Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלון הטוב ביותר לדעתי.

s class

174c00a5082d17e0dead82a6daac0c77.jpg

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לא צריך להגזים עם מיליוני כפתורים כמו בקוקפיט של טייס. אפשר לשאוף למראה נקי, אבל יש כפתורים שפשוט אי אפשר לוותר עליהם (חוץ מזה שמראה נקי מדי הוא גם מכוער).

לדוגמא, כל כפתורי המזגן, כפתורים לגישה מהירה להפשרה של השמשה האחורית והקדמית (מה שיכול להציל חיים בשעת חירום), חימום של הכסאות, בורר מצבי נהיגה להחלפה מהירה תוך כדי נהיגה, גלגלת לשליטה בווליום, הדלקה וכיבוי של שמע.

כל זה מסתכם בפאנל קטן וצר, בורר ליד ההילוכים, וגלגלת על המסך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכוער זה עניין של טעם.

יש מי שאוהב מראה עמוס של הרבה כפתורים, זה היה באופנה פעם. הרבה כפתורים = הרבה טכנולוגיה.

היום האופנה הפוכה, צריך לעשות הכל פשוט חלק ונקי שיראה כמו חנות של אפל. מעט כפתורים = טכנולוגיה מתקדמת.

בסוף צריך לקלוע לדעת הקהל, וזה כנראה מה שרוב האנשים רוצים לראות היום כדי להרגיש שהם רואים משהו חדש. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

מעט כפתורים והרבה מסך = טכנולוגיה מתקדמת.

תיקנתי. וזו מהות השרשור - שהיצרנים עוברים את גבול הטעם הטוב, לא מבחינה אסתטית אלא מבחינה פונקציונאלית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינה פונקציונלית הם שמים לך פקודות קוליות במקום הכפתורים. לפחות זה ככה בטסלה ובמרצדס, לא יודע לגבי כל הסחורה החמה מסין העממית.

לי זה פחות מתאים כי אני כנראה זקן מדי בשביל לדבר לאויר ולא להרגיש כמו טמבל, אבל אולי צעירים יותר מעדיפים לדבר מאשר להשתמש בידיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לגמרי מסכים איתך. אבל מי יודע, אולי הפקודות הקוליות השתפרו מאז הנוקיה 6210.

אישית אני לא סומך על פקודות קוליות, יש להן נטיה להיות לא מדוייקות.

ועוד בעיה - אני לא יודע סינית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.5.2026 בשעה 07:38, discoTD5 כתב:

אני לא מבין איך אפשר 'להגן' על ניהול המיזוג דרך המסך.

במקרה הזה ידידינו Outlander צודק לחלוטין. 

תפעול מיזוג דרך המסך הראשי הוא בראש ובראשונה מסוכן, אח"כ הוא גם לא נוח.

אני מבין בין השורות שגם היצרנים מבינים את זה, וקיימת מחשבה להחזיר למתגים לפחות את הפונקציות העיקריות. 

אני גם שבור שכלנו משתמשים בפונקציות השונות של המסגן הרבה יותר ממה שחושבים. החל מניהול הטמפרטורה, דרך הסינכרון בין שמאל לימין, כיוון פתחי המיזוג להפשרת אדים, סירקולציה של האוויר כשנוסעים אחרי רכב מעשן או בסביבה מסריחה ועוד. 

אם מישהו כאן 'ויתר' על תפעול המיזוג דרך המסך ואמר לעצמו 'לא נורא, עוד מעט זה יעבור' זה פאול ענק למתכנני הרכב.   

כל מילה בסלע,טאצ' זה דרעק,יוחזרו הכפתורים לאלתר.

בתאריך 4.5.2026 בשעה 07:28, Michazzz כתב:

בהחלט מאכזב שהגרמנים נופלים לתפעול ממסך בלבד.

מאכזב? חוסכים על חשבון הצרכן,הכל הסתכלות דרך הגרוש.

תחשוב (בציניות) סט כפתורים לרכב,כפול כמה עשרות\מאות אלפי רכב,יסתכם במליוני יורו,צריך לממן את זה איכשהו...

בתאריך 3.5.2026 בשעה 10:47, SlowRide כתב:

גם אני לא אוהב את המסכים הענקיים האלה, אבל כנראה זה הכיוון שהתעשיה הולכת אליו.

לצערנו..

בתאריך 3.5.2026 בשעה 10:47, SlowRide כתב:

גם ידית הילוכים נורמלית כבר לא כל כך רואים, שמים לך מתג מסכן כזה כמו של האור בבית או גלגלת. אם זה בשביל להרוויח עוד מקום ישיבה מקדימה ניחא, אבל זה לא. 

אמת

באוקטביה דור נוכחי (2020 עד עכשיו) שמו כפתור עלוב לידית הילוכים,למזלי בקארוק של האישה זה עדיין ידית מאסיבית.

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני כל הזמן מתעסק במזגן בזמן נסיע, זה לא משנה בקרת אקלים או לא בקרת אקלים.

נסעתי על c3 תקופה של בערך חצי שעה ואין שום מצב שבעולם שאני אי פעם אקנה רכב שאין לו שליטה של כפתורים פיזיים למזגן.

זאת מכונת מוות ואני לא מבין איך זה חוקי בכלל.

עזבו חם לי, קר לי. בחורף, מפשיר אדים, תדליק אותו, תכבה אותו, תדליק אותו שוב.

הדבר הכי דבילי שאי פעם ראיתי. 

עריכה אחרונה על ידי Alkash
  • אהבתי 2
פורסם
בתאריך 8.5.2026 בשעה 08:46, SlowRide כתב:

מבחינה פונקציונלית הם שמים לך פקודות קוליות במקום הכפתורים. לפחות זה ככה בטסלה ובמרצדס, לא יודע לגבי כל הסחורה החמה מסין העממית.

לי זה פחות מתאים כי אני כנראה זקן מדי בשביל לדבר לאויר ולא להרגיש כמו טמבל, אבל אולי צעירים יותר מעדיפים לדבר מאשר להשתמש בידיים.

זה לא קשור לצעירים או זקנים, אפשר להתרגל לכל דבר.

אבל הפקודות הקוליות לא תמיד עובדות (לדוגמא אם יש רעש ברכב כמו מוזיקה בווליום או דיבורים), וגם כשזה עובד יש דיליי של כמה שניות עד לעיבוד הפקודה, וזה לעולם לא יהיה מהיר כמו נגיעה באצבע בכפתור הפיזי.

ובאופן כללי, המגמה של פתיחת הדלת באמצעות כפתור חשמלי, זה גימיק מטופש לגמרי. גם אם נעזוב את הדיליי, עד שהדלת נפתחת חשמלית (למי יש זמן לשטויות האלה...) למה הם יוצאים מנקודת הנחה שהציבור הוא נכה ואין לו ידיים לפתוח את הדלת?

פקודה קולית טובה רק למקרה שבאמצע נהיגה צריך לקחת ליד את הסמארטפון או מסך הבית של הרכב ולחפש מספר בספר טלפונים, ואז הפקודה הקולית "תתקשרי ל..." חוסכת את הפרוצדורה המסוכנת.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...