Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

המסקנה שלי היא כי בפעם הבאה אעשה את זה בעזרת אחי או מישהו ולא אזמין מישהו שמגיע ללא יכולות בסיסיות כגון עגלה/מנשא (הדלת ממש שוקלת). מהשמוזר לי קצת הוא שהבחור מדורג דיי גבוהה במדרג (משם אני בוחר בעלי מקצוע) אך היה חאפר מושלם

איזה חאפר ישראלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח אם תעדכן אחרי שדירגת נמוך במדרג האם הציון שלו באמת יורד.

כזה חאפר וציון גבוה לא מסתדר לי.

לא סביר שדווקא אצלך הוא היה חאפר ואצל השאר אחלה.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

זה כמו שחשמלאי יגיע אליך הבייתה יחף

חשמלאי ממידרג הגיע אלי עם כפכפים, בלי סולם, בשביל להתקין מאוורר תקרה...

התבכיין שהוא צריך ללכת לרכב להביא את הסולם שלו.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם

מחשבה שעברה לי עכשיו, אני נתקלתי בבעל עסק שלא עשה לי אבחון צרכים כמו שצריך לשירות שהוא מציע ובסוף לקחתי משהו שלא מתאים לי. זו האשמה עליי כי *אני* הייתי צריך לעשות גם אבחון צרכים לבעל העסק מהכיוון שלי ולא הספיקו השאלות ששאלתי אותו, לאחר שקיבלתי את השירות הבנתי שבחרתי לא נכון אבל איך לעזאזל עושים אבחון צרכים (בתור לקוחות) לבעל עסק כמו התכשיט הזה שבא עם ברך שבורה בשביל להרים 100 קילו בלי ציוד?

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 11 שעות, om2 כתב:

כזה חאפר וציון גבוה לא מסתדר לי.

לא סביר שדווקא אצלך הוא היה חאפר ואצל השאר אחלה.

https://www.midrag.co.il/SpCard/Sp/106378?areaId=7&serviceId=2587&isGeneric=false

לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אבל איך לעזאזל עושים אבחון צרכים (בתור לקוחות) לבעל עסק כמו התכשיט הזה שבא עם ברך שבורה בשביל להרים 100 קילו בלי ציוד?

הטעות שעשיתי נגרמה ע"י הלחץ לסדר את הממ"ד ולא חשוב מה. אם זו הייתה סתם עבודה האמורה להתבצע מתיישהו הייתי אומר לו שיסתדר לבד, אם אני משלם לו אני מצפה לקבל תמורה עבור התשלום. (קרוב לוודאי שהיה מתקשר למישהו שיבוא ויעזור לו, כמעט בלתי אפשרי לבצע זאת לבד) 

לפני 15 שעות, om2 כתב:

כי אם היית מפיל את זה עליו בטעות, היית משלם לו פיצויים.

לא נראה לי, כבעל מקצוע החבות עליו ועל הביטוח שלו. אחרי הכל הוא עסק (שמעון המנעולן עוסק מורשה: 022742449)

אני חושב שאני מתחיל להבין מה קרה....

image.png.1da14354561d45417dd870d1a4ba123a.png

זה מה שחיפשתי והוא הופיע שם. אלא מה, לא הסתכלתי לעומק בביקורות🥺. לא מופיע שם "תיקון דלת מקלט" אלא "תיקון דלת ממ"ד". מה שכנראה מסביר מדוע לא היה לו שום  ציוד. בכל מקרה ציינתי ספציפית כי מדובר בדלת מקלט ושלחתי תמונות כך שלא יטען כי לא ידע.... 

פורסם
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

לך תזיז את הדלת, תפנה אותו ותנקה הכל לפני שהאישה מגיעה הביתה וגם זה בתקווה שלא תשים לב.

כמה פעמים זה קרה לך כבר?

לפני 12 שעות, ArikB כתב:

בלי סולם, בשביל להתקין מאוורר תקרה...

Kari Green

לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

איך לעזאזל עושים אבחון צרכים (בתור לקוחות) לבעל עסק כמו התכשיט הזה שבא עם ברך שבורה בשביל להרים 100 קילו בלי ציוד?

להיות כמה שיותר ברור ולחזור על עצמך לגבי מגבלות קיימות. 

וגם זה לא חסין טימטום לחלוטין. 

לקח שלמדתי לפני שנים רבות - תמיד תדבר בצורה הכי פשוטה וברורה שאתה יכול, אין לך דרך לדעת מתי מי ששומע אותך הוא סתום בלחץ...

תמיד ייתכנו עיזים ובעיות. כל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לחזות אותן ולנסות למנוע אותן. 

לפני כשעה, Haim_gds כתב:

image.png.1da14354561d45417dd870d1a4ba123a.png

בכל מקרה ציינתי ספציפית כי מדובר בדלת מקלט ושלחתי תמונות כך שלא יטען כי לא ידע.... 

חיפשת "מנעולן". לא "תיקוני דלתות"? (לא מכיר את הקטגוריות האלו במדרג, אין מידע).

