגור של צד זה או אחר (אפילו קרוב משפחה :wink: ) - אני, עם כל הכבוד, פרסמתי עובדות (ויש בידי ראיות נוספות - פשוט לא רציתי לפתוח את היריעה יתר על המידה) - וכל בר דעת יבין מהם את האמת!!

פורסם

אני מסכים לחלוטין אם דעתו של דב קרדו. כל הכבוד שישנם עוד אנשים שחושבים על טובת הכלל ולא רק על טובת קבוצה מצומצמת שאליה הם שייכים (ראה ירון פ. / חן פרחי).

ירון - אם ברצונך להציג את הפעילות ה"לא תקינה" שחשפת, הרי שהצלחת וכל הכבוד.אך אם הכוונה לתרפד עשיה נכונה (לפחות בעיני וכנראה בעיני עוד כמה - ראה דב קרדו) הרי שמספיק עם זה ודי !

כמו שאף אחד לא מתכוון לפגוע בך ובשאר ה"אספנים" תן גם לנו מעט קרדיט שנדע מתי/כיצד/איך לעשות שימוש ברכבים הישנים שלנו.

כל רכב ולא משנה מה גילו חובתו ולא רק זכותו לנסוע בכבישי הארץ !

• תוכן חדש...