שיחה, בטלפון, עשית איתו? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

כמה פעמים זה קרה לך כבר?

אני זה שמתחת לדלת.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, ברווז כתב:

חיפשת "מנעולן". לא "תיקוני דלתות"? (לא מכיר את הקטגוריות האלו במדרג, אין מידע).

שיחה, בטלפון, עשית איתו? 

כבר כתבתי בהודעה... דיברתי ושלחתי תמונות.

אולי החיפוש במדרג דפוק אך חיפשתי  במפורש "תיקון דלת מקלט" (כפי מופיע בתמונה). בכל מקרה, אם הוא מתקן דלתות ממ"דים בלבד הוא היה צריך לתת תשובה שלילית ברגע שקיבל את התמונה. לא חושב שהדלת מקלט עם הבריחים יכולה להראות כדלת ממ"ד.

פורסם
לפני 18 שעות, Haim_gds כתב:

סיכמנו בהתחלה על 600 ש"ח (להזכירכם , שלחתי לו את התמונות!) ובסוף הוא מבקש 800 ש"ח ולמה? "לא ידעתי על המדרגות, אני בקושי יכול להרים את זה כי יש לי ברך דפוקה". 800 ש"ח מזורגגים ואני עושה חצי עבודה! אני עוד חשבתי להוריד 100 ש"ח על הפאקיניג עבודה שלי (אין מצב שהוא יכל לבצע את זה לבד) והוא מבקש עוד 200 ש"ח!

זה הזיה איך שכל פעם הם מוצאים סיבה לבקש תוספת על המחיר שסוכם.

בשנים האחרונות נעזרתי בעשרות בעלי מקצוע, ממגוון תחומים, וכמעט כולם בסוף עבודה ביקשו תוספות.

שבוע שעבר הזמנתי הנדימן לכמה תיקוני צבע וסתימת חורים, שלחתי לו הודעה סופר מפורטת, כולל תמונות של הכל, ועדיין התבכיין שהחור יותר גדול ממה שציפה וביקש תוספת של 500 ש"ח (50% יותר מהמחיר שסיכמנו = 1000 ש"ח). באופן מפתיע גם פה הוא טען שהברך שלו דפוקה והוא היה צריך לחזור פעמיים לרכב שלו להביא ציוד (יש מעלית, גישה נוחה והחניה קרובה).

לעומת זאת, באותו יום הזמנתי בעל מקצוע להתקנת וקיצור דלת ממד שפורקה - לפני שהגיע ביקש ממני תמונות כדי לתת הצעת מחיר מדויקת, הסביר מה החסרונות של קיצור דלת ומה העלויות לעומת הזמנת דלת חדשה, הגיע ב 22:00 בלילה סחב לבד את דלת הממד לבד על הגב שלו, נזהר מאוד על הרהיטים והפרקט בבית כשהעביר את הדלת מהממד למרפסת כדי לקצר אותה בחוץ, ניקה אחריו ובסיום העבודה לא ביקש תוספת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אם היה מגיע, רואה ואומר לא מה שחשבתי ואני רוצה תוספת X זכותו המלאה בדיוק כמו שזכותי המלאה באותו הרגע או להסכים או להגיד לו לא תודה ולשלוח אותו לדרכו. בגמר העבודה או תוך כדי העבודה שישכח מזה.

• רעיון טוב! 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הניסיון שלי עם מדרג נע בין בינוני מאוד לבין רע (טכנאי גז שלא הצליח לתקן כלום וגבה על זה כסף).

אין תחליף לצערי לאיסוף קפדני של המלצות ממשיות מאנשים וסיטואציות שאתה מכיר בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מבאס 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, hans כתב:

אין תחליף לצערי לאיסוף קפדני של המלצות ממשיות מאנשים וסיטואציות שאתה מכיר בעצמך.

נכון, 

וגם שם יכולות להיות אכזבות. 

לכן, תמיד כשאני ממליץ, אני מסייג את זה שזה לפי ניסיוני, וייתכן שההמלצה פחות מוצלחת אצל מי שהלך. קרה לי עם המלצה בתחום רפואת שיניים.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הניסיון שלי עם מדרג היה עד היום לא ממש רע, אני מניח כי למי שמשלם להרשם אצלהם ולעבור את הביקורת יש אינטרס לשמור על השם שלו אחרת הוא מפסיד את מה ששילם עבורו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

וחמור יותר, לקבל פחות הזמנות עבודה. קריטי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, Haim_gds כתב:

הטעות שעשיתי נגרמה ע"י הלחץ לסדר את הממ"ד ולא חשוב מה. אם זו הייתה סתם עבודה האמורה להתבצע מתיישהו הייתי אומר לו שיסתדר לבד, אם אני משלם לו אני מצפה לקבל תמורה עבור התשלום. (קרוב לוודאי שהיה מתקשר למישהו שיבוא ויעזור לו, כמעט בלתי אפשרי לבצע זאת לבד)

לא באתי אלייך בטענות וכו'. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...